smyrnas Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 smyrnas said: Vulpera Alliance a açıklanacak loool:D bide vulpera druid çakarlarsa hiç şaşırmam :D valla horde a gelicek sanırım ::o Bu arada Kul Tiran Druid Bear Form Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 DArk iron dwarf yapmışlar baya baya güzel olmuş . resimde belli olmuyor sanırım ama sakalların ve saçların uçları yanıyor normalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 boostları saklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 boostla karakter kasmayın. adam gibi level kasın. sonra heritage armordan olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 heritage armor default npc skin gear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Sonra üzülürsün. ÜZÜLÜRSÜN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 dark iron dwarf ve maghar orcs heritage armor için sıfırdan kasılır da. diğerleri için hayatta kasmam. Bu ara dwarf ile orc arasında fena gidip geliyorum ama Alliance olursan pug a düştügün de çok bela yav. sonra uprgiht maghar orcs a bakıyorum missss :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Orc efsane gözüküyor yav gene Horde olucam BFA'da sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Az önce Alpha daveti geldi girim bakam ne var ne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Şimdi alpha geldi bana da güya :D legit sanırım, iş yerindeyim bakamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 bana da alpha geldi indiriyorum şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 bana neden gelmedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 O değil de alpha ya adamlar 47gb download çaktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 evet ben gece 2 de download yapacağım heuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 BFA alana mı geliyor sade, ben alamadım daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 smyrnas said: O değil de alpha ya adamlar 47gb download çaktı :( nasıl 47 gb oha aynen bfa almayanlara gelmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Gelmiyor olabilir ! benim 2 arkadaşa daha gelmiş onlarda da BFA var. Bu arada upright orc beklediğim gibi çıkmadı . bilmiyorum tabi daha alpha otunu bokunu düzeltirler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 invite'ın pek bir şeyle alakası yok ya, rasgele. Bana ilk gelen alpha invite oldu sanırım :p resmen oyunla yaşlandım herifler beta invite atmıyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 tam aylığın bittiği ve uzatmadığım günün ardına gelmesi invite'ların :( gelmemiştir gerçi de gelse de kaç gün gerçi, daha cuma'ya kadar ankara'dayım sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 ptr, alpha ve beta için subs gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Erken satın alınca şu an için bi yayarı olmuyor değil mi Battle for Azerothu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 ırklar oluyor eğer repu varsa argusta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Ally Druid olarak bi getirisi yok o zaman değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar