Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Questlerin map ve minimapde görünmesi özelliği bence olması lazım bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 questie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 biz skullflame de 10 15 kişi levellıoruz guild kurduk sohbet goygoy, ileride dungeon raid pvp döner diye düşünüyorum. İsteyen gelsin Narcolepsia guildin adı benim btagde Bezerye#2301 veya ingame oxtopus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 (düzenlendi) 40 kişi raid pek olamaz gibime geliyor artık Bu arada hunter yanına tek pet alabiliyor classic de değil mi? Eylül 6, 2019 Absolut tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Noggenfogger horde lock açtım ama aly de sağlam ekip varmış :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 On 05.09.2019 at 18:43, Bezerye dedi ki: biz skullflame de 10 15 kişi levellıoruz guild kurduk sohbet goygoy, ileride dungeon raid pvp döner diye düşünüyorum. İsteyen gelsin Narcolepsia guildin adı benim btagde Bezerye#2301 veya ingame oxtopus. Ally tarafindamisiniz? Bizde aynı şekilde horde tarafında 15 kişi kadariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 razorgore da olan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 (düzenlendi) Eylül 7, 2019 Allure- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Ddos saldırıları sebebiyle battle.net e bağlanmıyor meh :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Ps’de de kapalı diablo serverlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 https://www.express.co.uk/entertainment/gaming/1175208/Blizzard-DOWN-WoW-Classic-Server-Status-latest-DDOS-attack-to-be-blamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 ddos muhabbeti gece bitmedi mi abi? siteye launchera giremiyorum herhangi bir şekilde, vpn ile bağlanıyor ama?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 EU serverleri online ama tr den girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 bunu normal mi karşılıyoruz o zaman? ben dün geceden beri türlü tricklerle girmeye çalışıyorum, siz girmiyorsanız ben de girmem bro ahah. web sitesi ve launcher yok değil mi sizde de? sorun bende sandım allah kahretmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 sorun sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 (düzenlendi) trde olduğumdan dolayı mı? :< https://eu.forums.blizzard.com/en/wow/t/cannot-login-to-battle-net-or-access-eu-battle-net/83317/6 bunu nasıl açıyorsam artık sanırım sorun superonline kullanıcılarında Eylül 8, 2019 Meow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 (düzenlendi) bravo kimse baglati detayini yazmamis asdf. superonline problemi belli ki. Eylül 8, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 (düzenlendi) Ukrayna ve italya'da olan oyuncularda da varmış aynı sorun. Superonline neden böyle birşey yapsın. Evet superonline sorunu (ortadoğu ya hoşgeldik) telden hotspt oldu. Eylül 8, 2019 Law tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 trde raporlayanların hepsini superonline gördüm ben o yüzden dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 vpnle giriyor superonline benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Telden hotspot girdi arka sayafda kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Telefon hotspot Turkcell çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Evet çalışıyor turkcell hat telefon ile, aradım superonlie ı kendielridne bir sorun varmış kabul ediyorlar, zaten bir çok insan bu konuda kayıt bırakmış araştırıyorlarmış, sizde arayın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 ben aradım aramışken şu cgn ip muhabbetinden kurtuldum aklıma geldi çıkarın beni havuzdan dedim ama wowu çözemedik :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Ücretsiz VPN var mı ya bu problem bitene kadar kullanabileceğimiz? Superonline kullanıyorum ve giremiyorum oyuna bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar