dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Burası uygundur sanırım, değilse taşıtırız. Şimdi benim şöyle bir adama ihtiyacım var. Openstack bilen, data center tecrübesi olan, SDN konseptlerine hakim, tuttuğunu koparacak =) Varsa beri gelsin, detay konuşalım öm., maaş sorun olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 global japon diyince üstüme alındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 tuttuğumu koparırım ama sadece excel biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 DSAKDMSADSAKDNASJSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Tuttuğumu sadece koparmakla kalmam , ama o dediklerinin geri kalanı nedir onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 dreagloth said: Burası uygundur sanırım, değilse taşıtırız. Şimdi benim şöyle bir adama ihtiyacım var tuttuğunu koparacak maaş sorun olmayacaktır. tam benlik iş nereye başvuruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 hmm, remote var mi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 SDI diye amiga oyunu biliyorum o sayılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 openstack ve pati. eheh eheheh eheheheheheheeheheheheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 https://i.imgur.com/ef6G7BL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 dreagloth said: Burası uygundur sanırım, değilse taşıtırız. Şimdi benim şöyle bir adama ihtiyacım var. Openstack bilen, data center tecrübesi olan, SDN konseptlerine hakim, tuttuğunu koparacak =) Varsa beri gelsin, detay konuşalım öm., maaş sorun olmayacaktır. Az Mesai'ye yazsana bunu. Cikarsa ordan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 of japon şirketinde çalışmak çok iyi ya sürekli anime izliosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 sfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 weeaboo olmak yetmiyor mu başvuru için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 günlük anime ve sonrasında çok istekli olanlar için hentai seanslarımız mevcut. Sürekli güzel japon kızları geliyor, çok açıklar bir çok konuda wink wink, çalışma saatleri esnek, az mesai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 subtitle var mı şirkette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 hee bilgisayar ya da elektrik elektronik mezunu olmak bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Mortis said: of japon şirketinde çalışmak çok iyi ya sürekli anime izliosundur Bak butun gun boyleyiz: asagida japon maskotumuz mevcut. https://i.hizliresim.com/1GLjPG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 sol altta beleş key var kaptım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Japonla çalışılır mı olm delirdiniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 maaş sizi için mi sorun olmayacak, çalışan için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Tüm dünya için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Openstack Swift üzerine API layer atıp Dropbox çakması bi private cloud uygulaması yazdım ama tuttuğumu koparmam B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 iç denetçi arıyonuz mu ? yarın başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 OO japon kız da varmış. Ben her işi yaparım abi, hızlı öğrenirim. İşe talibim, maaş istemiyorum. Ofiste yatarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar