freedon_nadd Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Bu monitoru yeni aldımda ekran kartım GTX 1060 (evet frsync salladım sync olayını) bundan önce Philips 226V4LAB takılıydı. Ekran oyunlarda güzel (hatta renkler daha güzel oldu) ama filmlerde hatta youtubeda bile kare kare oluyor görüntü. Philipste olmuyordu böyle acaba IPS mi philips ? Pcyede yeni hdd takıp windowsu yeni kurdumda acaba bir driver bir player birşey mi eksik kurdum ? vlc player 64 bitten izliyorum. Youtubeda Flash playerda kurulu ama 720 ye ayarlayınca bile 240 400 p gibi bir bulanık ve kareli görüntü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 https://flic.kr/p/CStXZw counterda menüdede sağdan soldan sis efekti çıkıyor ya bakın beyaz ve siyah yerlerde kare kare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 abi biz görebiliyosak monitörden değildir zaten screenshotla gösteremezsin monitör sorununu sfkvjs görüp göremediğimi bilmiyorum bu arada fotoyu açamadım yani de, bil diye söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 attığı albümde iki tane de alyen figürü var sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 şunu başkası da yapmıştı ya. kimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 cep telefonuyla çek göster dicem ama bu sefer telefonun kamerası yüzünden de görüntü bozulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 sizde görebiliyorsanız ghosting ölü piksel falan yok yani ? o zaman neden oluyor ? https://flic.kr/p/ZWwVYU daha belirgin resim aldım world of warships giriş ekranında geminin önüne bakın sanki böyle kamerayı ekrana bağlarlar ya karlı karlı karıncalı gibi piksel piksel noktalı hareketli olur öyle cs go da dust 2 t basete sağda solda tel var ya o tellere doğru yürürken böyle noktalı olup dikkat çekiyor mesela ekran display port (üstünde p yazan kablo) kablosuyla evga gtx 1060 sc ye bağlı evet o iki alienın biri aliexpressten alındı ucuza :D çinliler herşeyin çakmasını yapıyormuş (razer mouseları bile yapmışlar :D ) çakma mı diye yabancı forumda sormuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 adam gene mi SS aldı koydu bana mı öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 ahahahahasadsadzxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 bence kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Bu da anlasilmiyor. Birde witcher 3 menude SS al bakalım nolacak. sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 freedon_nadd said: sizde görebiliyorsanız ghosting ölü piksel falan yok yani ? o zaman neden oluyor ? https://flic.kr/p/ZWwVYU daha belirgin resim aldım world of warships giriş ekranında geminin önüne bakın sanki böyle kamerayı ekrana bağlarlar ya karlı karlı karıncalı gibi piksel piksel noktalı hareketli olur öyle cs go da dust 2 t basete sağda solda tel var ya o tellere doğru yürürken böyle noktalı olup dikkat çekiyor mesela ekran display port (üstünde p yazan kablo) kablosuyla evga gtx 1060 sc ye bağlı evet o iki alienın biri aliexpressten alındı ucuza :D çinliler herşeyin çakmasını yapıyormuş (razer mouseları bile yapmışlar :D ) çakma mı diye yabancı forumda sormuştum :D Screenshot aldigin icin göremiyoruz. Ekranın asıl fotoğrafını çek abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 hala yapamadın mı? ekran görüntüsünü telefonla çek böyle https://i.hizliresim.com/bL6G6G.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 freedon_nadd said: https://flic.kr/p/CStXZw counterda menüdede sağdan soldan sis efekti çıkıyor ya bakın beyaz ve siyah yerlerde kare kare windows kullanıyosun sanırım biyerde zoom özelliği olucak onu %125 veya %120 tam hatırlamıyorum, yaparmısın ondan sonra oyunlarda, ekran boyunu çözünürlüğü falan windowsdan al var onu seçip bidaha denermisin bendede pixel sorunu vardı, bu dediğimi otamatik yapan minik bi programla çözmüştüm sorunu curve monitor / ekran kartı problemi vardı, kafayı yemiştim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 şuan pc de windows yok, evdeki pc ye geçersem detaylı yazarım gözümden kan akıcaktı, artık hangisi güzel/kötü kavramlar yok olmaya baslamıstı dkfgjhsdf çok kötü bi duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 evde değildimde yakında koyacam görüntü sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar