Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor - GALATASARAY | 29.10.2017 Pazar - 19.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yalnız maçın başından beri TS daha iyiydi zaten. Pilleri biter o yoğun presten sonra, uzun vadede biz alırız ortasahayı diyordum da kırmızı kartlar bozdu dengeyi, ona rağmen de adamlar bırakmadılar dişlerini.
Mesaj tarihi:
TheGreatWall said:

Oyun olarak Gs hala daha iyi rakiplerinden.
Dün bjk falan hala patatesti mesela.

FuCKiR said:

Balon patliyor mu yoksa

haci ne bileyim ben gs nin isabetli sutu falan yok oyunundan da hicbisey anlamadim
Mesaj tarihi:
Tolgayla filan olmayacagi belliydi bu isin goz boyadi biraz. Su ikinci golde topa kosmamasi delirtti. Takimin tum yuku Fernando'da adamlar kitleyince bitiyor. Topla cikamiyor takim presten cok net.
Mesaj tarihi:
Tudor'un neyin neden calıstgını anlamadıgı kesin. Tolga 'sans'tı ama bir sebebi vardı takım at gibi onde basıyordu o da tamamlayıcı gorevini yapıyordu baskıda. Takım onde basmayacaksa Tolga'nın sol acıkta hic bir islevi yok.

Takım onde basmasın okay. Ozaman oyunu genisletecek oyuncuya ihtiyacın var. O is tolgayla olmaz. Takım surekli ilerde eksik. Rakipler bizim bir kanadı full bos bırakabiliyor ve o kanattan akın gelmiyor.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Cift el formaya asılmıs adama sarı kart vermedi herif siz hangi karttan bahsediyorsunuz?

rakibe vermezse kötü hakem, sana vermezse zaten vermiyor :)
Mesaj tarihi:
hakem direk ts'e maçı hediye etti daha ne yapsın? ts tarafı için her türlü sert müdahale faul bile değil, gs tarafına en basit haraketler faul, kolay çıkan kartlar. yardımcı hakem gözü önünde olan faule bile kaldırayım mı ehe kaldırayım bari diye 3sn sonra falan kaldıyor bayrağını. rezalet.

yalnız karabük maçından beri 3 maçtır aynı tiyatro. yönetimin sessiz kalmaması lazım buna.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Hakem ts yi doğruyor diolar doğru mu ?
Gsnin kirmizilari cikmiyormus ?

Ayrica twitterda bi maicon görüntüsü var. Yeni talimat ile net 3 mac cwza lul

hangisi?
  • Yeni Oluştur...