madcow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 yedigimiz 9 golun 6'sı duran top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 6si duran top 3u hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 penaltı oluyormuş 2santim içerde olsa dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Serdar'in olmamasi cok kotu oldu haftaya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 kolay maç oldu. başak'ı yenersek süpriz olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Takım toparlanmış iyi oldu bu. Haftaya Başakla ne yapacağız bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Uefacup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Rewendor said: Maçı izleyemiyorum da Maicon yine Cenk'i geçmiş gol krallığında :P Ahahahahahahahahahaahhaah Ayrıca adamlara kötü dedik 2. Yarı buldozer gibiydiler bjk yi ezen takıma karşı. Saygı duymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 5 tane salladığımiza göre yabancı sınırı gündeme gelir bu hafta yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Xenus said: besiktaş'ın çocuğu ile operasyona devam.. şimdi federasyon gs yi şampiyon yapmak istiyor mu diyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 kadro kalitesi 2 klasman düşük takımlarda istese de hakem etki edemez zaten. 1 klasman düşüklerde hakemi +1 yazınca dengeler kuruluyor işte. :P adam serdar özkan'ın adale çekmesine faul çaldı dsdfsg. ama allah için tekmelere faul çalındı bu sefer, sarıları da esirgemedi. olması gerektiği gibi adil maç yönetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Özeti izleyebildim anca. Zayıf takıma karşı şovu yapmışız yine. Ama işte bu paslar falan hep basamayan rakibe söküyor. Goller estetik olarak da hazırlanış olarak da güzel ama dirençli rakibe bunları yapamıyoruz. Yediğimiz gol yine duran top, yine iki defans arasından yükselip atmış adam, tutamamışız. Penaltımız halsız, defansın eline geliyor ama el kapalı, vücuda yapışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 yenilen gole kafa yormaya gerek yok. 5.golden sonra maçın son 10dksı bırakmıştık oynamayı artık, adamlar onur golü gibi attı. koray günter girmişti zaten eren ile ikisi yedirdi golü. koray'ın bu takımda işi yok zaten. 3. stoper'i alacağına serdar'ı çıkarsaydı keşke. haftaya başakcity'e maicon denayer tandemi sıkıntılı olacak. penaltıyı da karşıdan gelen topa vücudu dönük diye verdi sanırım. yan dursa ya da elini arkaya atsa vermezdi. ha skor 4-0'ken, al lan size de kıyak yapıyoruz işte diye verildi büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Rewendor said: Penaltımız halsız, defansın eline geliyor ama el kapalı, vücuda yapışık. Oo gene mi fenerbahce penaltisi yedik, ozete bakayim Atmisiz anladigim kadariyla (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 demin geldim özeti izledim. 4. golde tehlikeli hareket var, 5 zaten penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. şunlar iyi ki 0-0'ken falan olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 4.golde tehlikeli hareket falan yok. eren topu tiplediğinde anda rakip yanda 1 adım geri kalmış. faul diyen var mı ki programlarda? orta sahada 10 tane hareket oluyor, bu tarz ayak kaldırmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 programlarda faul denip denmemesinin ne önemi var? 4-0 olan gol zaten tartışılsa nolur programda, rating mi getirecek. bundan yakını zaten direk müdahale ve kart olur. daha ne olsun. bak ben sana daha tarafsız bakabilmen için söyleyeyim. tıpatıp aynı pozisyonu ters koy tamamen. gs-fb derbisi, dakka 85 0-0. fb böyle gol atıyor. buraya paragraflar döşersin sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 https://i.hizliresim.com/a1l1nR.png tarafsız sabo, bi gülme geldi. koyduğun ss baştan fail. tipledikten sonra ayağını indirdiği anı koymuşsun. akşamki çoğu spor programını izledim. ermanların programda o gole faul diyen çıkmadı. çünkü rakibi tedirgin edecek açıdan taban gelmiyor. rakip 1 adım geri kalıyor. daha erken araya girseymiş faul. rıdvan o saçma penaltıyı niye veriyorsun ne gerek vardı demiş, hakeme kızdı. gayet de istenince tartışılıyor yani (üç nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 faul değil bu ya. adam faul almak için geldi ama geldiğinde zaten eren çoktan gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 abi SS li fala neyin tartışıonuz bu kadar yav? herifler 5 tane atmış geçmiş gitmiş. maç 3 -0 bitse ne olacak? bilmem kaç sayfa önce bende yazdım hareket faul diye ama 5 tane atmışlar işte ondan sonra da şu şöyle, bu pozisyon böyle vs.. diye yazasım gelmedi. fark olunca pek yazacak bir şey de olmuyor. haftaya başak şehirle Beraberlik var. ondan çok malzeme çıkar :D pazargünü de BJK ye 1-2 falan yenilmeyi ve hakem hataları bekliyorum.en güzel malzeme bizim maçtan çıkacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 adamlarda beşiktaş dışında başakşehir'i de yenmiş. ama bakıyorsun lig sonuncusu. 2 hafta ara var şimdi de meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Milli mac arasi kadar tatsiz birsey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 özlemişim bu adamı nerelerdeydi kim bilir. Yazılarını görüyordum da TV de epeydir görmüyordum. https://www.youtube.com/watch?v=lZj0T24haK8 ne kadar olumlu bir spor yorumcusu, iyi geldi valla rezil leş sürekli kavga kaos kovalayan tiplerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 sürekli tivibu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 birkaç yıldır aralıksız, youtube falan her yere de sürekli düşüyor videoları asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar