Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 4. Hafta | Beşiktaş - Monaco | 1 Kasım Çarşamba - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
porto'nun yenmesi iyi olmuş ya, grup liderliği hedefi için en iyi sonuç
leipzig potada kalsa son maç grup liderliği için bayağı sıkıntı olurdu almanya'da
bu şekilde porto beraberliğiyle liderlik garanti oluyor, son maça da rahat çıkarız
monaco'nun daha galibiyeti yok lel sonraki maç leipzig içeride onları yenip uefa'ya giderler gibi görünüyor
Mesaj tarihi:
yalnız pepe yine efsane oynadı, mutlaka böyle bir stoper olmalı bjk kadrosunda hep ramos felan kasmak lazım sözleşmesi bitince, yaş felan farketmez çok

kademeyi vs. zaten geçtim de herifin inanılmaz bir psikolojik üstünlüğü var forvetlere karşı, ancak falcao seviyesindeki tipler göreceli olarak rahat oynayabiliyorlar

başta biraz uğraşıyorlar da sonra hava topunda, ikili mücadelede felan vazgeçiyorlar pepe ile uğraşmaktan sdfsdf
Mesaj tarihi:
Stringray said:

yalnız pepe yine efsane oynadı, mutlaka böyle bir stoper olmalı bjk kadrosunda hep ramos felan kasmak lazım sözleşmesi bitince, yaş felan farketmez çok

kademeyi vs. zaten geçtim de herifin inanılmaz bir psikolojik üstünlüğü var forvetlere karşı, ancak falcao seviyesindeki tipler göreceli olarak rahat oynayabiliyorlar

başta biraz uğraşıyorlar da sonra hava topunda, ikili mücadelede felan vazgeçiyorlar pepe ile uğraşmaktan sdfsdf

Bana hala inanilmaz geliyor ya pepenin bizde oynamasi..
Rakibe korkuyu gec, takima ve seyirciye inanilmaz guven veriyor adam.

Hava toplarında efsane, hizli hücum kesmesi cok basarili falan. Muthis adam ya. Pepe geldiğinden beri sadece uzaktan gol yiyoruz resmen. Dun de iyidik savunmada bi aptallik gol oldu.

Gecen senenin yari finalisti takımı yenemeyip 4te4 yapamadik diye üzülüyoruz abi bu hangi seviye sdfsfs

Uefa kupasi almaya en yakin oldugumuz senedeyiz.. onda da CL grubundan lider cikcaz ulan ahahahah
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

hll team.

özet izledim şimdi de, bencillikten kaçmış resmen maç.

2 tane farklı özet izledim. bizi kanser eden pozisyonların çoğu yok hatta :(

hani kaçan gol diyemiyorsun çünkü şut yok ortada sdsafsa
gomez zamanı Beşiktaş yapıyordu, 432412451 pas yapıp ceza sahasında ama şut çeken olmuyor topu kaybediyorduk.
dün öyle bir maçtı. stoper ve bekler arasına çok top attık, hepsi çok tehlikeliydi ama son paslar yerini bulmadı, ortalar da çok yüksek kaldı.

adamlar ise az ama öz geldi, bizden çok daha tehlikeli pozisyonlar yakaladılar sayıca çok az pozisyon bulsalar da.

yine de 2 babel ve q7'nin harcadığı gol çok kötü oldu. belki 6/6 gibi saçma bir yola girebilirdik onlardan biri gol olsa
Mesaj tarihi:
yine ilik gibi oynayan bir beşiktaş vardı. şu oyunla şl yarı finali görmesi lazım.

bizim eski halimize benzediler, ligde abuk subuk oynayıp avrupa arenasına çıkınca efsaneleşiyorlar.
Mesaj tarihi:
yok ya real madrid grup ikincisi olacak gibi duruyor, bayern de var ayrıca.

kesin ikisinden birini çekeriz, stopere vida'nın gelmesi sayesinde içerde 3-0 dışarda 6-0 yenilir köyümüze döneriz :(
Mesaj tarihi:
yazık ya bu kadar şahsi oynayıp hepsi kendi kahraman olmaya çalışmasaydı şimdi hem turu hem liderliği kutluyor olurduk.

Şimdi şu porto maçından en az beraberlik gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Archangel_ said:

Patron ve bir kaç ortak arkadaş izleyeceğiz. Patron sözde Bjk'lı. Adamla ikinci maç izleyişim olacak, ilki geçen sene Lyon'a elendiğimiz maçtı. Kötü skor gelirse daha da kendisiyle maç izlemem.

daha da izlemem
Mesaj tarihi:
said:
Monaco TD Leonardo Jardim: "Beşiktaş gibi bir takıma karşı bence hiç fena oynamadık."

2 senede bjk algısı inanılmaz yükseldi yalnız avrupa'da
tam uefa alacak sene cidden ama gruptan çıkmak daha önemli bu sene
adriano pepe quaresma atiba dörtlüsü bozulmadan seneye uefa kupası kazanmaya kasmak lazım
Mesaj tarihi:
puan durumu

bjk 10
porto 6
leipzig 4
monaco 2

maçlar

beşiktaş - porto
monaco - leipzig
------------------
leipzig - beşiktaş
porto - monaco

biz sonraki maçı yine 20.00'de, monaco - leipzig 22.45'te oynayacakmış. bu iş saçmalık değil mi ya aynı saatte olması gerekmiyor mu?
Mesaj tarihi:
21:45 de oluyor sanırımda biz salak saçma saatleri geri almayınca 22:45 yerel e göre fazla geç olduğundan bizi erkene atıyorlar. Geçen senede aynısı oldu. 00:45 de biten maç mı olur :p
Mesaj tarihi:
talisca'yla başlasaydık büyük ihtimalle rahat bi galibiyet alırdık ya. haftalarca şenol'u oyuncular maç mı seçiyor vsvs diye zehirlediler, adam da bi anda en kritik maçta talisca'ya kesik attı. oğuzhan-tolgay-atiba ortasahasıyla her maçı domine edersin ama gol atamazsın abi, top sağdan sola gider gelir.

şenol'un da en büyük şanssızlığı tosic'in sakatlanması oldu ya direk. negredo-talisca ilk hamlede oyuna girecekken sakatlıklar yüzünden bu değişiklikler geç kaldı, hatta negredo oyuna giremedi. medel'in stoperde ağır sıçtığını anında görüp, mitrovic'i hemen almasını da ayrıca taktir ettim.
  • Yeni Oluştur...