Sotto Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Pozisyon devam etti karambole gitti. Adam topa gidiyor Medel topa degmiyor bile. Ben mi yanlis gordum bilmiyorum da attiysa kendini versin haci sariyi. Yoksa net penalti. http://tr.beinsports.com/lig/super-lig/ozet/2017-2018/12/besiktas-0-0-akhisar-genclikspor-mac-ozeti 1.10'da
madcow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Bence o pozisyon ne penaltı ne de sarı kart. Zaten kendini bırakmaya baslamısken bir darbe alıyor. Larson mu o? Baya bildigin medel kaydıgında dusmeye baslamıs dusmenin yarısında iken medel'den darbe almıs.
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Ondan sari iste. Hani mucadele var tarzi dusmuyor. Aldatana sari vereceksin abi o zaman. Yoksa penalti mi oluyor. Her pozisyon boyle degil kabul ediyorum. Ama birakiyorsa kendini vereceksin. Futbolcu cezalandirilmali. Bazen mucadele geregi dusuyorsun. O zaman tabii ki birsey yok. Bu pozisyonda ya atiyor kendini ya da mudahele var. Ortasi hic degil bence.
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 yok adamlar gram itiraz etmedi zaten. bu arada kırmızı nasıl kırmızı değil ya elle vurmak serbest mi anlamadım? bizimki de hemen yatmış tamamda :)
madcow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Adam ben kosarken dengemi kaybetmistim diyebilir bir de donup hakemden penaltı istemedi ve itirazı olmadı. Arandıgının ben de farkındayım ama en azından biraz edepli aranıyor. Benefit of the doubtı biraz futbolcudan yana kullanırsan sarı cıkmaz. Ben cıkmasını beklemezdim en azından. Tekrar bi kac kez daha izledim. Cıksa da bisey demem ama cıkmaması daha normal olanı gibi geldi. Ama penaltı olmadıgına eminim.
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Itiraz etmelerine o kadar alistik ki. O da yanlis bakisi degil aslinda evet. Penalti penalti olmali gibi lafi zaten bence dogru bir laf. Cok fazla getirisi var kendini yere atmanin ceza sahasi icinde. Ceza sahasi disinda normalde kendini yere atmasi icin bir sebep yokken burada var. O yuzden bence cok pozisyona sari verilmeli - mudahele disinda. Ama onun da ayrimini yapmak zor olabilir. Kabul ettim argumanini:)
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Şenol Güneş iyice arsızlaşmış ya; 'Beraberliğin nedeni sizce neydi?' sorusuna Şenol Güneş: "İki takım da gol atamayınca 0-0 bitti yani. Birinin kazanması için ötekinden fazla gol atması gerekiyor." Cevaba bak hele. Lan son 3 maç evinde kazanamıyorsun, ekmeğinin peşindeki muhabir hiç laf çarpmadan etmeden sormuş sorusunu. Şu verilen cevaba bak. Sorsan Efendiyiz derler.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 şg nin basınla arası hiç iyi olmadı, adam gergin sürekli, hiç demeç vermese, verecekse de sakin sakin konuşsa keşke
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 filozof olmasının yan etkileri bunlar bizde ona göre kulak yok
enrique Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 hakem net kötüydü ya. 2 takıma da birer pen vermedi(biri medel'in yaptığı, diğeri negredo'nun kündeye getirildiği). bir de inanılmaz provakatördü neyse ki olay molay çıkmadı. bütün maç durdu durdu 90+6 da akhisar kalecisine sarı kart verdi ya zaman geçsin diye adam sadadaddaa.
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Hakemi bahane etmeye gerek yok abi Net beceriksizdi takım dün. Bi de ŞG daha önce yaptığı hatayı yine yaptı. Alışılmış 11 le başlamayıp maç çıkmaza girince default a dönmeye çalıştı olmadı. Sen her zamanki kadronla çıkarsın golü bulursun sonra revizyon yaparsın yine risk aldı yine sıçtı. Rakibin puan kaybedeceği maçta sen %75 lik topa sahip olma oranıyla berabere kalıyosun. Bazen kafasının durduğunu düşünüyorum ŞG nin. sdf
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 ben hala penaltıda neden kırmızı çıkmadığını anlamadım.. bizim hakemler bu değişen kuralı yorumlamayı beceremiyor bencce.. en temiz kırmızılardan birine sarı verdi adam lul
enrique Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 penaltı olunca son adama red verilmio artık bildiğim kadarıyla. ceza sahası dışında son adam olarak düşürseydi kırmızıydı ama.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 penaltıda kırmızı çıkmıyor artık oyuncu sağlığına net şekilde kast edilmiyorsa.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Beyler iyi ki bi haftasonu kısa bi tatil yaptım, hemen puan kaybetmişsiniz. Hep benden bekliyosunuz. Maçlara ben odaklanayım, tribünde benbagırayım, ben totem yapiyim, deplasmana ben gidiyim, siz anca şampiyonluk kutlayın...
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 abi hakemi falan gecin besiktas kotu degildi zaten hele ilk penalti gol olsa net 4 5 olurdu. Oyun icerisinde bana gore tek hatasi ortalarin hep o ceza sahasi caprazinda gelmesi. Cizgiye inip kesilen orta yoktu nerdeyse.
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 abi hepsi bir yana takım alışılmışın dışında çıkınca aptallaşıyor, beceriksizleşiyor. Bu iyi bir şey değil ama ŞG bunu göze alarak deneme yapıyor ve hüsran oluyor. Bu noktada ne yapılır bilmiyorum, nereye kadar aynı düzen de gideceksin bu da büyük risk. ŞG yi rotasyon yaptığı için suçlamıyorum ama zamanlamasını yanlış yaptıüını düşünüyorum. Maça alışılmış kadro ile çıkıp golü bulduktan sonra rostasyona gidebileceğini düşünüyorum ama bunu da yapmıyor tam anlamıyla. Baştan rotasyonla başlayıp yamulunca rutine dönmeye çalışıyor tutmuyor bu defa da işte böyle saçma sapan sonuçlar puan kaybı oluyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 ŞG neyi deniyor ya? Farklı bir şey denese zaten ligi domine eder denemediği için ebemize atlanıyor. adamın hangi dakikada kimi çıkarıp, kimi oyuna alacağını bile ezbere biliyoruz. rotasyon sadece adam dinlendirmek değildir. şg'nin yaptığı da rotasyon değil 45 dakika adam dinlendirmek dışında.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 o kadronun, oyunun bos gecme luksu yok. atamadik ama iyiydiki yok. lens basliyorsun quaresmayi sola cekiyorsun. lens ilk 11 kalitesinden uzak. quaresma solda verimsiz. yedekte sezonun en iyi oyuncusu babel. kanatlar bos cekiyor. santrafor zaten formsuz, rotasyondan. gobekte tabelasi olmayinca manasi kalmayan talisca. sira degisikliklere geliyor. ilk yaptigin is santrafor ekleyip gol duasina cikmak oluyor. ikinci yaptigin is kanatlari ideale dondurup cikardigin rotasyon santraforuna kufur ettirmek oluyor. burada mac dondu dondu, ki donmuyor cunku oncesindeki 75 dk zaten varyasyonu az olan hucum aliskanliklarini bile unutturan, ne idugu belirsiz bir futbol var. ucuncu yaptigin is ilk 11 oynayamaz dedigin ortasahayi ya tutarsa diye sokup, varini yogunu veren adami cikarmak oluyor. bu mactaki degisiklikler nasil 10-15 dakika oncesinden belli oluyorsa macin sonucu da ilk 11'i gordugun anda belli oluyor. ayni hatalari tekrar yapip farkli sonuc beklemenin adi nedir bilmiyorum ama iyi teknik direktorluk degil. takimin hocasi bile mac seciyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 o yüzden zaten artık gönderilmesi gerekiyor. burası ilk 4'ün şl'ye gittiği bir lig değil, eğer şl maçlarını seçip ligi satıyorsan seneye şl'ye gidemediğinde kaybettiğin yılın açıklamasını nasıl yapacaksın merak ediyorum. ki elindeki kadro bu ligi rahat götürecek bir kadro. bariz şekilde yükün altından kalkamıyor. kendince köylü bir hedef belirlemiş ve oraya kitlenmiş. bu köylülerin elinde her zaman sıfır kalır iş bittiğinde, bunun da elinde öyle kalacak. yazın ben göreceğim o bjk'lileri nasıl ağlayacaklar hocaya nsaıl sövecekler. merakla bekliyorum o ağlaşmaları izlemeyi çok eğleneceğiz.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 amma gömdün şenola, metin ali feyyaz döneminden bu yana en güzel futbolu oynayıp 2 sene üstüste şampiyon olmuşuz. Şampiyonlar liginde namağlubuz ve grup birinciliğini garantilemek üzereyiz. Allahtan belamızı mı istiyorsun :D
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 arcane said: o kadronun, oyunun bos gecme luksu yok. atamadik ama iyiydiki yok. lens basliyorsun quaresmayi sola cekiyorsun. lens ilk 11 kalitesinden uzak. quaresma solda verimsiz. yedekte sezonun en iyi oyuncusu babel. kanatlar bos cekiyor. santrafor zaten formsuz, rotasyondan. gobekte tabelasi olmayinca manasi kalmayan talisca. sira degisikliklere geliyor. ilk yaptigin is santrafor ekleyip gol duasina cikmak oluyor. ikinci yaptigin is kanatlari ideale dondurup cikardigin rotasyon santraforuna kufur ettirmek oluyor. burada mac dondu dondu, ki donmuyor cunku oncesindeki 75 dk zaten varyasyonu az olan hucum aliskanliklarini bile unutturan, ne idugu belirsiz bir futbol var. ucuncu yaptigin is ilk 11 oynayamaz dedigin ortasahayi ya tutarsa diye sokup, varini yogunu veren adami cikarmak oluyor. bu mactaki degisiklikler nasil 10-15 dakika oncesinden belli oluyorsa macin sonucu da ilk 11'i gordugun anda belli oluyor. ayni hatalari tekrar yapip farkli sonuc beklemenin adi nedir bilmiyorum ama iyi teknik direktorluk degil. takimin hocasi bile mac seciyor. bunun bos gecme luksuyle alakasi yok bazen basirrti baglaniyor takimin. yani enazindan bu akhisar maci o maclardan biriydi. 1 kisi degil net 4 5 kisi beceriksiz olur mu bu kadar gol kacar mi?. hatirlayin 2 - 0 yenildigimiz akhisar maci yine bizim stadta oynanan macti. sadece 6 pastan 6 tane gol kacti olmayinca olmadi. yani sansizlik oluyor ama bu kesinlikle besiktasin iyi oynadigi bir macti. su cizgiye inip orta kesmek haicinde herseyi denedik. 2 direk var, 1 kacan penalti, bir suru gol firsati. futbol oynamis adam bunlarin yasandigini yasanacagini bilir.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 bi takım 46 orta açmışsa bir maçta ve bir gol bile bulamamışsa iyi oynamamıştır. iyi oynar gibi gözükmüştür. şu çok basit bir olgu. monaco maçı mesela total orta sayısı 6, porto maçı yanılmıyorsam yine 6-7 civarında bir şeydi. leipzig maçları keza benzer aralıktaydı. iyi oynadığın maçlar bunlar. orta kötü bir şey mi? değil. 46 orta kötü bir şey mi? rezalet. iyi ve sistemli oynayan bir takımın maç başına orta açma ortalaması maksimum 12-15 bandında olmalı daha fazla değil. her başarısız orta senin defansına ekstra yük demek çünkü rakip takım için ribaund ve karşı atak şansı oluyor. iyi yerleşen takım ise zaten ribaund şansı tamamen karşıya gidiyor. simeone'nin sistemi mesela rakip hücumlarını kanatlara yıkıp rakibe orta açtırmaya çalışmak ve 2 stoper, 1 stoper benzeri orta saha ile bütün ribaundları toplayıp hızlı hücuma çıkmak. atletico'yu göbekten yaramazsın, yaran takım zaten şl şampiyonu falan oluyor. bu seneyi sayma bu sene kötüler çeşitli sebeplerden ötürü de. şu düzeni bjk'ye akhisar bile dikte ettiriyorsa direkt bitmişsindir yani, boşuna konuşmaya gerek yok hoca ve takım kalitesiyle ilgili. şl'de oynayacağın 6 maçın orgazmıyla 5 yıl yaşarsın gs'lilerin yaptığı gibi ama yeri gelince de biz daha iyiyiz diye dolanırsın falan... akhisar full kapanmayı tercih etti diye şanslısın çünkü hücum denemediler ama alanya mesela deneyen takımdı, bala göte son dakikalarda attığın golle anca kazanabildin. alanya maçında açtığın orta sayısı 42 mi neydi yine yanılmıyorsam. yarısı tabii ki quaresma yine. yediğin gol 1, senden 6 kez daha az gol denemesine girmişler ki 12 mi neydi işte. ofsayta bile bjk'den daha fazla düşmüşler hücum ararken. bu kafa ile bir adım bile ilerleyemez bjk. zaten geçen senede aboubakar ve talisca'nın hürmetine yürüdü takım. her geçen maçta iyice de birileri çıksın kurtarsın diye dua etmeye başladı herkes. çünkü takım oyunuyla bir sik yapamıyor bjk artık ligde. birileri kahraman olacak, şans varsa yemeyecek takım ancak öyle galibiyet alabiliyorsun.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 applev0dka said: kendi kombineli yerimde 3 maç 3 beraberlik.. bu maçı da kendi yerimde izlemeyi düşünüyorum bakalım 4te 4 olursa porto maçında galibiyeti getirecek totemi yapıcam yazmayım yazmayım diyorum da başlığı gördüm şimdi tam dayaklıksın ya
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 @fuckir iki direk var demissin, biri defanstan sekip yon degistiren top, oburunde kale dibinde direge vurdu. bu pozitiflikle en kotu ihtimalle seneye lig ikincisi olarak on eleme gecip CL'ye de girersin abi, tarih yazarsin... sana gore basiret baglanmasi, bana gore ligde gol atan attiran oyunculari oynatmamanin, baska pozisyonda oynatmanin dogal sonucu. zaten rahatsiz eden, ilk baktigim sey ataklarin nereden ciktigi, nasil sekillendigi. oydu cunku iki sene ust uste sampiyon yapan. yoksa gomez de kacirdi. cenk ve aboubakar'in kacirdiklarindan yutup videosu olur. mesele su: bu takim ligdeki en iyi futbol oynayabilen takim ama ligde oynamiyor.
Öne çıkan mesajlar