madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Su mactan sonra yonetim de yıkmazsa federasyonu onların da isi yok burda. Kac mactır takımı baltalamaktan hakemler yoruldu bizim yonetim hala "olur oyle" falan diye acıklamalar yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 bir masum mor menekşe çalıyorlar statta harika şaka sdfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Biyik said: bein olduktan sonra operasyonlar sanki daha profesyonel yapılıyor madcow said: Hakemi aradan cıkartırsak gorucez ciddi rakipleri de, onu yenmek biraz zor oluyor. fenn said: Federasyon istemedi tabi gs harici taraftarın lige küsmesini madcow said: Yazık niye izliyosak. Tiyatro iste. Adamlar dengeleyecekler zorla. 6 puan oldugundan beri zorlaya zorlaya zorlaya indirdiler farkı 3 e iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Federasyona gelene kadar önce takımın oynadığı futbola bakmak lazım. TS bariz haketti galibiyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 gs'nin fikstür avantajı sayesinde farkı açtığı her geçen maçta belli oluyor. takımın bu haftaya kadar en etkili ismi gomis maçta kötü bile oynayamadı ayağına top değmedi neredeyse koca maçta. dk85te gelen tek isabetli şut da gol oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 haftaya n'diaye, feghouli yok. gençlerle berabere kalırlarsa çökerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Hakemlik bisi yok ya. Feghoulinin karti sacmaydi da orada tek tarafli olmayacagini herkes biliyor. O kisim genel kisim. Taki kotuydu cok. Sezonun en kotu futbolu 2 kez Riza'ya karsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 zuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Sotto said: Hakemlik bisi yok ya. Feghoulinin karti sacmaydi da orada tek tarafli olmayacagini herkes biliyor.Abi su nasıl bir cumle? 11v10 olacak (ki oncesinde zaten bi tane atılması gereken trabzonlu vardı 11v9) macı 10v10 a getiriyor hakem ve hakemlik bir olay yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Rıza çözmüş işte GS'yi, nasıl durduracağını öğrenmiş. Hakemin öyle inanılmaz etki ettiği tek pozisyon Fegho kırmızı kartı. Bunun dışında genel olarak özellikle TS'nin vakit geçirmelerine vermediği kartlar, uzatmayı çiğ çiğ yiyen futbolculara izin vermesi ve genel itibariyle saçma faul kararları falan var, ama bunların hiçbiri maça çok etki edecek düzeyde değil, bahane olmaz. Takımda şut atan adam yok. Bi cahil cesaretiyle Rodri vurdu o da gol oldu, önü bomboş adam bile şut atamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 karabük maçında hakemi de yendik. fb maçında hakem berabere bitirdi. şu maçta direk verdiler maçı işte. ilk golden önce faul falan yok. yağlı surat anca sırıtsın. 3 maçtır oyuncuları çıldırtan hakem operasyonu yapılıyor. tudor yine cinslik yapıp eren noproblem'ı almasa şu maçı bile çevirebilirdik bence. adam futbolu unutmuş. rodrigues'ın etkisi iyi ders vermiştir herhalde tudor'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Gs nin once futboluna bakmasi lazim gun gectikce fernando uzerine baski yapildiginda nasil bir sistem izlemeleri gerekiyor bunu cozmeleri lazim. Kaos futbolu bi yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Feghouliye vermese Maicon'a verecek onu diyorum. Ya uzak duracaksin kavgadan ya da ikisini de atacak. 11v10 kazanmasi onemli degil. 10v10 ne yapti takim ben oradayim daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 yine hakemmi konuşuyonuz asdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 balon geçen hafta fıslamıstı, bu hafta patladı ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Rewendor said: Federasyona gelene kadar önce takımın oynadığı futbola bakmak lazım. TS bariz haketti galibiyeti. soyle insanlari seviyorum ya helal olsun rew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 goldbären said: anket sonuçları doğru. ilk mesajdaki isimlerden sadece negredo gol attı bu hafta... (:P)(:P)(:P) (:P) (:P) (:P) (:P)(:P) (:P)(:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P)(:P)(:P) (:P)(:P)(:P) (:P)(:P)(:P) (:P) (:P) (:P) (:P) sunu gordum telden, zaalamayacaktim ama bu mesajin hatrina zaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Z A A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 goldbären said: anket sonuçları doğru. ilk mesajdaki isimlerden sadece negredo gol attı bu hafta... (:P)(:P)(:P) (:P) (:P) (:P) (:P)(:P) (:P)(:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P)(:P)(:P) (:P)(:P)(:P) (:P)(:P)(:P) (:P) (:P) (:P) (:P) terazine tıkladım kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 BU ARADA OYUMU NEGREDO'YA VERMİŞTİM HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Eğer Zaa'lamak yasak olsaydı bile gold'un şu mesaja ceza gelmez gösterimden kalkmazdı, emeğe saygı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Feugili karti yanlis. Feguili göğüsten itiyor diyenleri banlayalim da yer acilsin.. Maicona kirmizi çıkmıyorken hakemler bizi biciyor tff fark açılmasın istiyor diyenlwri de ekleyelim https://twitter.com/emreb7_/status/924707782410096641 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 başlıktaki gs harflerini küçülte bilir miyiz bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Kırmızılara şimdi baktım da, sınayderin veli kavlak'ı attırdıgı pozisyon kırmızıysa bu maçtaki 10 kere kırmızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar