applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Normalde su pozisyona elinde kirmizi kosman gerek ya sdsd 20dk düşünüp verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 tinerciler geldi tezahüratı harika sdfsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 kaçan gollere bak ya komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Negredo topa her dokunuşunda olumlu isler yapıyor hala 82de alıyor hamsi oyuna ya cildircam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 besiktaş ezdi siz hala hakem kırmızı mı faul mü diyorsunuz pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Xenus said: Biyik said: tamer tuna satışı var mı? bjk'i üzmedi. maç sonu "futbolu güzelleştirmeye çalıştık. güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyorum" falan der. 2. kere rica ediyorum sana, hadi futbol zekan olmak zorunda değil, hadi her takımın maçını izlemek zorunda da değilsin, ama izlemiyorsan, bilmiyorsan susmak da erdemdir. Sana günde bir doz Göztepe maçı izleme yazıyorum, bak bakalım nasıl oynuyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 su maçda puan bıraksak saniyede 10 tane tamer > senol postu görürdük darkdan galibiyetten cok böle bi manzara görmedigime sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 82 olsa gene iyi araya kırmızı girdi adam 87'de girebildi gelen tek topta harika asistini de cenk yalan etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 belli oldu gs bjk kafaya oynıcak. fenerli olarak oyum bjk'ye. 20-19-16 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Ya şu negredo adam gibi süre alsın yaa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 negredo'ya çok üzüldüm ya. adam neredeyse giremiyordu maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Fistan said: besiktaş ezdi siz hala hakem kırmızı mı faul mü diyorsunuz pes Olay kazanip kaybetme degil ya. Su posisyonda penalti vermemek kotu niyet direkt ona sinir oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 5 olacak macti. yedigimiz gol de keko. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 smyrnas said: abi genelleme var yada yok. biraz sinir var :) çünkü bu göztepe tribününden maç seyretme sevdası olan Tinerciler ve karaborsacılar yüzünden maça gidemedik . nöbet tuttuk bide o derece. http://www.ajansbesiktas.com/goztepe-tribunlerinde-ahlaksiz-pankart-17509h.htm Gerçekten iyi tribunmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 hakemi de yendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 takım tamer tuna'ya saygıdan kendini frenledi 3ten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 yok ya öldü topçular 8 günde üçüncü maçı oynuyorlar iki üç kişi sakat hem de quaresma ikinci devre ya 1 ya 2 kere topa değdi 40dk sahada kaldı 3-0 olmuş cenk burnundan soluyor al negredo'yu bari hayvani rotasyon kadrosu var hep aynı adamlar oynuyor temposu hep düşük kalıyor takımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 medele yine hic topa dokunmaxan bitirdi maci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 applev0dka said: http://www.ajansbesiktas.com/goztepe-tribunlerinde-ahlaksiz-pankart-17509h.htm Gerçekten iyi tribunmus... iyi yapmışlar abi ne diyim,sizin taraftarlarınızın yaptıkları yanında pek bir şeyde değil hani :) maçtan önce yaptıgım yorumlar gibi bukadar eksikle zaten sizi yenmemiz de pek mümkün görünmüyordu. ha eksikler olmasa beraberlik falan olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 dreagloth said: Xenus said: Biyik said: tamer tuna satışı var mı? bjk'i üzmedi. maç sonu "futbolu güzelleştirmeye çalıştık. güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyorum" falan der. 2. kere rica ediyorum sana, hadi futbol zekan olmak zorunda değil, hadi her takımın maçını izlemek zorunda da değilsin, ama izlemiyorsan, bilmiyorsan susmak da erdemdir. Sana günde bir doz Göztepe maçı izleme yazıyorum, bak bakalım nasıl oynuyorlarmış. https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/927208335828574208 rakipler maçtan önce birlikte böyle demeç mi verir? daha önce böyle görüntü olduysa koysana bi? sene sonu zaten olacağı belli. şenol -> milli takım tamer tuna -> bjk gs maçında da "zevkli" futbolu oynayacak mı bakalım. anadolu takımıyla yaptığı maçlar beni ilgilendirmez. başakşehir yenilgisinden ders çıkarmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 şenol sene sonu şampiyon takımı bırakıp niye milli takıma gitsin ki? tamer de asistanlığa geri dönmez bence artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Xenus said: dreagloth said: Xenus said: Biyik said: tamer tuna satışı var mı? bjk'i üzmedi. maç sonu "futbolu güzelleştirmeye çalıştık. güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyorum" falan der. 2. kere rica ediyorum sana, hadi futbol zekan olmak zorunda değil, hadi her takımın maçını izlemek zorunda da değilsin, ama izlemiyorsan, bilmiyorsan susmak da erdemdir. Sana günde bir doz Göztepe maçı izleme yazıyorum, bak bakalım nasıl oynuyorlarmış. sene sonu zaten olacağı belli. şenol -> milli takım tamer tuna -> bjk gs maçında da "zevkli" futbolu oynayacak mı bakalım. anadolu takımıyla yaptığı maçlar beni ilgilendirmez. başakşehir yenilgisinden ders çıkarmamışlar. Su dediklerin olmazsa futbola yazmayi birakicak misin ?? Besiktas'in çocuğu serkan diye agladin mactan once. Mactan sonra bir sozunu duyamadik. Hakemlere talimat gitti diye kesin konustun. Elinde kanıt varsa mahkemeye gitsene neden burda şov yapıyorsun.. Hayır hem oyun kurallarini bilmiosun hem bomboş konuşup insanları geriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Zaaaa helal Beşiktaşıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Biz de istersen bilal kisa'nin 2 hafta arayla bjk ve gs mac performanslarını koyalim. Akhisarin gs bjk oyunlarını koyalim. Sonra hamza ve bilal üstünden konusalim.. Aptal aptal ithamlar yapmadan durup düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 O değil de adamın düz koşuda ayağını basacağı ve basmak zorunda olduğu yere kayarak bacağını sokuyorsun, sonra adam mecburen bacağına basıp görüyor kırmızıyı. Onun dışında Göztepe'nin golü ofsayt, Talisca'nın indirilmesi penaltı, öncesindeki Göztepelinin de indirilmesi penaltı gibi, çok şiddet olmasa da gördüğüm kadarıyla formadan çekme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar