deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Exp. Oncesi kimse almaz ki, gold varsa token stoklayin. Alir yurur yeni exp.te. Hele bor de allied race'ler gelince race change vs. icin millet cayir cayir token alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Tam tersi de olabilir gold görevlerinin falan uçmasıyla piyasaya giren gold azaldı baya. Golda talep artarsa token satan çok olur fiyatlar daha da düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Abi wow oynamak istiyosan niye ayni para diye baska oyun alasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 o konuyu konuştuk geçtik mardox hatta birkaç sayfa geride kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 3 , 6 aylık alırsanız düşüyor. Uzun süre oynarım derseniz :) 30 Days EUR12.99 90 Days EUR35.97 (11,99 aylık) 180 Days EUR65.94 (10,99 aylık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Darksun said: 3 , 6 aylık alırsanız düşüyor. Uzun süre oynarım derseniz :) 180 Days EUR65.94 (10,99 aylık) 335 Lira o ucuza gelio dediğin şey dkdjdjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 malesef en ucuzu o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 rus hesabı aç 6 aylık 200TL ye geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 bence blizz'e yalvaralım aylık 30 tl yapsınlar bize. olursa para toplar baklava yollarız mike abiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 o comarligi yemez blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 o zaman da söyledim aynı şeyi ama önceki sayfada yine aynı muh var. Flam said: o konuyu konuştuk geçtik mardox hatta birkaç sayfa geride kaldı... oyunfor'da 2 aylık 120 tl en ucuzu o galiba. ben de durmaplayden alıyorum (125). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 durmaplay'deki tiplere para kazandırmamak lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 rus hesabıyla yıllarca sıkıntısız oynayan var. battle.net girişlerinde, üyeliği alırken rus vpn kullanınca sıkıntı çıkmıyormuş. oyuna türkiye ip girebiliyorsun. yakalanırsan da ban atmıyormuş da gametime'ını siliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Narius said: Tam tersi de olabilir gold görevlerinin falan uçmasıyla piyasaya giren gold azaldı baya. Golda talep artarsa token satan çok olur fiyatlar daha da düşer. Abi yeni gold görevleri gelecek, millet stokladığı goldları piyasaya sokacak, loot'taki gold drop artacak; dolayısıyla enflasyon olacak yine. Her exp. aynı şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 YASTIK ALTI ALTINLARI BOZDURUP MILLI PARAMIZA GECELIM, BUYUK OYUNU BOZALIM hep goblinlerin oyunu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 ahmedinejad said: o zaman bfa 235 tl + 75 tl aylık ödeme. ülke bitmiş. bitmiş. 20 küsür liraydı ilk sub olduğumda 70-80 liraya da paket alırdık. 60 liraya wotlk almistim ben. o bile cok geldiydi vaktinde malum ogrenciydik o zamanlar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=PpqR_AJI-0U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 k1nJo said: her cinematic'te ayrı güzel <3 https://s33.postimg.cc/7sbpu3bi7/sylvanas.jpg WARCHIEFIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 When I heard you could show your support for Saurfang by removing your shoulderpads. https://www.reddit.com/r/wow/comments/94pjgy/when_i_heard_you_could_show_your_support_for/ https://i.redd.it/06um6mhqj7e11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Çok pahalı oluyor ya 340 lira bir ay oyun oynicam diye... şöyle bir twit attım blizzard'a işe yarayacağını sanmıyorum ama... Twit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 paketi alınca 1 ay vermiyor mu bedavadan? eskiden öyleydi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Only the initial purchase of WoW (Vanilla, Battlechest, WoW box now) has come with a free month (30 days) of game time. No expansion ever has come with game time. ha yok gelmiyormuş tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 photographer said: Çok pahalı oluyor ya 340 lira bir ay oyun oynicam diye... şöyle bir twit attım blizzard'a işe yarayacağını sanmıyorum ama... Twit şu işi herkes yapsa belki bir sonuç alınabilir.Hatta rt çakayım ben. Halen daha alamadım BFA game time aldım BFA almaya elim gitmiyor bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 o zaman az çok demeyelim bir retiwit edelim abiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar