Auril Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Ya sonunda gidecegi yer orasi Atesle barut yanyana olmuyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Gecmis olsun ya, hayat boyle yapacak bir sey yok. Yasadigin anin tadini cikartmaya bak artik, geriye donuk pismanlik, aman sunu soyle yapsaydim bunu alsaydim belki gitmezdi gibi dusuncelere kulak asma hic. Olacagi varsa oluyor bazi seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 üzülüyorsan sakın üzülme. doğru karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Abi zor gerçekten evlilik Bizim 3 seneye girdik 1 tane oluşumuz var. Şimdi düşünüyorum çok kavga ettik eşim zor birisi çok defa boşanmanın eşiğind geldik kavga gürültü ben evi terk ettim o terk etti sonra barıştık hayatımıza devam ettik. Ara sıra zıtlaşsakda iyiyiz ama şunu söylicem her ne kadar yanlış gibi görünsede çocuk olduğu için vazgeçmek kolay olmuyor. Çocuk olmasaydı işler farklı olurdu bu çok kesin. Yine de 10 sene sonrasını bilemem tabi. Ama evlilik çok zor niyeti olanlara tekrar hatırlatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 bu arada herhangi bir acabanız varsa karşı tarafla ilgili sakın evlenmeyin. hele ailelerle ilgili problemler varsa ayrıca hiç yakınından geçmeyin. sevgili olarak kalın gerekirse daha uzun bi süre. sevmediği kişiden çocuk yapan var, o konuya hiç girmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 =)) said: Auril said: fuck body şundan kaynaklanıyor olabilir abi ya asdasdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 vücut olsun yeter diyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Siz arkadas kalalimi cok yanlis anlamissiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 =)) said: Auril said: fuck body şundan kaynaklanıyor olabilir abi ya ahhaahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 abi hala asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Auril said: Su arkadas kalalim kalibini biten her iliskide kullandim. Bi tanesi de tamam demedi ki fuck body kalalim :( zorlayınca oluyo da gerek yok pis bi süreci var hani en makulu yenisini bulmak ama işte turkiye tabi naapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Cute said: Kadınlara genelleme ile sıkıştırmıyorum aman yanlış anlama olmasın.Çevremden ve bana uzun zaman içinde söylenen ve gerçekleşen tavsiyeler verdim.Annem derdi hep kadın unutmaz diye, unutmuyor hocam, diğerleri güzel şeyler zaten ilgilenin, alma pahalı, götürme uzağa vs gibi şeyleri yapın ki hatırlasın. benim anladığım kadarıyla kadınlar unutmaz, ama sevmediği şeyleri unutmaz. ne kadar mutlu edip karnını tok tutsan da, o bir tane hatanı ömrü boyunca kafana kakar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 =)) said: Auril said: fuck body şundan kaynaklanıyor olabilir abi ya ahahahaha millet yazınca farkettim asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Valla gercekten her cm sini bildiginiz ve bir zamanlar iyi kotu s3vdiginiz biriyle arkadas kalabiliyorsaniz bravo Ben d3 op gibi kalamiyorum. Teklif ettiklerim de beni ess3k gibi bildikl3rinden yanasmamis iste. Gulun siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 hemen tinder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Auril said: Valla gercekten her cm sini bildiginiz ve bir zamanlar iyi kotu s3vdiginiz biriyle arkadas kalabiliyorsaniz bravo Ben d3 op gibi kalamiyorum. Teklif ettiklerim de beni ess3k gibi bildikl3rinden yanasmamis iste. Gulun sizehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 ya hadi genç yaşları arkadaş kalalımlar meta olmuş durumda da 10 yıllık bir ilişki + evlilik sonrasında bile söyleniyor mu şu ya çok acayip gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 o arkadas kalalimlar ben alemden aleme akayim canim cektiginde de sana maceralarimi anlatirim a yol..geciniz.. hayat be..olmasaymis iyiymis..go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 70 yaşında boşananlar var. ne zaman tak edeceği belli olamaz. aslında insan medeniyete bana göre "poliamori (birden fazla kişiye aşık olma / sevebilme)" üzerine şekillenmiş olsaydı daha az üzüntü olurdu bu hayatta, birinden tekme yediğinde 4-5 tane daha kişiyle zaten aynı anda görüşüyor olurdun. ancak "aile" adlı bela bir kurum böyle bir şeye müsaade etmiyor. devletlerin fuel tankına yakıt yüklememiz lazım, evlenip çocuk büyüterek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 e insan dedigin poligam aslinda..hatta gam bile degil gam kismi da toplum uydurmasi..evlilik vs sadece dogan cocuklara kim bakacak in sosyallestirilmesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Auril said: Valla gercekten her cm sini bildiginiz ve bir zamanlar iyi kotu s3vdiginiz biriyle arkadas kalabiliyorsaniz bravo Ben d3 op gibi kalamiyorum. Teklif ettiklerim de beni ess3k gibi bildikl3rinden yanasmamis iste. Gulun siz abi neye güldüğümüzü anlasan çözülecek olay da dsgdsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 bozmayın ne kadar geç anlarsa geriye dönüp tekrar okuduğunda o kadar kötü hissedecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Laraken said: Auril said: Valla gercekten her cm sini bildiginiz ve bir zamanlar iyi kotu s3vdiginiz biriyle arkadas kalabiliyorsaniz bravo Ben d3 op gibi kalamiyorum. Teklif ettiklerim de beni ess3k gibi bildikl3rinden yanasmamis iste. Gulun siz abi neye güldüğümüzü anlasan çözülecek olay da dsgdsgf Ahahahah hala yetememis adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Biyik said: devletlerin fuel tankına yakıt yüklememiz lazım fuel tankina yakit ronronron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 ben mi yazmışım onu ya :D hay allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar