Law Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Warlock 45 oldum, lock coh iyi akıyor. Noggenfogger horde tarafında bir oluşum varmıdır acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Noggenfogger da lvl 15 hunter yaptim, fena gitmiyordu o, ama Ashbringer a gectim simdi. Seneler oncesindeki karakterim mage di. 5-6 level druid oynadim, dur bir mage e bakayim dedim. Gene gonlum mage e kaydi. Nedir arkadas o damage output, glass cannonlugun gozu kor olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 (düzenlendi) Tamam buldum.. Eylül 19, 2019 Neanderthal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 https://us.forums.blizzard.com/en/wow/t/recent-ddos-attacks-impacting-game-service/290063/280 En son geçen yıl wowa ddos saldırısı düzenleyip yakalanan salak 1 yıl hapis ve 30.000$ para cezası almıştı. Bunu nasıl birşey bekliyor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 40 dan sonra hangi dungeon lar var, zf 44 gerektiriyordu sanırım. Scholo, strat uldaman için hangi lvl uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 https://progameguides.com/wow/wow-classic-dungeon-levels/ 13-18: Ragefire Chasm (Horde) Minimum Level: 8 17-24: The Deadmines (Alliance) Minimum Level: 10 17-24: Wailing Caverns Minimum Level: 10 22-30: Shadowfang Keep Minimum Level: 14 24-31: The Stockade (Alliance) Minimum Level: 15 24-32: Blackfathom Deeps Minimum Level: 15 29-38: Gnomeregan Minimum Level: 19 29-38: Razorfen Kraul Minimum Level: 19 26-36: The Scarlet Monastery - Graveyard Minimum Level: 21 29-39: The Scarlet Monastery - Library Minimum Level: 21 35-45: The Scarlet Monastery - Armory Minimum Level: 21 35-45: The Scarlet Monastery - Cathedral Minimum Level: 21 37-46: Razorfen Downs Minimum Level: 25 41-51: Uldaman Minimum Level: 30 44-54: Zul'Farrak Minimum Level: 35 46-55: Maraudon Minimum Level: 35 50-60: Temple of Atal'hakkar (The Sunken Temple) Minimum Level: 35 52-60: Blackrock Depths Minimum Level: 40 55-60: Blackrock SpireMinimum Level: 45 55-60: Lower Blackrock Spire 58-60: Upper Blackrock Spire (10-man Raid) 56-60: Dire Maul Minimum Level: 45 58-60: Stratholme Minimum Level: 45 58-60: Scholomance Minimum Level: 45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Ey cemaat-ül warlock, voidwalkerınızın tauntu ne alemde? 11 point talenti demonologye verdim, improved voidwalkerı tabi ki aldım, herifin tormenti rank 3 ama yokkk agro tutamıyor. Dotları koyduktan sonra wand atsam da aynı, shadowbolt atsam da, drain life yapsam da. Hayır yani bilsem bu at hırsızını bırakıp pez...nk imple gezicem. Sizde de benzer bir durum var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Biraz bekle agroyu alsın iyice sonra abartmadan dps yap anca öyle. Dps yüklediğin an yine geliyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Ok, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Arcane Mage ile PVP'de cok zorlaniyorum - ozellikle Warlock ve Priest'e karsi. Bende mi bir tirtlik var? Su an level 43'um, ayni level bi priest (disc sanirim) kovalamaya basladi beni. Adama instant flame shock attim acilis olarak, ADAM BENI 30 SANIYELIK SLEEP'E SOKTU. E ebeninki instant bi de. Combattayiz ulan bi de boyle CC mi olur? 30 saniye bekledi Warlock arkadasi arkadan yetisene kadar, sonra Warlockla beraber ustume dotlar koydular. Ben arayi cabuk acip uzaklastim, yolda potion da ictim remove curse de attim ama dottan geberdim sonra yine. Bir mucizeyle adamlari oldursem yine yatarmisim yani. Normalde teke tekte de Warlock, Priest falan bi fear atip sonra ben kostururken dotlari koyup seyrine bakiyorlar. Dampen magic hep acik, 3-5 resistance arttirici Mage Armor da var ustumde. Anti CC falan yok hic, feara girdim mi cikamiyorum 10 saniye. O dotlar da bir kere kondu mu butun damagei verene kadar bir daha kalkmiyor ustumden. Adamin ilk 3 saniyede koydugu dottan olmek hakaret gibi bisey ama cozemiyorum ne yapilir baska. Remove curse pek ise yaramiyor, sanirim cogu Warlock ve Priest dotu curse sinifina ait degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Warlock pvp de godmod biraz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 warlock hep öyle , feardan çıkana kadar geberiyorsun, diminishing farketmiyor. Fear, dot dot dot, fear , shadowbolt, fear dot dot ded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Warlock dotlarından sadece biri curse, diğer hepsi magic. Priestte de en az bir magic var, kaç curse bilmiyorum. Warlock ve özellikle shadow priest OP pvp classları, yani tırtlık sende değil. Biri zaten zorlarken ikisine kaybetmiş olmanı hiç kafana takma, çünkü dediğin gibi bir mucizeyle öldürebilsen bile zaten dottan yatardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 UD shadow priestim (60lvl), üzerim spell power'lı rare gear. 60 lvl rogue, warrior, hunter vs. swp + dp attığımda %20-30 hp'ye falan geliyorlar. Genelde yaptığım şey dotları dizip survive etmek. Blackout proclarsa MB çakıyorum kafalarına. Rogue'ları fearlaması da bayağı kolay. Caster'lar biraz sıkıntı. Warlocklar manamı bitiriyor, mage'ler de işte kaza bela cs oturtabilirlerse zorluyorlar ama kesmesi çok keyifli. Başta magilere rank 1 swp'yi atıp fearlıyorum, hemen iceblock açıyorlar sdf, sonra fear dot gg. Biraz aklı olan mage'ler swp'yi dispelleme yoluna gidiyorlar, onlar rank 1 swp'yi onlar dispelledikçe ben kahkaha atıyorum. Sonra blackout proclayınca akıllarını patlatıp, yüzlerini eritiyorum. Bir tek çok iyi mage'ler büyük sıkıntı, milyon kere combat resetleyip cd'lerimi bitirtip hp vs. full'lüyorlar. Ölecek gibi olurlarsa da sheep -> mount -> topuk. Yalnız şu anki duruma kanmayın, gear ve engineering kasılınca işler değişecek (tabii sp'ler hep op sdf). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Oyun ilk çıktığında diminishing de yoktu , hunter oynuyordum warlock dan fear yedimmi klavyeyi bırakıyordum ölene kadar hep fearda kalıyorduk haha. Birde deadzone var tabi meşhur, az nova pyro yemedim ağzıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 “WoW Classic drives a huge jump in subscribers. World of Warcraft subscription revenue grew an estimated 223% in August compared to July. Despite this, total revenue was still lower than the Battle for Azeroth expansion last August.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 223% buyuyup nasil gecen yilki halini yakalayamamis? O kadar mi dusmus yahu 1 yilda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 BFA'dan genel olarak çok memnun değil bildiğim kadarıyla insanlar, düşmüş olması normal. Legion gibi bir expansion sonrası epey tırt kaldı deniliyor. 45 oldum, Tanaris STV gibi olmuş Classic'de, gank fest dönüyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 (düzenlendi) Önceden de paylaşmıştım bir videosunu da, şu adamı mutlaka takip edin mükemmel videolar yapıyor sfsadfs, Eylül 24, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 BFA çıkmadan 6aylık sub alanlara mount falan verdi. sonra bir altı ay sonra bi tane daha yaptı aynısından. O yüzden şu an BFA'nın altında kalıyor. Yoksa subları arttı oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Deno cok iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 abiler game time'ı bitecek olan varsa 3 aylık game time'ı 180tl ye gift yapabilirim. Malesef şuanki token durumu ile 1 aylıgı 70den ucuza yapamıyorum. Classic başlamadan önce ilgilenen olmuştu diye yazıyorum. İlgilenmeyenler için çevreye verdigimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Benim game time bugün bitti, durmaplay'den alacaktım aslında. Direkt 3 ay vermek zorundasın herhalde değil mi, gift öyle yani? Ben aylık alıyorum ne olur ne olmaz, olur da araya bişi girer oynayamam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar