reyou Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 tab meselesine ultimate cozum https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tree-style-tab/ sirf bu yuzden chrome'in yaninda firefox kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 google in, firefox uzerinde sign in with google gibi bir hizmeti yok dimi? yani firefox ve chrome arasindaki bookmarks, passwords, history falan synclese cok guzel olurduda, 3rd party kullanmak istemiyorum. chrome/firefox iki tarafli syncle$mesini nasil cozdunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 reyou said: google in, firefox uzerinde sign in with google gibi bir hizmeti yok dimi? yani firefox ve chrome arasindaki bookmarks, passwords, history falan synclese cok guzel olurduda, 3rd party kullanmak istemiyorum. chrome/firefox iki tarafli syncle$mesini nasil cozdunuz siz? ya şuna çözüm varsa, mikemmel olur ya üstteki mesajı alıntılamışım, şuraya birşeyler dah ayazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 ben chromeu aktardım firefoxa firefox kullanıyorum. zaten her yerde de firefox kullanınca illa chrome ile sync olmasına gerek kalmıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 ya o ihtiyacın temel sebebi login olduğun 1151 adet web sitesine ait datanın aktarılmasını istemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Tam ekranda şuraya tıklayınca video duruyor ve küçülmüyor ama chromeda butona basabiliyorsun aynı yerde. https://i.hizliresim.com/g9GqPL.png Çok sinir etmeye başladı fareyi sağ alta atıp küçülteyim diyorum video duruyor ekstra uğraştırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 evde ve işte firefox'a geçtim. Telefonda da safari kullanıyorum. Chrome'u tamamen terk etmiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 chrome un dev tools u bu kadar fantastik olduktan sonra gecmek zor aniden ff'a. hala clunky geliyo bana ff dev tool.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Firefox Developer Edition’a alsak o zaman sizi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Hantallık gitmiş gibi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/grammarly-1/ quantum'da ingilizce spell checker göremedim nedense çalışmadı şöyle bir addon buldum, spell checker'ın da ötesi grammar falan düzeltiyor, öneri sunuyor çok güzel addonmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Bu Grammarly'nin reklamları hep YouTube'da çıkıp duruyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 bugün yükledim, gözle görülür bu kadar fark beklemiyordum. hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 sağ clickle search image in google yok. çift tıkladığımda kelimelerin çevirisini yapan addon görmedim. bi de youtubeda fullscreen butonu sağ alt köşenin biraz yanında. ıskalıyosun hızlı alıştığn gibi tıklayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 2 post yukarıda çift click çeviriyi yapıyor dediğim addon baya güzel. google image search için geçen bir addon bulmuştum da yüklemedim, vardır illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 İş yerindeki eski laptopa kurdum hızı fark etti cidden. Özellikle eski ve dandik bilgisayarı olanlar denesin (tu) Evde gerek olmaz gibi ama ya. High end pclerde ne fark yaratıyor? Hani öyle sayfa açılmasında mikrosaniyeleri sayan biri değilim, alıştığım düzenden vaz geçmeye de bi üşendim. Var mı ev kullanımı için bi incentive? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Hız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 ben çokövdüm diye yavaşladı, övmeyle ilgili bir update gelene kadar çok övmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Watsapp web daha yavaş çalışıyormuş. edit: düzeldi Lel task managerdan kapattım chrome u öyle düzeldi. İş külüstürümü yenilemenin zamanı gelmiş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 şimdi 50 tane tab açtım, bunları daha sonra tek tıkla açabiliyor muyum? oturumu kaydetme gibi bir şey var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Options'da When Firefox starts > Show your windows and tabs from last time'ı seçersen aynen geri açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Önceki Oturumu Geri Yükle var menu de işini görür ama son oturum için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 yok istediğim zaman açabilmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 session manager vardı quantum desteği yokmuş :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tab-session-manager/ bu işini görür herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar