Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 zipzip said: Cıks. Rep istiyor hepsi. hmm okdir, belki pre order edene baştaki 2 allied race açıktır falan diye dedim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 onlar legion repi istiyo iste, digrelerini bfa'de aciyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 paradoksalkedi said: nasıl kasıyorsunuz abi o kadar ya. benim 6 karakterde toplam 115k var lol. hayır bir 100k kasayım da subı yenileyeyim dedim, herkes bfa'da bfa da yok satabileceğim pazar yok. fail. aslında gold kasmanın tam zamanı ya. 3 yıldızlı mining technique zımbırtısı sağ olsun, tek storm silver deposit'ten 11 ore çıktı lol. %15 ah payını bile düşsek, 1k lootlamış oldum yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Legion rep isteyenleri 8.1 ile herkese açarlar heralde ya. Kim dönüp kasacak abi Legion pas geçmiş ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 açmayabilirler bliz sever bazı güzel şeyleri eski replerle vermeyi falan. dolarla açabilirler ama bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 bunda race change isi var, ordan gelecek parayi dusunup kolaylik yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 aquila said: onlar legion repi istiyo iste, digrelerini bfa'de aciyosun zaten. işte 0 dan başlayan adam BFA için boostunu kullanmış oluyor allied raceleri açabilmek için zaten. Amaç allied race'i baştan 110'a boostlayabilmek hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Onu yaparsan da heritage armor alamıyosunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 nasi ya, boostlayinca armor niye alamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 cosmeticten baska bi ise yaramiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Transmog olayı tamamen "cosmetic" abi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 k1nJo said: paradoksalkedi said: nasıl kasıyorsunuz abi o kadar ya. benim 6 karakterde toplam 115k var lol. hayır bir 100k kasayım da subı yenileyeyim dedim, herkes bfa'da bfa da yok satabileceğim pazar yok. fail. aslında gold kasmanın tam zamanı ya. 3 yıldızlı mining technique zımbırtısı sağ olsun, tek storm silver deposit'ten 11 ore çıktı lol. %15 ah payını bile düşsek, 1k lootlamış oldum yerden. lich king'den beri oynamayan biri olarak döndüm de, bu mining teknik zımbırtısını nasıl geliştiriyoruz. bol bol storm silver buluyorum da 1-2 çıkıyor bana hep. hazır tanesi 100 altın ediyorken öğreneyim şunu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 valla ben de en son bi catada oynadım bi de legion'da dh 110'ladım mesleklerden çok haberim yoktu. professionın skilline göre mi yoksa karakterin levelına göre mi çıkıyor bilmiyorum da trainerlarda görevler çıkıyor işte. yapınca yıldız alıyosun daha efektif topluyosun o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 anchor weed görevini yapamadım mesela, level yetmiyor bi dungeona girmek gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. bugün de 50k'ya yakın farm yapmış oldum. arada chat'i takip edin, her şeyi ah'a koymayın hemen. herbler ah'ta 40-50'ye giderken elemanın biri 65'ten alıyodu, bugün topladıklarımın yarısını ona cod'ladım temiz gold geldi ondan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 abi baglantı sorunu yaşayan var mı? 2 gram oynayalım dedik işten gelince ızdırap oldu ttnet istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 2 saat önce karakter lvl atlasın diye bi dungeona gireyim dedim, attığım healların yarısını göremedim lagdan. bi de ilk defa resto shammy deniyodum sdf. neyse ki tank 120lvl dk idi de çok sıkıntı olmadı. uydunet ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 nazmir'i de dün gece bitirdim, baygınlık geldi. bariz şekilde kul tiras'ı oyuna sokalım diye düşünüp, her iyi fikri orada kullandılar sanırım. daha görmedim gerçi ally tarafını da da horde tarafı harbi... full quest kasıyorum bir de. kurbağa kes, 10 sinek topla, 50 kere osur. legion'a karşı high priest savaşmış adamız ulan biz ayak işlerine geri dönüş ne sdafs arka plandaki hikaye kısmen güzel akıyor ama levelling aşırı sıkıcı olmuş horde tarafı. voldun da böyleyse ally geçebilirim zaten ench - tailor bu karakter para getirmiyor biraz herb kasarım diğer tarafta asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Ot satmak mı mantıklı yoksa alc.kasmak mı otlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Ne biçim keyword veriyorsunuz olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 DarKRideR said: full quest kasıyorum bir de. kurbağa kes, 10 sinek topla, 50 kere osur. legion'a karşı high priest savaşmış adamız ulan biz ayak işlerine geri dönüş ne sdafs https://kotaku.com/battle-for-azeroth-blood-lust-fades-quickly-1828400681 Aynı meseleden bahsetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 şimdi de sincap'ın rakun'un piçi olduk iyi mi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Lanet gelsin arkadas key verdi, 50 yil sonra oyuna donuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Evde kan cikacak sanirim. Saf saf konustu esim, ben isten gelene kadar oynarsin yarim saat iste diye hahahahaha. Oh my sweet summer child diyip yanagina dokundum henuz anlamadi ne oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Giovanni said: DarKRideR said: full quest kasıyorum bir de. kurbağa kes, 10 sinek topla, 50 kere osur. legion'a karşı high priest savaşmış adamız ulan biz ayak işlerine geri dönüş ne sdafs https://kotaku.com/battle-for-azeroth-blood-lust-fades-quickly-1828400681 Aynı meseleden bahsetmiş. Böyle boş beleş review'lerden ve reviewer'lardan ben mi tiksiniyorum acaba sadece. Kotaku ve benzeri siteler cidden boş içerik üretiyor. MMO oynuyorsun arkadaş, single player story bir yere kadar. Adamlar ne yapsın 3k quest için storyline mı yazacaklar? Sen önce pet'inin micro management'ini öğren AAAAKİKİKİKİ ya, tepem attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 kotaku linklenmis, modlar konuyu yakabilir mi lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar