karatan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 sabonis said: 3 kelimeden 4ünü bilmiyorsan sıkıntı sırf ingilizcede değil sanki :P haha şu çok fena olmuş. bu arada ben de küçükken o kitapları okumuştum. resimli filandı hatta. çocuklar için harika ama yok şu an piyasada. sadece muhteşem hatalar adlı bir seri var ama hiç okumadım onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 hiçbirşey almadan atlattım bu sale'i. Nier Automata ve Fallout 4 alacaktım ama vazgeçtim, ileride daha fazla düşer nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 ben de ilk defa oyun almadan kapattım bu yılbaşını, gbf sağolsun ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Nier sapasağlam 199 da kaldı zaten sale da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Ben alacak birşey bulamadım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Dark Souls 3 alıp iade ettim , benden geçmiş. Lan bunun 2. oyununu bitirmiştim bir kaç sene önce , nasıl sabır varmış kendi kendime hayret ettim. Nickimi de ponçik soul olarak değiştireyim bari dfsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Nick post uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Kız arkadaşım bana Assassin's creed origins gold edition almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 birakma zazmani gelmis demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 oynamadım ve oynamicam ama origins'e olmuş diyorlardı. ismi ass creed olmasa review falan kastırıp hype'lanmış olabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Cokomantis said: oynamadım ve oynamicam ama origins'e olmuş diyorlardı. ismi ass creed olmasa review falan kastırıp hype'lanmış olabilirdim. Witcher 3 den çok fazla şey almışlar. Klasik ass ass in creed den farklı bir yol izlemişler. Bence olmuş. Tabi yine klasik ubisoft lamerlikleri var. Ama olmuş... Fan değilsen veya hediye alacak kimse yoksa indirim bekle derim. Ama olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 The next @steam_games sale is Lunar New Year Sale and will run from February 15th to 19th. pcgamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Bu lunar geyiği varmıydı yoksa bunlar popolarından sale mı üretecekler her ay ya da 2 ayda bir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 bu lunar sale her sene olmuyor galiba, en son 2016da olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 eregorn said: Cokomantis said: oynamadım ve oynamicam ama origins'e olmuş diyorlardı. ismi ass creed olmasa review falan kastırıp hype'lanmış olabilirdim. Witcher 3 den çok fazla şey almışlar. Klasik ass ass in creed den farklı bir yol izlemişler. Bence olmuş. Tabi yine klasik ubisoft lamerlikleri var. Ama olmuş... Fan değilsen veya hediye alacak kimse yoksa indirim bekle derim. Ama olmuş Ama olmuş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 -Deno- said: eregorn said: Cokomantis said: oynamadım ve oynamicam ama origins'e olmuş diyorlardı. ismi ass creed olmasa review falan kastırıp hype'lanmış olabilirdim. Witcher 3 den çok fazla şey almışlar. Klasik ass ass in creed den farklı bir yol izlemişler. Bence olmuş. Tabi yine klasik ubisoft lamerlikleri var. Ama olmuş... Fan değilsen veya hediye alacak kimse yoksa indirim bekle derim. Ama olmuş Ama olmuş mu? olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 [video]https://www.youtube.com/watch?v=qcskP6G2Y2E?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar