Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 11. Hafta | GALATASARAY - Genclerbirligi| 11.03.2017 Cuma - 20:00

valequenta

Öne çıkan mesajlar

kadro kalitesi 2 klasman düşük takımlarda istese de hakem etki edemez zaten. 1 klasman düşüklerde hakemi +1 yazınca dengeler kuruluyor işte. :P

adam serdar özkan'ın adale çekmesine faul çaldı dsdfsg. ama allah için tekmelere faul çalındı bu sefer, sarıları da esirgemedi. olması gerektiği gibi adil maç yönetti.
Sosyal ağlarda paylaş

Özeti izleyebildim anca. Zayıf takıma karşı şovu yapmışız yine. Ama işte bu paslar falan hep basamayan rakibe söküyor. Goller estetik olarak da hazırlanış olarak da güzel ama dirençli rakibe bunları yapamıyoruz. Yediğimiz gol yine duran top, yine iki defans arasından yükselip atmış adam, tutamamışız. Penaltımız halsız, defansın eline geliyor ama el kapalı, vücuda yapışık.
Sosyal ağlarda paylaş

yenilen gole kafa yormaya gerek yok. 5.golden sonra maçın son 10dksı bırakmıştık oynamayı artık, adamlar onur golü gibi attı. koray günter girmişti zaten eren ile ikisi yedirdi golü. koray'ın bu takımda işi yok zaten. 3. stoper'i alacağına serdar'ı çıkarsaydı keşke. haftaya başakcity'e maicon denayer tandemi sıkıntılı olacak.

penaltıyı da karşıdan gelen topa vücudu dönük diye verdi sanırım. yan dursa ya da elini arkaya atsa vermezdi. ha skor 4-0'ken, al lan size de kıyak yapıyoruz işte diye verildi büyük ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

programlarda faul denip denmemesinin ne önemi var? 4-0 olan gol zaten tartışılsa nolur programda, rating mi getirecek. bundan yakını zaten direk müdahale ve kart olur. daha ne olsun.

bak ben sana daha tarafsız bakabilmen için söyleyeyim. tıpatıp aynı pozisyonu ters koy tamamen. gs-fb derbisi, dakka 85 0-0. fb böyle gol atıyor. buraya paragraflar döşersin sen...

Sosyal ağlarda paylaş

https://i.hizliresim.com/a1l1nR.png

tarafsız sabo, bi gülme geldi. koyduğun ss baştan fail. tipledikten sonra ayağını indirdiği anı koymuşsun. akşamki çoğu spor programını izledim. ermanların programda o gole faul diyen çıkmadı. çünkü rakibi tedirgin edecek açıdan taban gelmiyor. rakip 1 adım geri kalıyor. daha erken araya girseymiş faul. rıdvan o saçma penaltıyı niye veriyorsun ne gerek vardı demiş, hakeme kızdı. gayet de istenince tartışılıyor yani (üç nokta)
Sosyal ağlarda paylaş

abi SS li fala neyin tartışıonuz bu kadar yav? herifler 5 tane atmış geçmiş gitmiş. maç 3 -0 bitse ne olacak? bilmem kaç sayfa önce bende yazdım hareket faul diye ama 5 tane atmışlar işte ondan sonra da şu şöyle, bu pozisyon böyle vs.. diye yazasım gelmedi. fark olunca pek yazacak bir şey de olmuyor.

haftaya başak şehirle Beraberlik var. ondan çok malzeme çıkar :D pazargünü de BJK ye 1-2 falan yenilmeyi ve hakem hataları bekliyorum.en güzel malzeme bizim maçtan çıkacak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...