Başladım buna, 3 bölüm izledim. Jenerik çok güzel, çalan şarkı da. Çocuk oyuncuların casting'ini de baya beğendim.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Big Little Lies - Mini Seri
- 2 hafta sonra ...
Forumda kadın nüfusu az olduğundan başlık da açılmamış. Merak ettim, birkaç bölüm izleyip yorum yazarım.
7 bölümmüş çokta mini değil
ufak tefek cinayetler diye türkiye versiyonu çekildi ya işte oynuyo televizyonda
7 bölüm bitti. Güzelmiş.
Türk dizisi başka bir dizinin uyarlamasıymış sanırım. İzleyenler öyle diyor.
Big Little Lies'a biraz önyargılı başlamıştım. Desperate housewifes gibi bir şey mi acaba derken bir solukta tamamını bitirdim. Özellikle çekilen yere hayran kaldım.
Big Little Lies'a biraz önyargılı başlamıştım. Desperate housewifes gibi bir şey mi acaba derken bir solukta tamamını bitirdim. Özellikle çekilen yere hayran kaldım.
Yarısını izledim, benden de geçer not aldı.
- 1 ay sonra ...
Dizi iyidir kötüdür bişey diyemem ama dayanamadım 1.5 bölüm sonra kapattım
20 tane samimiyetsiz ev kadını yapmacıklığı kabus gibiydi
20 tane samimiyetsiz ev kadını yapmacıklığı kabus gibiydi
Ay şekerim diye konuşup duruyolar
Deperate Housewives gibi ama sünmediği için öyle de değil aslında, çok süprizli olmayan twistleri var falan beğendim ben baya. Oyunculuk + çekimler iyi, setting dünyanın %99una çok uzak olsa da tema evrensel olduğu için fazla yabancılaşmıyorsun. Keyifle izletip tadında bitiriyor.
Çok hoş bir dizi.
2. sezonunda meryl streep de oynayacakmış.
- 4 ay sonra ...
ben bunu yeni izlemeye başladım da ilk sezon bağlanıyor mu yoksa cliffhanger falan mı bitiyo?
Bağlıyor.
kadrosu yeter
Cliffhanger yok, başladıkları hikayeyi bağlayıp bitiriyorlar. Womyn empowerment! altmetnine rağmen saçmalamadan anlatabilmişler o yüzden ayrı bi gzhll hak ediyor (tu)
feamer bunun yerlisini izliyordu galiba :)
ufak tefek cinayetler mi? annem onu izliyordu da sordum ne iş diye herkes bunu izliyo yabancı bi taneden uyarlama, bakayım neye benziyo dedi. normalde 1 tane türk dizisi izlememiştir hayatında.
benim de zaten ordan aklıma geldi lan big little lies vardı hala izlemedim diye, 2 gün önce başladım izlemeye.
benim de zaten ordan aklıma geldi lan big little lies vardı hala izlemedim diye, 2 gün önce başladım izlemeye.
Ufak tefek cinayetleri ben de izliyorum güzel bayağı
ufak tefek cinayetlerle ortak yanı ikisinde de bir cihayet olması. o kadar.
sadece bir cinayet mi var?
spo vermeyelim :)
İzledim bitirdim beğendim ama
Cinayet sanki daha detaylı, castle/house/csi tarzı komplike bişiler olacak gibi beklemiştim, o olmadı. O yüzden orta seviyede bir hayal kırıklığı yaşadım
Öne çıkan mesajlar