-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 hamdolsun bi çalışma gununu daha hiç ettiniz şirkette bu topic sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Black-ice said: viskiyi kolayla karıştırıp içiyorum ben. ice tea ile içen gördü bu gözler. evde votkaya katacak bir şey yok diye ayranla karıştırıp içen biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 hani heineken ci hipsterlar, bi ben mi varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 probably the best beer in the world. heineken sloganı olması gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 benim de evde bira yaptığımdan beri bir numaram evde yaptığım oldu. kusura bakma heinekenle falan hipster olunmuyor artık. MUNTONS'cuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Archangel_ said: probably the best beer in the world. heineken sloganı olması gerekiyordu. carlsberg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 ben de experimental birayi sutle karistirdim, mok gibi oldu tadi halbuki sut tadinin agzimi ferahlatmasi gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 agavero iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 sardalya said: ben de experimental birayi sutle karistirdim, mok gibi oldu tadi halbuki sut tadinin agzimi ferahlatmasi gerekiyordu tutuyorum, bir şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Grego said: hani heineken ci hipsterlar, bi ben mi varım +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Grego said: hani heineken ci hipsterlar, bi ben mi varım +1 33cl'lik 4-5 tane içince benden mutlusu yok.. biram şeqil önümden çekil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 ben mesela dünden beri içiyorum 20 yıllık arkadaşımı kansere wermişim içinçe bi bok olmuyor o hala yok, telefonunu arıyorum açan yok ama 2 3 gün daha içer içer ararım herhalde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 arkadaşlarla fln içmek iyi oluyor. önce bir kaç arkadaş edinmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 auril basin saolsun abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 u...u kullanmiyorsak neden icki iciyoruz ? ickinin zarari daha mi az hmmmmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 modez +1 oldu bu baslikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Pordakal said: Ben mesela simdi icsem annemin saglik problemine deva olabilir miyim. Serzenişin ve konunun amacı bu sanırım. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Lancelion said: u...u kullanmiyorsak neden icki iciyoruz ? ickinin zarari daha mi az hmmmmmmmmmmmmmmmmmm siz uhu mu iciyorsunuz anlamadim kac gundur 404'un kokusu fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 dana22 said: auril basin saolsun abi.. https://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg&list=RDy6Sxv-sUYtM&index=3 şu an hüngüt hüngür ağlayıp içiyorum :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 ben de 45 yasindayim iyi mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 auril, cheers karşim. ben de açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Archangel_ said: Black-ice said: viskiyi kolayla karıştırıp içiyorum ben. ice tea ile içen gördü bu gözler. evde votkaya katacak bir şey yok diye ayranla karıştırıp içen biliyorum. haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne la.... smirnoff absolut falan aromalılarından alsınlar bari de bişi bulamadıkları zaman sek içerler. he onu geçtim sade votkanın iyisi de sek içilir diyolla. mesela arkadaş moskovskaya derdi başka bişi demezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 kimiz da benzer birsey olmali aslinda.. bu arada evde distilasyon yada bildigin etile aroma karistirip icme almis basini gitmis haberleri vardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 üniversitede mekanlara girişle verilen bedava içkiyi kullanarak daha çok alkol almak amacıyla sek votka alırdık. içine de limon dilimi attırırdık. böyle böyle alışkanlık oldu ben baya votkayı sek içmeye başladım. gerçekten tadına varınca güzel. arkadaşın rus votkasından bahsetmiş heralde, şöyle birşey var rus votkaları genelde bildiğimiz absolut, smirnoff ya da binboa fln gibi ağız burun yakmıyor. sek içmeye çok elverişli. su katılmış gibi ama çok güzel. tabi ben sadece 2-3 marka denedim hepsi öyleydi. anladım ki rus votkası kesinlikle sek içilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 moskoskaya 3 distilled yeşil olandan 1 bardak içinçe yumruk yemiş gibi otoroyon yerine 8 euro falandı litreliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar