Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 link var mi sste olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 dh'deki mesajlarını silmiş eleman. buraya cp ettiğim kalmış bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Kaseti mi var acaba? Ver guildi yoksa salariz sosyal medyaya denmiş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 ulan bu kadar malzeme varsa kaçırtmasaydık iyiydi ya adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 7 saat önce, ahmedinejad dedi ki: 50 kişi toplanmış açıklama bekliyoruz açıklama bekliyoruz sebep söyle dediniz. Arkadaşlar birinizin eşi bana yazıyor rahatsız oluyorum herkes eşiyle konuşsunda hanginizin eşi münasebet halindeyse bir zahmet guildten çıksında oyunumuzu oynayalım mı deseydim. AHAHAHA OHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 8 saat önce, miyaw33 dedi ki: Adamın legendarysini almışlar galiba Stratholmeden düşen Rivendare Deathchargerini de ninjalmış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 bu adam büyük sıkıntı. https://forum.donanimhaber.com/guild-ayasofya-payini-istiyor--140668423 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 silinmeden ss'ed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 (düzenlendi) Ana konuyu silmişler DH den , ama başka konu açmışlar - Ayasofya hakkını istiyor diye. O kadar trafik yarattık tıklama yaptırdık reklamdan pay verin. Ben o birinin eşi yaziyor, guildi o yüzden kapattım, denen açıklamaya hiç inanmadım. Çok uyduruk geldi. Guild banka çöktüm demek zor geldi herhalde. Edit : Börek koymuş screeni zaten. Ahaha https://forum.donanimhaber.com/classic-wow-karakter-analizi--140666702#140666702 La şurda Kutadhan nicki ile konu açıp, millet laf edince , psikobull diye başka nick ile girip kendine methiyeler döşemiş. Ne çektiğini merak ediyorum. Alkol ile olmaz bu kafa. Kasım 5, 2019 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Yok artık hem de meraktan geçmiş yazılarına baktım yıllar önce de böyle olduğunu şimdi gördüm https://forum.donanimhaber.com/bir-yoneticiniz-donanim-haber-forumu-israrla-sabote-ediyor--139496688#140669347 https://forum.donanimhaber.com/konu-silinsin--112877460#112877460 Açıkçası GMe bakmadan kim olduğunu umursamadan nasıl ekibiyiz diye odaklandık sonra hepimizi dağıtacağını bilemedik bir dahaki sefere her yetkiyi tek elde toplayanın geçmişini araştırırız ve tek adam olmaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 8 saat önce, janis dedi ki: Aynen ya , bende noggenfogger’dayım. Çok sıkıcı. Gerçi uzak durmakta iyi olmuş olabilir. Neme lazım evli barklı adamız ahahahahahsdasfhahkjsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Kutad aklıma Çiftlikbank'ı getirdi sldkjfdg. Saadet zinciri tadında kurdu türk guildini, millet güvendi, başkalarının başına gelenler görmezden gelindi spotlar uğruna, sonra kendi gearını tamamlayıp, guild bankı doldurunca kickledi herkesi sdlfkjdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 https://forum.donanimhaber.com/guild-ayasofya-son-duyuru-tum-cikan-cikarilan-uyelerimizin-okumasini-rica-ediyorum--140670499 özür dileyip herkesi geri çağırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 guildin adi ARKHAM ASYLUM olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 2 saat önce, tinu dedi ki: ahahahahahsdasfhahkjsda Tekrar kurmuş guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Keske gelip bizim forumdan ad revenue isteseydi, ahahahhaha.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 bizde olan konu sagsalim duruyor di mi , sildiremez tavbi bizim mekanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Herif te kişilik bölünmesi filan mı var ? Dissosiyatif kimlik bozukluğu yaşıyor herif. La Üyenin birinin karısı bana yazıyor, hatta o karı onu aldatıyor, öküzün haberi yok demeye getirip, guildi o yüzden dağıttım diye açıklama yapıp, sonra herkesi geri çağırmak , büyük dengesizlik. Yıllar önce oyunlarda kurulan Türk oluşumlarından uzak dur diye bir kural koydum kendime. Ne kadar doğru bir kararmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Ee şimdi herkes el mahkum geri dönecek, bu adam yarın öbür gün karısıyla sorun yaşadığım kişi geri dönmedi guilde der kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 yeni content gelse artık ya dizdik itemleri nefarianı vekliyoz resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Full epic mi oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Yok yeni guild kuruldu. Çok güzel bir şekilde atmadığı adamlar kendileri çıkıp onun olmadığı yeni bir guild kurdu. Bu da 3-5 yaveriyle ogrimmar bankın yanında oturup kalınca geri gelin diye özür mesajı yazdı. Hesapları tutmadı. Aklı başında kimsenin geri döneceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Şimdi de gold satmaya başladı https://forum.donanimhaber.com/classic-ashbringer-horde-eu-serverinda-gold--140679090 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 (düzenlendi) Horde serverı mı .. Kasım 6, 2019 Eternal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 bu kadar drami 700lira icin mi yapti ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar