Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pallando said:

tunch said:

Bu arada oyun yarın gece 01.00'da başlıyor değil mi mmo-champ'teki geri sayım doğru yani?

Salıyı çarşambaya bağlayan gece çıkıyor hep öyle olması lazım.

Nope Pazartesi yi Salı ya bağlıyoruz.
Mesaj tarihi:
Pallando said:

tunch said:

Bu arada oyun yarın gece 01.00'da başlıyor değil mi mmo-champ'teki geri sayım doğru yani?

Salıyı çarşambaya bağlayan gece çıkıyor hep öyle olması lazım.

global releasemiş bu sefer, o yüzden biraz daha erken
Mesaj tarihi:
zoneları shard shard ayıracakları için sorun olmaz sanıyorum ben de. En büyük ihtimal expansion başında silithusta olursa olur kısa süreli bişey, sonra zaten ally/horde birbirinden ayrılacak edecek, rahat olur gibime geliyor
Mesaj tarihi:
Bu followerların uplandığı kitapta 3 uncu sıranın acılması için ne yapmam lazım betada, birde betada sp ile pala denedim sp cok kötü geldi, pala iyi idi. Hunter la shaman nasıl ?
Mesaj tarihi:
Ana karakteri şaman olan biri olarak takip ettiğim kadarıyla, şamanlar "meh" durumda.
restoda utility çok diye hps'yi kısmışlar,
ele single targetta kötü, enh aoe'de.
pvp'de ikisi de kötü (:P)

Özellikle hps artışı olarak bi buff beklentisi var resto için.
Mesaj tarihi:
Resto da Spirit Link gayet efektif. Cloudburst totemi efektif doldurmak zor, mana burn yapmak zorunda kalıyosun. Ama çok kötü değil yaa. H.Wave daha efektif Surge nazaran ama biraz mobility+avoidence dan kıstılar ki Mythic raid için o sıkıntı biraz.

Resto shamansız raid setup hala zor bence :P

Enhancement zaten zevksiz rotasyonunun üzerine "kırık" durumda. DPS zor.. Ele oynaması görece zevkli olsa da, mage varken napacam ele shamanı :P

Shaman diğer tüm class lar arasında en ezik gibi dursada world first e oynamıyorsan, oynayanın elinde her türlü iş yapar..Özellikle resto. Utility leri yeter.
Mesaj tarihi:
DavidMills said:

8.1 'i bekleyecen. Priest ve Shaman a bayağı rework gelecek.

güzel haber (tu)

lan BFA hype'ı yüzünden bişey yapasım gelmiyor yalnız ya
bugün geleydi şu nane
Mesaj tarihi:
Mag'har lar Pathfinder part 1 achi. ile gelicekler.

Bu arada şaka maka rus hesabı açtım da, her şeyi yeniden kas et, BFa almakta kararsızım şu an :) biraz araştırdım gerçi 2 senedir sorunsuz oynayan adamlar var. tek sorun altları falan kasmak.
Mesaj tarihi:
Ben priest, rogue, mage ve druid'i kasacağım ilk hafta elden geldiğince. Priest main olacak, diğerleri de goldmaker işte.

Bu dolar kurunda aylık ücret ödemek istemiyorum açıkçası sdjf.
  • Yeni Oluştur...