Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 nier 5 yıl sonra %75 falan yerse belki alabilirim skidrow pls. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 yarın 21.00'de başlıyor değil mi indirimler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Silphatos said: 3500 games hype silp benim 760 oyun var kütüphanede hangisini oynasam diye gezerken 15 dakikamı alıyor senin heralde 45 dakikayı buluyordur.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 onun derdi oynamak degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 3500 oyunu var 1 tane oynuyor onu da beceremiyor. tam bir dram hikayesi değil de nedir ? sdsfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 bkz: crouching CT vs hidden C4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Bright said: Overwatch'ın esport ödülünü alması süper abzürt ya, oyun mu kalmadı En iyi infrastructure Overwatch'da o tartısılmaz. En kötü izlenme de Overwwwatch'da ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Jeeztro said: tüh beğenmedi bright gene. baggio ile toggie yi de al subay gazinosunda tartışırsınız fasdasd 1 Ahhahhahaha sen nasıl bir kralsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 applev0dka said: 3500 oyunu var 1 tane oynuyor onu da beceremiyor. tam bir dram hikayesi değil de nedir ? sdsfsa hadi ya bunu bilmiyordum. bu kadar oyunu neden aldığını açıklıyor o zaman. ''hepinizi alıcam hepinizi, hepiniz benim olucaksınız, oynucam en iyi ben bitiricem sizi'' diye steamin başın geçiyordur kesin. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 GTA5 şu anda 60% indirimde, acaba winter saleda 50ye fixlerler mi? 75 görmez heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Base game shark cash bundle olmadan inmez daha. Asil parayi ordan kazaniyor o yuzden bundle itelemeye calisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Cash bundle ne ya? Ben bu oyunu o yüzden mi almamıştım acaba? Ingame currencyi DLC ile satıyor diye? Bak unuttum kaç yıl geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ps4'de alıp bitirdik de online'a HİÇ bakmadım. alsam mı şimdi gta'yı yeni pc için yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 indidim mi başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 axedice said: Cash bundle ne ya? Ben bu oyunu o yüzden mi almamıştım acaba? Ingame currencyi DLC ile satıyor diye? Bak unuttum kaç yıl geçmiş gta online ile bundle li geliyor oyun, onada surekli dlc cikiyor. -ceo olabiliceksin yeni update ile, sirket acip alim (hirgizlik) satim yapican ama once ofis icin 1 milyon dolar fisekle, birsurude 3-4 milyon dolarlik oyuncak koyduk fakirler olsun -yepyeni update koyduk bunker alabilicen artik amaaa 2 milyon dolar lazim, gunrunning missionlari koyduk mobil operasyon merkezi var anti air turretli vs amaa tahmin ettin tabi 1.5m araca + bilmemkac milyon upgradelere lazim -neee siradan missionlar 10-15k arasi veriyor, 40-50k verenler haritada pvp yemi aciyor dedin? bak yeni upgrade ile yeni bir is imkani ekliycez o mission basi 25-30 vericek amaaa 3 milyon dolarini aliriz yatirim sonucta. ha unutma bide bu yatirimlarda personalin calisiyor oyunda oynadigin her saat maintanence parasida odiyceksin sekretere filan dlc icerigini gectim hicbirbok yapamiyormusun? heist icin helikopter mi istiyor butun guruplar ve sende parami yok? shark cash kart satalim 200tl ye 12milyon dolar :D :D :D MP den uzak durucaksan single icin deger fiyat, cash bundle li paketi alma yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ha bide mp oynamak icin ps4 de indirimden yeniden aldim oyunu cunki pc de hackerlardan oynanmiyor, gokten paralar yagiyor, millet teleport ediyor vs pc online asiri les ps4 de iyi cunki konsolun MTU ayarini bozup solo olarak lobiye girebiliyorsun :P doya doya multi icerigi oynayip grieferlara, hackerlara, 12 yasinda bebelere, ruslara bulasmadan oynamak cok iyi asdfafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 22 si sanırsam indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Pubg indirim yedimi ya biladere alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 indirimler yarın başlıyor ama ben hiç sanmıyorum pubg'nin indirime gireceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 sirf ana sayfada gozukmesi icin ufak birsey koyarlar olur iste en fazla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 he aynen gelirse %10 falan. çerezlik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 pubg peynir ekmek gibi satılıyor, niye indirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 rimworld - %25 tahiminim ve temennim bu yönde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 pubg 1.0 yarın tam winter sale'ın başladığı saatte çıkıyor. ona özel ufak bişi olur olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Evet o olabilir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar