Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu

Darksun

Öne çıkan mesajlar

steam gibi yapamazlar abi. steam'de mily0r tane oyun var, ora farklı.

tek 1 oyun için fiyat düzenlemesi yapmaları için, o düzenlemeyi yapacakları heriflere ayrı server açmaları lazım. ruslar gibi.
ya da mesela league of legends gibi.

ya aklı başında bir türk olarak, %90'ı mal olan insanların içinde oynamaya razı olacaksın ya da pahalıya razı olup avrupalı ile oynayacaksın.

şu durumda da ben açıkçası pahalıya razı olurdum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi devri bitti dediğin oyun Legion ile 6 milyon küsür yaptı. şu wow için devribitti falan demeyin göüzünüzü sevem. zaten bitmesin de. niye bitsin ? ne güzel oynuyoruz :) forumdan kim demişti? "wow un orada oldugunu ,elinin altında oldugunu biliosun " demişti. aynen de öyle. sadece bizim için değil dünya geneli için böyle. wow un devri bitmedi bitmez.
Sosyal ağlarda paylaş

TR için dedim ben onu.

2006-2010 arası falan peak dönemi olabilir ülkede. Zaten MMO altın çağıydı o zamanlar. Orada oynayan kitleden bırakanlar bıraktı. Yeni gelen kitle zaten MMO oynamıyor. MOBA falan aldı yerini hatta ondan da ziyade Battle Royale dönemi şimdi...

TBC-Wotlk dönemi ortada olan ciddi progress yapan Türk guild sayısı baya baya çoktu ya. Şimdi çok azlar o döneme göre.
Sosyal ağlarda paylaş

battle royale de bitecek çünkü espor temeli sıfır oyunun. turnuvalar falan acayip zevksiz geçiyor. moba'ları da ayakta tutan biraz espor. wow'un da en büyük eksiği espor'a hç yatkın olmaması. arena turnuvalarını falan izlemek hiç zevkli değil. dungeon race turnuvası yaptılar o bile daha çok izlendi falan ama onun da bi sonu yok.

yeni nesli wow'a başlatabilecek en büyük etki heartstone falan olabilir onda da türkçe desteği yok henüz. oradan görüp başlayabilir bebeler.
Sosyal ağlarda paylaş

photographer said:

Çok pahalı oluyor ya 340 lira bir ay oyun oynicam diye...
şöyle bir twit attım blizzard'a işe yarayacağını sanmıyorum ama...
Twit

Ee o zaman pakedi 150 lira subs da 30 lira oldu diyelim.

Euro hesabina göre suan 25 euro expansion 5 euro da subs oluyo. Bu sefer digerleri haksizlik var bizede o fiyata verin demicek mi veya herkes vpn + ulke değiştirip tr üzerinden yari fiyatina almaya baslamicak mi

Kotick var abi adamlarin basinda. Oyle ac gozlu bi herif boyle biseye razi gelir mi

Az mantikli olun
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

steam gibi yapamazlar abi. steam'de mily0r tane oyun var, ora farklı.

tek 1 oyun için fiyat düzenlemesi yapmaları için, o düzenlemeyi yapacakları heriflere ayrı server açmaları lazım. ruslar gibi.
ya da mesela league of legends gibi.

ya aklı başında bir türk olarak, %90'ı mal olan insanların içinde oynamaya razı olacaksın ya da pahalıya razı olup avrupalı ile oynayacaksın.

şu durumda da ben açıkçası pahalıya razı olurdum.

Eskiden sadece lokalizasyon yaparlarsa yerel para birimine geçiyorlardı da şimdi yapmadan kullandıkları yer var.

Serverların zaten ah+guildleri tutma dışında bir işlevi kalmadı velev ki öyle bir şey oldu yabancı guilde oynamayacaksan puglarda önyargı dışında sıkıntı olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

internet kafedeki comarla bizim oyumuz bir mi olacak bir de, elitistiz tabii,,,

ayrica valve ile blizzard'in politikalari arasinda daglar kadar fark var, valve'in sattigi oyunlar ucuz olmazsa korsanlanabilirken blizzard'in boyle bir kaygisi yok en basidinden. valve tum turkiye pazarina yonelik hareket ettigi icin fiyatlandirmaya usenmez, hic olmazsa uzun vadede yararina olur. blizzard icin turkiye'de wow oyuncusu bunun onda, yirmide biridir muhtemelen, turkiye icin yaptigi yatirima dahi degmeyebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

gayetde kur değişikliği yapabilir. Eskiden yaptı mı ki şimdi yapsın diyorsunuzda son zamanlarda başka kurlarla alakalı duyuruları var zaten. Belki öyle ya da böyle bize de uğrar.

What currencies does Blizzard Battle.net support?

Currently, Blizzard Battle.net supports the following currencies: USD, EUR, GBP, RUB, CNY, KRW, TWD, ARS, CLP, BRL, MXN, AUD. We will soon introduce support for JPY, CAD, and NZD.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...