DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Pallando said: tunch said: Bu arada oyun yarın gece 01.00'da başlıyor değil mi mmo-champ'teki geri sayım doğru yani? Salıyı çarşambaya bağlayan gece çıkıyor hep öyle olması lazım. Nope Pazartesi yi Salı ya bağlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 LEgionda release nasıl oldu ? Server göçmesi vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Law said: LEgionda release nasıl oldu ? Server göçmesi vs ? Sorun yoktu Legionda. Draenorda oldu onlar base kurarken felan girilemedi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Pallando said: tunch said: Bu arada oyun yarın gece 01.00'da başlıyor değil mi mmo-champ'teki geri sayım doğru yani? Salıyı çarşambaya bağlayan gece çıkıyor hep öyle olması lazım. global releasemiş bu sefer, o yüzden biraz daha erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Legion en temiz release olabilir yaa. Aynısı olacaktır muhtemel. Dreanor feciydi, hatırlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 zoneları shard shard ayıracakları için sorun olmaz sanıyorum ben de. En büyük ihtimal expansion başında silithusta olursa olur kısa süreli bişey, sonra zaten ally/horde birbirinden ayrılacak edecek, rahat olur gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Bu followerların uplandığı kitapta 3 uncu sıranın acılması için ne yapmam lazım betada, birde betada sp ile pala denedim sp cok kötü geldi, pala iyi idi. Hunter la shaman nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Ana karakteri şaman olan biri olarak takip ettiğim kadarıyla, şamanlar "meh" durumda. restoda utility çok diye hps'yi kısmışlar, ele single targetta kötü, enh aoe'de. pvp'de ikisi de kötü (:P) Özellikle hps artışı olarak bi buff beklentisi var resto için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Resto da Spirit Link gayet efektif. Cloudburst totemi efektif doldurmak zor, mana burn yapmak zorunda kalıyosun. Ama çok kötü değil yaa. H.Wave daha efektif Surge nazaran ama biraz mobility+avoidence dan kıstılar ki Mythic raid için o sıkıntı biraz. Resto shamansız raid setup hala zor bence :P Enhancement zaten zevksiz rotasyonunun üzerine "kırık" durumda. DPS zor.. Ele oynaması görece zevkli olsa da, mage varken napacam ele shamanı :P Shaman diğer tüm class lar arasında en ezik gibi dursada world first e oynamıyorsan, oynayanın elinde her türlü iş yapar..Özellikle resto. Utility leri yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 elemental shamanla ben çok zevk aldım legion boyunca ama ağzını yüzünü kırdılar şu an valla oyuna giresim gelmiyor. bakalım BFA'da nasıl olucak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 8.1 'i bekleyecen. Priest ve Shaman a bayağı rework gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 leveling yapacagınız karakteri silithusa bırakmayı unutmayın orda başlayacak exp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 DavidMills said: 8.1 'i bekleyecen. Priest ve Shaman a bayağı rework gelecek. güzel haber (tu) lan BFA hype'ı yüzünden bişey yapasım gelmiyor yalnız ya bugün geleydi şu nane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 hazırlık yap abi water strider mount al goblin glider al potion al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 water strider var zati goblin şeysinden yapayım enginarımla hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Kim hangi karakterle oynayacak yazın da bilelim, son dakka karar değiştiren olur belki :D. Ben warrior/lock druid plase. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 undead mage turknether. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 alin horde community. https://www.worldofwarcraft.com/invite/3RJ9r5Iory?region=US&faction=Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Peripella hunter tarren mill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Mag'har Orc'larını açabiliyor muyuz yoksa paket gelince mi açabileceğiz. Şuan sadece horde için nightborne quest'ini verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Mag'har için BFA içinde görevler var, onları yaptıktan sonra açılacak bildiğim kadarıyla. Dark Iron gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 8.1de gelecek zaten magharlar direk releasede olmayacaklar diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Mag'har lar Pathfinder part 1 achi. ile gelicekler. Bu arada şaka maka rus hesabı açtım da, her şeyi yeniden kas et, BFa almakta kararsızım şu an :) biraz araştırdım gerçi 2 senedir sorunsuz oynayan adamlar var. tek sorun altları falan kasmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Ben priest, rogue, mage ve druid'i kasacağım ilk hafta elden geldiğince. Priest main olacak, diğerleri de goldmaker işte. Bu dolar kurunda aylık ücret ödemek istemiyorum açıkçası sdjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 her ay bir elektrik faturası öder gibi miktar ödemek koyar adama tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar