yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Leveller atlanıyor, yeni gelen bölgenin kurtu güçlü demekki kardeşim. 5m hp ile tanklar zaten oldular MC BWL bossu şu an, ona takılmıyorsunuz kurta mı taktınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 hic, eski contente gidip tek atmayi biliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 o kurtlar ne zorluklarla lvl almış, sizden daha deneyimliler hiç bunu düşünmek yok tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Dh havoc ve fury gameplay nasil, adam gibi bilen anlatan biri var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Beni de birisi warlock hakkinda aydinlatsa. 60 warlocku 110 a boostlicamama hangi specle oynayayim karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Ben BFA'yı alınca yeni ırklarla bir mage/lock yapıcam da bakalım ne zaman.. Gold lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 60 niye boostluyosun. 1i boostla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 60 ve uzerini boostlarsan prof.larda 700 olarak geliyormus. Zaten warlock oynamak istiyordum. Hazir karakter varken onu boostlayayim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 prof 700 gelse ne olur. boostlanmış karakterle mis gibi prof yaparsın. kaybın yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Prof kasmak bana level kadar zor geliyor. Belki şimdi daha kolaydır bilemiyorum. 60 level bir karakter şuanki durumda günde 2 saat civarı oynayarak ne kadar zamanda 110 yapılır ? Ne kadar zamanda tailoring enchanting 700+ yapılır ? ikinci seçenek bunu elle 110 yapıp BFA da rogue açabilirim alt olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Artık 700+ yapmanın bi anlamı kalmadı gibi bişi oldu. 100 lvl olup legiona başladığında git eğitmenden öğren. Sana questler verecek. O questleri yapınca zaten bütün recipeleri öğreniyorsun. Gather ve craft için artık yıldızlar geldi. Atıyorum deri yüzerken tek yıldız varsa normal çalışıyor sistem. 3 yıldız varsa ekstra deri verebiliyor gibi oldu. 60 levelı 100 yapman günde iki saatle 2-3 gününü alabilir. Eğer üzerinde heirloom var ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 en ucuz nerede ya alayıp boost basayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 180tl civarında kinguinde gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 eregorn said: 60 levelı 100 yapman günde iki saatle 2-3 gününü alabilir. Eğer üzerinde heirloom var ise Abi günde 2 saatle 3 günde nasıl 40 level kasılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 heirloom + dungeon + (optional) karnaval gayet kolay yani edük: heleki tank yada healersan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Dungeonlara nerf geldi diye ağlıyordu millet hala dungeon spamla yürünüyor mu 1-60? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 dungeonlara bir bakıma nerf geldi diyebiliriz. Bossları kesmek zor. Kimi zaman wipe yediğimiz oluyor 1-60 arasında. İşin güzel yanı şu, 45 lvl iken bile deadmines a girebiliyorsun. dungeon sana scalelleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 eregorn said: heirloom + dungeon + (optional) karnaval gayet kolay yani edük: heleki tank yada healersan Abi toplamfa 6 saatte 40 level diyorsun bak. Saatte 7 level, 9 dakikada 1 level yani. Emin misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 BFA da bu primary statlarla ilgili bir şey vardı sanki ya? mesela LEgion da haftalık chestten 980ilvl item çıktı ama atıyorum haste değil de mastery verdiği için sana yaramıyor dolayısı ile kullanmıyorsun bunu. Sanki BFa da bu durumun önüne geçeceklermiş gibi birşeyler okumuştum ama bilgisi olan varmı? lol bu hafta da chestten 980 neck verdi ,Avg.ilvl 973 oldu ,Equipped ilvl 966. acaip fark var yav :) BFa da düzeltsinler bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 ilvl ı da 100le çekecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 BU arada Alphaya Maghar orcları ve dark iron cüceleri eklendi. Maghar orc harika duruyor. etraf grommash style eleman dolu. Edit: oha şimdi Dwark irond warf açtım daha güzel valla :D sakallar alevli malevli yanarlı dönerli. gayliance a karizma getirmiş resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Maghar gelsin de bfayı alayım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Bu benim rüyama girdi ya hasdfsa 4 milyon hp ile dolaşıyorum, Orgrimmar'da quest geliyor, ilk kestiğim kurttan(ki bu da kırsalda dötümüzü kesen kurt) item düşüyor giydiğim gibi 2k hp kalıyor. Şaşırıyorum noluyo lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 dötün açıkta kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 fazla oyun oynuon . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar