Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 şu Google Assistant'ı bir senedir çok duyuyorum, alttaki teste göre en iyi voice assistant kendisi. Ama S7 Edge'de kullanamıyorum bunu. Android için çıkartılan bir uygulama değil mi ki? bir sitede "dilinizi ingilizce yapın home butonda çıkıyor, geri çevirseniz de kalıyor" demişler. denediğimde, ingilizce dili varken google screen mi ne öyle tuhaf bi ekran çıkıyor, Assistant yine yok. bunun için illa Google Pixel cihaz mı almak zorundayız, android aletlerde çalışmıyor mu uygulama? https://www.youtube.com/watch?v=BkpAro4zIwU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 ios içinde app'i varmış ama yükleyemedim. sadece amerika store'da varmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 bi otobüs geçikeceği zmaan haber verio onu sevdim hoş burda otobüs max 2-3 dak geçikio zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 yandan askılı çanta da takıyor musun beklerken senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Bone, Google'ın kendi uygulaması yüklü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 MrLevie said: Bone, Google'ın kendi uygulaması yüklü mü? hangi uygulaması? home butonuna basınca çıkan uygulamayı mı diyorsun? evet default halde geliyor o. arama kısmına sesli komut veriyorsun da, google assistant gibi geri cevap vermiyor. ingilizce'ye çevirince de o uygulama yerine google screen share mi ne öyle bir program açılıyor. o da gösterdikleri assistant gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 yok şunu diyorum Google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 çalıştırabilmek için farklı şeyler denemiştim, ama şu video tam olarak işe yaradı. https://www.youtube.com/watch?v=-bE8ORPID3U google assistant kullanmak çok eğlenceli. ama ne yazık ki telefonu ingilizce kullanmak zorunda kalıyoruz, türkçe'ye geri çevirince uyumlu değil diye kullanımını kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Telefon Ingilizce oldugu icin benim aldigimdan beri kullanabiliyorum. Android One telefon, GM6. Turkce kullanilmiyor abi, Google Play'deki yorumlari bizim milletin bir acaip yani. Program nasil diye bakayim diyorum, biri Turce degil diye 1 yildiz vermis, biri para istiyor diye 1 yildiz vermis, biri root erisimi isteyen programi calistiramadi diye bir yildiz vermis, biri de begenmis ama gorunsun diye bir yildiz vermis. Bir suru program sirf bu yuzden bizim markete kapali zaten, taa ilk gmail ciktiginda aldigim ABD hesabim vardi, sirf bu nedenle onu da hala kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Google Home Mini getirttim arkadaşlarımdan birine. Akıyor. TV'mde Stranger Things aç diyorum, çok diyor atıyor chromecaste. Spotify'dan playlistimi çal diyorum BAM açıyor direk.. Bir tek telefon konuşmasını yapamadılar, henüz arama yapamıyorum diyor, bugün yarın o da gelirse muazzam olacak. Google habitatı şahane oldu ya. Pixel, home, nest, chromecast derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 ingilizce mi çalışıyor türkçe mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Apple Music kullanamıyoruz sanırım, illa Spotify gerekiyor... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 İngilizce ya, türkçesi yok zaten henüz. Apple music denemedim hiç, eşleştirmek laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 hala vasat ya.. salak google maps super yagisli havada heyelan olmus yolu "20dk daha kisa" diye gosterip "eger onceki yoldan devam etmek istiyorsaniz NO THANKS'e tiklayin" diyor. o sirada buna sesle yanit verirseniz falan bi seyim olmuyor. anca "okkkeeeyguuugiiil, pley XX on spotifaaay" dediginizde, onda da spotify falan zaten linklenmis ise (onda da gidiyor haci, browser aciyor linkleme icin, aktif facebook app kullanilan telefonda, browser'a mal gibi elle sifre girip baglayiyorsunuz) anca caliyor. linkli degilse calmiyor. iyiye gidiyor mu? evet. iyi mi? yok canim daha neler.. asistan olabilmenin coook uzagindalar hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=BkpAro4zIwU şu videodaki gibi google assistant daha fazla şeye sahip gibi gözüküyor. ama sesimi Siri kadar rahat anlamaması sinir bozucu. Türkçe konuşunca anlamıyor zaten, İngilizcesi de yeterince gelişmiş değil. yav cidden ben bu Google'u anlamakta zorlanıyorum. mis gibi ürünler çıkartıyor, Ama ABD dışında ülke yokmuş gibi davranıyor. Google Pixel satın alamıyorsun, Google Assistant kullanamıyorsun, İlla ABD'den özel ithal getircen her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 olm senin sesini ben de iyi anlamıyordum o telefondan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 kademe kademe gerçekleşiyor, kolay iş değil. öncelik her zaman usa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Amazon'da yılbaşında en çok satılan ürününün kendilerinin Echo Dot'ı olması Google'ı korkutmuşa benziyor. Alexa ile rekabette geriye düşmemek için bu ay düzenlenen CES'e sağlam bir katılım gösterecekmiş, yeni ürün ve servis duyuruları yolda gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 dasaaa said: anca "okkkeeeyguuugiiil, pley XX on spotifaaay" dediginizde, onda da spotify falan zaten linklenmis ise (onda da gidiyor haci, browser aciyor linkleme icin, aktif facebook app kullanilan telefonda, browser'a mal gibi elle sifre girip baglayiyorsunuz) anca caliyor. Şunu nasıl başardın çok merak ediyorum ya:) daha 1 kere başıma gelmedi. Kendi google hesabıma bir kere eşleştirdim spotifyı, bir daha sormadı. Hatta bunu google home mini de bunu otomatik öğrendi... Hatta durun bir demo yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 (düzenlendi) ipad airle çektim idare edin artık(:D Mayıs 24, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 abi asistan'i asistan olarak kullanmayi denesenize bir. mesela yolda giderken estimated time falan sorun. gittiginiz yolu bir parametreye gore guncellemesini isteyin. super vasatlar. spotify olayi hat degistirince olmus olabilir. ulke degistirince simcard degistirmek zorunda kaldigim oluyor. zaten google maps sanirim sadece metropolde calisan bir nane. gidip split'te deneyin abi. bayagi bunu tavsiye ediyorum. o telefonu google calisanlarinin poposuna sokmazsaniz ben bir sey demiyorum. gir dedigi yollarin hepsi mi sorunlu cikar, ya kapali cikti ya calisma var. tam fail.. here daha iyi dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 ben evde Home Mini ile takılıyorum baya işimi görüyor sabah kalkıyorum havayı soruyorum, yemek yaparken bize bir jazz müzik çal diyorum çalıyor netflix, youtube vs tüm dizileri filmleri sesli komutla açıp kapatıp durdurup geri sarıyorum falan. Şimdilik basic abi teknoloji daha başında, yavaş yavaş . ama her seferinde Hey Google, Okay google demesi tabi zorluyor adamı. Ulan bir sohbet edelim yok sürekli arada hey hoy demen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 O son paragrafındaki tagleri olmazsa, alet seni 7/24 dinlemek zorunda kalır. O haliyle de şarjı dayanmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Google home mini almak istiyorum 325 TL civarında. Bu cihazın ses seviyesi 1+1 evde müzik dinlemek için yeterli oluyor mu? Aslında soundbar da almak istiyordum müzik dinlemek ve film izlemek için. Ek olarak bu abimiz tvdeki uygulamadan mı açıyor netflix'i yoksa kendi bünyeisnden mi? Örneğin xiomi mi box + google home mini combosu mu yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 (düzenlendi) Assistant çok güzel bir hal almaya başladı. Son pixel update'i ile Pixel 3'de saçma bir hızda çalışmaya başladı. Neredeyse "Hey Google" sözünün H'sini duyması ile çalışması bir oluyor. Ancak Home içinde hala bir miktar latency var, onu nasıl çözerler bilmiyorum, aslında çok problem de değil de. Telefon daha hızlı reaksiyon veriyor. Evde resmen yaşayan ayrı bir kişi gibi olmaya başladı. Özellikle Netflix, Spotify gibi ürünleri benim kadar çok kullanıyorsanız. TV'de chromecast var. TV'de Metallica aç diyorum TV'de çalıyor. Eğer TV açıkken TV'de çal demezsem, nerede çalayım (TV, Home) diye soruyor. TV'min sesini aç kapa yapıyor, TV'yi açıp kapatıyor. Sabah sevdiğim şarkılarla (Google Clock'ta da var gerçi bu) uyandırıyor. Netflixi çoğunlukla birşeyler yerken kullanıyorum, ellerim yağlı oluyor play/pause yapıyor. Daha nest ürünü alırsam perdeleri de açtırıcam:D Son gelen updatele, Duo üzerinden Home ürünüyle sesli arama yapabiliyorsunuz. Evde tekseniz büyük rahatlık oluyor. Son yıllarda aldığım en efektif ürün/servis olarak baya memnunum açıkçası. Şimdi amerikadan Home Max getirmek gibi niyetlerim var, göreceğiz. Kasım 23, 2019 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar