Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o zaman da söyledim aynı şeyi ama önceki sayfada yine aynı muh var.
Flam said:

o konuyu konuştuk geçtik mardox hatta birkaç sayfa geride kaldı...

oyunfor'da 2 aylık 120 tl en ucuzu o galiba. ben de durmaplayden alıyorum (125).
Mesaj tarihi:
rus hesabıyla yıllarca sıkıntısız oynayan var. battle.net girişlerinde, üyeliği alırken rus vpn kullanınca sıkıntı çıkmıyormuş. oyuna türkiye ip girebiliyorsun. yakalanırsan da ban atmıyormuş da gametime'ını siliyormuş.
Mesaj tarihi:
Narius said:

Tam tersi de olabilir gold görevlerinin falan uçmasıyla piyasaya giren gold azaldı baya. Golda talep artarsa token satan çok olur fiyatlar daha da düşer.

Abi yeni gold görevleri gelecek, millet stokladığı goldları piyasaya sokacak, loot'taki gold drop artacak; dolayısıyla enflasyon olacak yine. Her exp. aynı şey oluyor.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

o zaman bfa 235 tl + 75 tl aylık ödeme. ülke bitmiş. bitmiş. 20 küsür liraydı ilk sub olduğumda 70-80 liraya da paket alırdık.

60 liraya wotlk almistim ben. o bile cok geldiydi vaktinde malum ogrenciydik o zamanlar sdfs.
Mesaj tarihi:
When I heard you could show your support for Saurfang by removing your shoulderpads.

https://www.reddit.com/r/wow/comments/94pjgy/when_i_heard_you_could_show_your_support_for/
https://i.redd.it/06um6mhqj7e11.jpg
Mesaj tarihi:
Only the initial purchase of WoW (Vanilla, Battlechest, WoW box now) has come with a free month (30 days) of game time. No expansion ever has come with game time.

ha yok gelmiyormuş tamam.
Mesaj tarihi:
photographer said:

Çok pahalı oluyor ya 340 lira bir ay oyun oynicam diye...
şöyle bir twit attım blizzard'a işe yarayacağını sanmıyorum ama...
Twit

şu işi herkes yapsa belki bir sonuç alınabilir.Hatta rt çakayım ben.

Halen daha alamadım BFA game time aldım BFA almaya elim gitmiyor bir türlü.
  • Yeni Oluştur...