sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Brnim arkadaşım ki kendisi 31 yaşında şuan ve baya da film izleyen biri fakat hala lotr serisini seyretmedi. Adamı gördükçe dövesim geliyor izlesene ulan dediğimde paso bi bahane uyduruyor. Var böyleleri yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Bombadil yoksa ben de yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 GoT ayarında birşey olur. Filme zaman yetmiyor diye bir ton ayrıntıyı eklememişlerdi. Dizide doğru işlesinler de yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Her türlü izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 sanssizsansli said: Brnim arkadaşım ki kendisi 31 yaşında şuan ve baya da film izleyen biri fakat hala lotr serisini seyretmedi. Adamı gördükçe dövesim geliyor izlesene ulan dediğimde paso bi bahane uyduruyor. Var böyleleri yani. ben de 31'im, lotr gelişi tam bizim lise çağına denk geliyor. ulan hiç mi toplu sinema seferi olup bunu çağırmadılar? ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Hey gidi İlk filmi için ben ODTÜ lü arkadaşların grubuna katılmıştım Ankara'nın en büyük sinema salonunu kapatmıştık. 130 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 ablam ve sevgilisiyle gidecektim ben sonra ablama sen gelmesen de olur deyip elemanla gitmiştik asdsdf metropolde izlemiştik herhalde tam hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 µh said: ilk filmin açılış sahnesi bile tüm hobbit serisinden iyiydi. bu dizi neye benzer allah bilir artık https://www.youtube.com/watch?v=BhjDnrw34QA&t=01s ben haftada en az bir kere bunu + ride of rohirrim izliyorum genelde; youtube sürekli öneriyor çünkü beni bildiğinden asddsfsd edit: koyalım hatta https://www.youtube.com/watch?v=EmTz7EAYLrs aman aman, şunun çeyreği hobbit'te yok resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2m04j8rRkHw şu nedir mesela ya, bi yandan geyikte bi yandan şu öncekilerin epikliğine bak, şunun kekomançiliğine... CGI bile o kadar eski diyebilecek olmamamıza rağmen 5 kat daha iyi resmen eski filmlerde. Gerçi yenisi yeşil önünde çekildi, eskisi bol maket orası ayrı da sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Ama kitap olarak cocuksu ki Hobbit zaten..O epiklik yok tabii ki..Sonucta ceken adam ayni, aktorler ayni..Hobbit filmlerinin 3 tane olmasi cok kotu oldu 2 cok ideal olabilirdi ama o epiklik yok diye kizmiyorum, hatta oyle olmasi gerekiyor bir nevi... Film olarak en buyuk farklardan biri de muzikler tabii ki..Yine ayni composer ama Howard Shore'un originaly trilogy icin yaptigi muzikler efsane statusunde, neredeyse hepsi kendi kendine bir tema.. Ben acikcasi LOTR ile ilgili yapilacak herhangi birseyin bundan sonra o ilk uclemeye yaklasamayacagi konusundayim, bu tarz ornekleri cok bulabiliriz Star Wars gibi.. O zaman belki de yapilmasi gereken ayni dunya uzerinde farkli hikayelere odaklanmak olabilir ki SW'de aslinda yapilmasi gereken buydu ama hep birseyin devami/oncesinden kurtulamiyorlar. Rogue one'in mesela o yuzden farkli havasi vardi yine oncesi olmasina ragmen. Bu tarz islere girismeleri lazim. Ha ama owner isterse mukemmel olur bak. Jeff Bezos dedigin adam su an dunyanin en zengini veya ikincisi AMZN olmus 1000 dolar hisse basia suraya gomecegi yarim milyar dolar koymaz hani kafasina taktiysa haha..Elon Musk'in da zamaninda bir bilgisayar oyunu da yapabilirdim muhtemelen inanilmaz birsey olurdu ama insanliga katkisi ne kadar olurdu demesine benzetiyorum.. Eger kisisel olarak onem verecekse para ikincil planda kalabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 kitap çocuksu diye kafana göre karakter ekleyip uwe boll tier bi film çekemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Orasi ayri da ben sahnelerin epikligi babinda soyledim. Yoksa Peter Jackson gereksiz islere girdi o ayri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 hobbit çocuksu da filmdeki problem çocuksuluktan çok tüm detayların yavan olması. ilk filmdeki kurgu yok, sinematografi yok kaldı ki aynı dop olmasına rağmen (rip andrew lesnie bu arada). çok fazla modern sinema klişesi ve gereksiz karakterler. ve en önemlisi de sürekli bahsedilen o teknolojinin verdiği nimetleri kullanamamaları. seriyi bundan sonra ancak ve ancak daha karanlık bir yapı paklar. guillermo del toro çekecek dendiğinde fanlar üheee diye ağlayıp tekrar peter jacksona paslanmasaydı bu iş bambaşka olabilirdi. peter jackson zaten o çeksin demişti demekki bi bildiği vardı ya da bi korkusu bilemiyorum. bari bu seriyi guillermoyla başlatsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 abi savaş sahnesinin epic olup olmamasının kitapla alakası yok ki. age of 2 oynuyormuş gibi hissettiriyordu cgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Silphatos said: sanssizsansli said: Brnim arkadaşım ki kendisi 31 yaşında şuan ve baya da film izleyen biri fakat hala lotr serisini seyretmedi. Adamı gördükçe dövesim geliyor izlesene ulan dediğimde paso bi bahane uyduruyor. Var böyleleri yani. ben de 31'im, lotr gelişi tam bizim lise çağına denk geliyor. ulan hiç mi toplu sinema seferi olup bunu çağırmadılar? ilginç 25 yaşındayım. ne zaman başlasam ilk 20 dk.da kapadım hobbit mobbit kısmında. hp serisini defalarca kez izledim, her hafta 3-4 film de izlerim. bu kaldı böyle. şaka bi yana, arka arkaya 3 filmi bi ara izlemeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 https://i.imgur.com/ne8D9j3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 baitse komik değil gerçekte üzücü. harry potter :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 dizinin gececegi donemi, filmin oncesi sonrasi vs, karakterleri vs aciklasinlar belli olur iste hani 100k vs 500k savasa da gerek yok, vikings tier 20vs20 de olur ama duzgun olsun yoksa shannara tier birsey cikmasin asd birde hobbit miktari az olursa pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Silphatos said: baitse komik değil gerçekte üzücü. harry potter :> kardeşim fantaaazi türüne vurgu yapıyoruz yani. karşılaştırma yapmıyoruz. izlemedim diyorum zaten, izlemediğim şeyi karşılaştırmam. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 fakat harry potter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 dizi sektörünün yapacağı malum şeyler var. bir kere gereksiz aşk meşk gerekirse meme göt eklemeleri gerekecek. hobbit'te olduğu gibi banko farklı ırk aşkı olur sdfs. bütçeden dolayı çok fazla aynı mekanlarda çekilen bölümler. moria'da geçen cüce dram seks bile çeker bunlar. got gibi 8 bölüm normal 2 bölüm epic gibi bir düzen kurabilirse yine iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 hobbit d çok iyiydi gereksiz aşk meşk hariç. muhtemel tek fark büyümüş olmanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 WaNTeD said: hobbit d çok iyiydi pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 wanted kuculmustur belki :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Yok ben begendigim icin begenmeyenlere hitaben siz :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar