Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 olay yorumların komik olup olmaması değildi ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 favorim https://www.facebook.com/deepturkishweb/videos/654478534755959/ dat southerner accent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Black-ice said: olay yorumların komik olup olmaması değildi ki zaten? ikisi de kötü zaten. yorum da seslendirme de. kız seslendirmelerini güzel yapmışlar. 5 dakika boyunca şiveli bir şekilde amua goyim dinlemek beni güldürmüyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Herkesin şunlara gülmesini beklerdim senin beklemezdim Bilekays. Bundan sonra arkadaşım değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 nez hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 samaella said: nez hangisi? alüminyum folyolu olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 bence de baya komikler. insanı hazırlıksız yakalayan bir aurası var commentlerin. çok absürd bir hayalgücüyle cevap veriyorlar ama %90 s*k*şe bağlanıyor falan. topikte fular giyme görevini sırtlanan red kardeşimize de teşekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 abi beyinler çok farklı çalışıo. algılar farklı. ben bunlara bakarken kafamda mesela o aptal şeyi yazan adamı falan canlandırıyorum, gerçekten bir yerlerde bunu yazan bir homo sapiens olduğunu farkediyorum, üstüne bir de dublaj gelince bütün bunların birleşimi baya komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 zipzip said: Herkesin şunlara gülmesini beklerdim senin beklemezdim Bilekays. Bundan sonra arkadaşım değilsin. seni tutar red'e vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 vidyolar sessiz izleyince daha eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Black-ice said: ben bunlara bakarken kafamda mesela o aptal şeyi yazan adamı falan canlandırıyorum, gerçekten bir yerlerde bunu yazan bir homo sapiens olduğunu farkediyorum, üstüne bir de dublaj gelince bütün bunların birleşimi baya komik oluyor. aynen olayı şu aslında, birazcık video-ses editlemeyi güzel yapsalar makara konsept aslında adf Tabii bir süre sonra bayabiliyor, uzay videosundan deniz altı videosuna her konuyu s*kiş sokuşa getirebilen bir milelt olduğumuz için hep benzer laflar dönüyor :D Ama kurulan cümle yapıları ve Türkçe kuralları Feamer ile kapışır seviyede her yorumda, o baya ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 tabi ya failatun failatun diye essay yazması lazım herkesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 :D ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 kevaşe olma karım ol nedir yav. Ulan bunlar nasıl ortamlarda yetişiyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 sülalece akpye oy verilen ortamlar abi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 biz lisedeyken rehberlik hocasının arkasından öyle derlerdi, o zaman daha akp yoktu senbenüvada ortam nasıldı bilmiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Bir tek nez'e güldüm o da eski antik çağ çomarları olduğu için. 7 yıl sonra aynı abazanlıkla eski mesajını alıntılaması fln . Öbürleri hep 12-15 yaşında veletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 bunlar yakın gelecekte oy falan vericek bi de korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 verenleri var http://www.haberturk.com/video/magazin/izle/nezin-seksi-dansi-ustunu-basini-parcalatti/303483 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=JpH5yAUuOYY asdasdasdasdasdadsadsdasa başarılı olmuş bu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 goldbären said: bence de baya komikler. insanı hazırlıksız yakalayan bir aurası var commentlerin. çok garip ya gerçekten şu mavi balina videosunda mesela - bizim evde muhabbet kuşu var o olur mu - rengi maviyse sıkıntı yok - beyaz ama göğsü poposu mavi çok salak ya hahah bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 azerilere kopuyorum ya fghj bi de good song mate mi ne vardı o iyiydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Black-ice said: good song mate gevur bile patliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 perfect song mate! amazing! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 başka seri ama benzer https://www.youtube.com/watch?v=s6oxfsu_Oak https://www.youtube.com/watch?v=sJUYZWVsUpM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar