Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 11. Hafta: Göztepe - Beşiktaş | 5 Kasım Pazar - 19.30

Llama

Öne çıkan mesajlar

Xenus said:

Biyik said:

tamer tuna satışı var mı?

bjk'i üzmedi. maç sonu "futbolu güzelleştirmeye çalıştık. güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyorum" falan der.

2. kere rica ediyorum sana, hadi futbol zekan olmak zorunda değil, hadi her takımın maçını izlemek zorunda da değilsin, ama izlemiyorsan, bilmiyorsan susmak da erdemdir. Sana günde bir doz Göztepe maçı izleme yazıyorum, bak bakalım nasıl oynuyorlarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya öldü topçular 8 günde üçüncü maçı oynuyorlar iki üç kişi sakat hem de
quaresma ikinci devre ya 1 ya 2 kere topa değdi 40dk sahada kaldı
3-0 olmuş cenk burnundan soluyor al negredo'yu bari
hayvani rotasyon kadrosu var hep aynı adamlar oynuyor temposu hep düşük kalıyor takımın
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

http://www.ajansbesiktas.com/goztepe-tribunlerinde-ahlaksiz-pankart-17509h.htm

Gerçekten iyi tribunmus...

iyi yapmışlar abi ne diyim,sizin taraftarlarınızın yaptıkları yanında pek bir şeyde değil hani :)

maçtan önce yaptıgım yorumlar gibi bukadar eksikle zaten sizi yenmemiz de pek mümkün görünmüyordu. ha eksikler olmasa beraberlik falan olabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Xenus said:

Biyik said:

bjk'i üzmedi. maç sonu "futbolu güzelleştirmeye çalıştık. güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyorum" falan der.

2. kere rica ediyorum sana, hadi futbol zekan olmak zorunda değil, hadi her takımın maçını izlemek zorunda da değilsin, ama izlemiyorsan, bilmiyorsan susmak da erdemdir. Sana günde bir doz Göztepe maçı izleme yazıyorum, bak bakalım nasıl oynuyorlarmış.

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/927208335828574208

rakipler maçtan önce birlikte böyle demeç mi verir? daha önce böyle görüntü olduysa koysana bi?

sene sonu zaten olacağı belli.

şenol -> milli takım
tamer tuna -> bjk

gs maçında da "zevkli" futbolu oynayacak mı bakalım. anadolu takımıyla yaptığı maçlar beni ilgilendirmez. başakşehir yenilgisinden ders çıkarmamışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

dreagloth said:

Xenus said:

Biyik said:

sene sonu zaten olacağı belli.

şenol -> milli takım
tamer tuna -> bjk

gs maçında da "zevkli" futbolu oynayacak mı bakalım. anadolu takımıyla yaptığı maçlar beni ilgilendirmez. başakşehir yenilgisinden ders çıkarmamışlar.

Su dediklerin olmazsa futbola yazmayi birakicak misin ??

Besiktas'in çocuğu serkan diye agladin mactan once. Mactan sonra bir sozunu duyamadik.

Hakemlere talimat gitti diye kesin konustun. Elinde kanıt varsa mahkemeye gitsene neden burda şov yapıyorsun..

Hayır hem oyun kurallarini bilmiosun hem bomboş konuşup insanları geriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de adamın düz koşuda ayağını basacağı ve basmak zorunda olduğu yere kayarak bacağını sokuyorsun, sonra adam mecburen bacağına basıp görüyor kırmızıyı.

Onun dışında Göztepe'nin golü ofsayt, Talisca'nın indirilmesi penaltı, öncesindeki Göztepelinin de indirilmesi penaltı gibi, çok şiddet olmasa da gördüğüm kadarıyla formadan çekme var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...