Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor - GALATASARAY | 29.10.2017 Pazar - 19.30

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Abi operasyon falan geçin bunları, sanki galibiyeti hak eden futbol oynadık da hakem yüzünden alamadık galibiyeti.

Maç boyu organize atak yok, futbolcular eski bilgileriyle bir şeyler zorluyor anca. 10 kişi kalırsak naparız bir plan yok, herkes şaşkın. Fernando pres yedi mi bir yedek plan yok, takım kafası kesilmiş tavuğa dönüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Abi operasyon falan geçin bunları, sanki galibiyeti hak eden futbol oynadık da hakem yüzünden alamadık galibiyeti.

Maç boyu organize atak yok, futbolcular eski bilgileriyle bir şeyler zorluyor anca. 10 kişi kalırsak naparız bir plan yok, herkes şaşkın. Fernando pres yedi mi bir yedek plan yok, takım kafası kesilmiş tavuğa dönüyor.

cidden en dogru tespit takdir ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

abi oyundan ziyade tr'de futbolun psikolojik savaş olduğunun farkındasın di mi? sanki 1-2 yıllık seyirci gibi mesaj atmayın allah aşkına lütfen. ince ince kıyım denilen şeyi yaşıyoruz. illa ulan %100 penaltı vermedi denmesine gerek yok.

haftalardır gs doğranıyor. artık futbolcular yine mi lan? moduna giriyor hemen. en basit harekete faul, kolay çıkan kartlar, karşı taraf istediği gibi sert oynasın faul zorla çalınsın. ne tudor ne yönetim bu havayı kontrol edemiyor. fb cephesi 10 fb-gs maçında 6g 2b 2m kazandıran hakemle ilgili istemiyoruz diye açıklama falan yapıyor dsdfg. fernando gibi mülayim adamı bile 2 maçtır çıldırttılar.
Sosyal ağlarda paylaş

şu pozisyonun muslera'nın instagram hesabından paylaşılması sadece benim mi garibime gidiyor?

gs resmen kurumsal olarak ağlıyor yöneticiler bir yandan, twitter hesabı bir yandan, maç sonu röportajları bir yandan, instagram'dan futbolcular bir yandan.

taraftarın ağlaması bir derece de şu olaylar bayağı ilginç. hiçbir takımın futbolcusundan ya da takımın resmi twitter hesabından maç içi pozisyonu paylaşıldığını görmedim ben bugüne kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

haftalardır gs doğranıyor. artık futbolcular yine mi lan? moduna giriyor hemen. en basit harekete faul, kolay çıkan kartlar, karşı taraf istediği gibi sert oynasın faul zorla çalınsın.

şunun aynısını 2 senedir beşiktaş için de söyleyebiliriz. Aradaki fark bizim daha iyi futbol oynayıp bu muhabbetlerden puan kaybetmememiz

bu sene biraz duraksadık ve aynı etkenler devam edince puan kaybetmeye başladık

Anadolu takımları eziliyor diye hakemlerin zayıf takımların sert futboluna göz yumdukları gerçeği ile "operasyon yapıldı" geyiğini birbirinden uzak tutmak gerekli

-ki bu hafta bakarsan beşiktaş'ın da %100 penaltısı verilmedi.

Hakemler kötü deyince "beşiktaş ağlıyor" denmesine gerek yok, hakemler hakaten kötü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...