Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 corrupt falan değil allaaan trollü otu fazla kaçırdı o kadar asenanın başa geçmek gibi bi niyeti yoktu zaten en kısa sürede sağ salim kurtulur o pozişından umarım da gidişat onu göstermiyor pek yazarlar sağ olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Offf 2 gündür paso WoW bakıyorum galiba gene başlayacam bu merete ya. Skym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Saeros said: barbu said: slyvanası pislik yapmışlar iyice. Bu xp sonunda kesicez cidden heralde. Horde lideri kalmadı. BU CADI KRALİÇE SOUTHSHORE'U ZEHİRE BOĞARKEN NERDEYDİNİZ NE ASLANLAR GİTTİ NE ASLANLAR EYY HORDE, SANA SESLENİYORUM, BENİ İYİ DİNLE ŞİMDİ MAĞDUR BİZİZ BİZ GİTTİKTEN SONRA NE OLACAK???????????? BUNLAR ATEYİST BUNLAR TERÖRİST BUNLAR ANARŞİST BUNLAR ÇOK NAMUSSUZ AYAĞINI DENK AL HORDE BİR GECEDE NAMEVT OLUR KALIRSINIZ SİZ, DEMEDİ DEMEYİN Calm your bitch tits down nigga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Ben açtım 3 ay önce, golda bağladım gene, ama gold kastan başka bişey yok oyunda şu an + gold da exp sonu olduğu için gıdım gıdım, anca aylık çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Marquezetto said: https://worldofwarcraft.com/en-us/story/comic/windrunner-three-sisters öff abi baydı gene ya blizzard kafası. lol wow lore?'culardan önce - her blizzard oyununda güce kavuşan corrupt olmasın ya. yeter artık baydı. sırf yine mmo hatrına wow oynıcaz belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 13ü 14e bağlayan gece 02.00'da başlayacak türkiye saati le Bütün regionlarda aynı anda başlıycakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Gece yükledim. Allah sonumu hayır etsin sdf. Subs yapmasam level 20'ye kadar kassam sonra subs alsam kastığım karaktere bir şey olmuyor di mi? Sıfırdan bir tane kasayım diyorum yeni mekaniklere alışmak için. Sonra da 110 boost kullanırım olmadı. Mevcutta iki tane WOTLK döneminden Ulduar gear 80 level'ım vardı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Yok devam edebilirsin substan sonra da. Bu arada havoc’a eski fury’nin colossus smash mekaniginin eklenmesi biraz talihsiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Server neresini önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 şu an bişi önermek çok doğru olmaz. BFA ile birlikte pvp serverlar ve pve serverlar birleşecek. Server sayısı aynımı olur yoksa var olan pvpler ortadan kalkar mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Hord ise “twisting nether” ov kors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Oynadığım dönemlerin sonlarında hep Horde'dum ya. Alliance olayım istiyorum BFA'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Go Silvermoon o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 A - Silvermoon / H - Draenor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Draenor Türk ağırlıklı değil ama raider bir server, o açıdan avantajlı olabilir. TN full türk, raiderda çok ama tabi. Silvermoon ve Argent Dawn Ally Türklerin çok olduğu serverlar bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Valla uzun sayılabilecek bir süre silvermoon da oynadım. şu an oyunun aylık ödemesi uçuk oldugundan dolayı pek türk kalmadı ama silvermoon gene çok güzel server tabiki :) Biz genel de 4-5 arkadaş takılıyoruz. Hani alliance ta pug sorun olmasa silvermoon devam edicektik gene . tabi birde mag'har orcları var oda horde a geri dönmede etkili oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 bfa'da nasıl olur kestiremem ama galiba pve'de hep horde ön planda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 yekeyeke said: Draenor Türk ağırlıklı değil ama raider bir server, o açıdan avantajlı olabilir. TN full türk, raiderda çok ama tabi. Silvermoon ve Argent Dawn Ally Türklerin çok olduğu serverlar bildiğim kadarıyla. ben pop a göre şeettim tn türk diye yazmadım zaten asdf horde oynadığım için geçmişten bu yana bilmiyorum silvermoon un türk olduğunu orayı da geçin o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 mardox said: bfa'da nasıl olur kestiremem ama galiba pve'de hep horde ön planda. pve de horde ön planda oldu hep bfa da da değişeceğini sanmıyorum bakalım görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Kazzak - Horde iyi. Turk cok cok az. karışık bir community var ırk olarak. Raider da pvp de rahat iyi takım ve guildler bulursun. Top seviye filan. Eğer istersen de düşük ve casual seviye adam var. AH vs canlı, mat sıkıntın yok. Güzel kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 mardox said: bfa'da nasıl olur kestiremem ama galiba pve'de hep horde ön planda. Değişen bir şey olmaz. WOrld progress te Alliance ın en baba guildi "scrubbusters" idi ,onlar da Argus kestikten sonra TN ye horde geçti world 7 bitirdiler progressi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Göz yaşları ve 'NAPIYORUM BEN YA' ile geri döndüm hafta sonu sdfs. 60 günlük gametime aldım oyunfor'dan, 105 TL'ye geldi. Çok daha uygun subscription'a göre. Silvermoon'da Alliance başladım bu sefer, Horde Horde nereye kadar. Anduin'in askerleriyiz. Ve tabi ki 215. kez Paladin açtım. Denoran#2525 Battletag, orada olanlar whisp atsın da biraz gold dileneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Cok iyi yapmissin. Kasmadan arada bayinca aralarla oynancak oyun wow. Yeri baska... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Bende de server sıkıntı bi türlü karar veremedim. Sonuçta raider değilim, gold kasıyorum, 3 4 serverda var karakterler, sıfırdan başlayıp bi 110 yapayım diyorum karar veremedim. Bi oraya bi buraya bakıp 1 saat sonra oyunu kapatıyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Abi işte kendim dahil çok kişi HOrde Horde nereye kadar diyerek Silvermoon da Alliance açıyor ama Expansion ortalarına dogru Horde un gözünü seveyim diyerekten geri dönüyor. Ha ben WQ yapıcam, 3-5 te m+10 falan yaparım, gold kasarım diyorsan silvermoon/alliance güzel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar