Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 kotakunun linklenmesi cok rahatsiz etti beni, nasil bir aktivism yapabiliris? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 deadwoll said: Giovanni said: DarKRideR said: full quest kasıyorum bir de. kurbağa kes, 10 sinek topla, 50 kere osur. legion'a karşı high priest savaşmış adamız ulan biz ayak işlerine geri dönüş ne sdafs https://kotaku.com/battle-for-azeroth-blood-lust-fades-quickly-1828400681 Aynı meseleden bahsetmiş. Böyle boş beleş review'lerden ve reviewer'lardan ben mi tiksiniyorum acaba sadece. Kotaku ve benzeri siteler cidden boş içerik üretiyor. MMO oynuyorsun arkadaş, single player story bir yere kadar. Adamlar ne yapsın 3k quest için storyline mı yazacaklar? Sen önce pet'inin micro management'ini öğren AAAAKİKİKİKİ ya, tepem attı. yazıcak milyarlarca dolar dönüyor sektörde.Legionda yazdılarda zaten yapılabiliomuş demekki. Zaten oyunlardaki storly linedaki dengesizlik blizzardın yıllardır aldığı bir eleştiri yıllardır görmezden geliyorlar bu konuyu al şimdi az shara getirceklermiş legionda gelmesi gerekiodu zaten getirmedin bfada ne alaka bi argustan,kill jadendan power olarak > değil azshara ee niye bi sonraki expansionun bossu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 TSM kullanan var mı? her expte bi bakıyorum şuna yemin ediyorum özellikle karışık bi bok anlaşılmıycak şekilde yapıyolar ki premium alsın millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 videolari var anlatan, kendi basina cozemezsin asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 kujo123 said: yazıcak milyarlarca dolar dönüyor sektörde.Legionda yazdılarda zaten yapılabiliomuş demekki. Zaten oyunlardaki storly linedaki dengesizlik blizzardın yıllardır aldığı bir eleştiri yıllardır görmezden geliyorlar bu konuyu al şimdi az shara getirceklermiş legionda gelmesi gerekiodu zaten getirmedin bfada ne alaka bi argustan,kill jadendan power olarak > değil azshara ee niye bi sonraki expansionun bossu oluyor. Legion leveling olarak kötüydü bence baya wod ve bfa daha başarılı o açıdan(suramar hariç leveling olmasa da story zone). Ha ıvır zıvır topla şu kadar şunu kes görevlerini world quest olarak endgame grinda bırakıp levelingi senaryo ağırlıklı 6-7 saatlik bir şey yapsalar tercih ederim de o bfa'dan ziyade genel olarak wow'un hatta mmoların sorunu. Gelen bossların gücü olayına da hiç girmemek lazım sonuçta Sargeras'ın köpekleri de Kil'jaeden'dan sonra geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 tiLi said: TSM kullanan var mı? her expte bi bakıyorum şuna yemin ediyorum özellikle karışık bi bok anlaşılmıycak şekilde yapıyolar ki premium alsın millet ben kurulumuna baktım sadece, oto düştü her şey ya. gayet güzelde çalışıyor. gerçi çalışıyordu diyeyim. şu aralar fiyat veriyor loota düşen iteme ah'ye gidip koyana kadar fiyatlar oynuyor kasjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Herbalism (horde) da yine bok icinde boncuk ariyoz quest olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=rUPzu5McOE0 das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 (tu) diğer videoları da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 100 vanillacı 10bin bfa'cıyı yokeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 disc priest 1v1 de ölebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 3v1de de olmuyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 5v1de ölüyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 7v1de ölüyor ben gördüm ama zor oluyor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 at yalanı...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 atlar yalan soylemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 If they fuck the liar, you will never drop off from lap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 epic en iyi nerede farmlanıyor şimdi ya, youtube'dan videolar izledim gittim denedim kumaştan başka bir şey farmlayamadım sadfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 epic farmlama diye bisey yok, boe yesildir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 yeşil, mount, epic diyorlar videolarda sürekli işte alanlar gösteriyorlar. yeşil ve kumaş güzelde daha diğer ikisinden eser yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Ben herb ve boe epic farmla 4 tane token aldım. Gear da 337 oldu. BoE farm sıkıcı geliyorsa gidip ot toplayın hala para varken, saatte 40-50k geliyor temiz. Ben 15-20dk'den fazla tahammül edemediğimden çok kazanamadım ama yine iyi geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 otu ally kasarken yapıyorum, boe'yi de horde ile oynarken yapayım dedim işte zaman varken sadsd ama o kadar zamanım olmadığını fark ettim sonra sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 ahh şu vakit problemi olmasa güzel olcak. BFA oynatıyor ya. horde quest ve zoneları kusturmalı troll saksosu gibi olmasa daha iyi olacakmış :) Warrior u kasıp ,maghar orc race change yaparım diyordum ama malum euro 7TL olunca 116 da bıraktım DK kasıyorum şu an. maghar açılınca sıfırdan warrior kasmayı deniycem. LEgion da 2 kere faction değiştirmeme ragmen yaptıklarımı düşününce wow da hiç. bir şey için geç kalmıyorsun. hele horde san zaten guildsiz bile takır takır yapılıyor bir çok şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Saeros said: https://www.youtube.com/watch?v=rUPzu5McOE0 das AHAHAHHAHAHAHA Gözlerim yaşardı izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 aquila said: epic farmlama diye bisey yok, boe yesildir o. Boe epic farmlaniyor. Hatta millet isi gucu birakti bununla ugrasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar