Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 9. Hafta: Beşiktaş - Başakşehir | 23 Ekim Pazartesi - 20.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Stringray said:

ahaha golden sonra da hakeme koşup sevinmiş herif

az bile yapmış. Açık açık eyyam yapan adamı sahada dövemeyeceğine göre en iyisi bu olabilridi. Kolay sinirlenen adam değilim ama bu hakeme etmediğim küfür kalmadı. tüm avantajları durdurup faul kullandırdı, tüm 2li mücadeleleri başakşehire verdi herif böyle bir şey olamaz. rakibe bakmayan oğuzhana sarı kart, faul bile sayılmayacak pozisyonda taliscaya sarı kart. macın basında 2 tane kaleciyle karşı karşıya pozisyonumuzu da kesti.

Caner o küfürler de bu hareketin de helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

son 20 mesajının 17'sini beşiktaş topiclerine yazmışsın , Vale'nin fake hesabı mısın? herif en azından kendi takımıyla da alakalı yazıyor. Maçı izlemeden boş yorum yapıyorsunuz. Bu takım şampiyonlar liginde 3 te 3 yaparken ligde maç kazanmakta zorlanıyor. 9 maçta 25 sarı kart 5 kırmızı kart görmüşüz ligin başından beri, maçlarda top oynattırmamış hakemler. (Referans olsun diye Galatasaray 19 sarı 1 kırmızı kart görmüş.)
Sosyal ağlarda paylaş

En son oynanan mac bu mac oldugu icin ve izledigimden dolayi yazdim evet. Vale yedek hesabi degilim tabii ki ama su macta hakeme edilen kufur helal olsun tarzi yazarsan trollerim. Hakemsporluyum ben, su mactada hakemin elestirilebilecegi seviyede pozisyon bile olmadi. Kaleye sutunuz dahi yokken olayi turk futbolu ve hakemlere baglamak yerine futbolcular icerde disarda ayni sekilde mi oynuyor onu yazsan.
Bu ligin sert ve anlamsiz faulle kesildigini ben de kabul ediyorum da Basaksehirin dunku futboluna laf etmek ayip olur. Adamlar tik tik oynadi. Mete bir sari karti vermedi diye katletti mi yani kufuru ku haketti, sacmalamayin. Su macta haleme laf edersen yarin obur gun ciddi hatada laf edince bile guler gecerler.
Kirmizi kart demissinde hakem mi dedi Quaresmaya tekme at diye. Yillarca fenerliler cirkef gs liler cirkef diyip Caner gibi adamlari savunmak da olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

maç başında 3 tane hucumu faul diye kes bir şey yokken.

sonra dön daha ağırlarında faul çalma.

ilk ikili mücadelede taliscaya sarı ver.

mossoro uzun uzun çeksin adamı avantaja bırak ama durunca sarı verme.

adebayor çeksin, top kanatta tehlikeli yere gitsin avantajı kes sarı verme.

emre'nin sert itirazlarına sarı verme ama karşına çıkan her Beşiktaşlıya sarı ver.

volkan 3.dk'dan zaman geçirmeye başlasın, 2 kere atılacak kadar topu yavaş oyuna soksun uyarı bile yapma..

dün Beşiktaş'ı oynatmamak için herşeyi yaptı. penaltı-kırmızı konusunda hakemlik iş olmayınca "maçta hakemlik bir şey yoktu, iyi yönetti" diyip bir de ciddiye alınmayı beklemeyin burda
Sosyal ağlarda paylaş

Maçda doğru düzgün posizyon olmadıki, dağa taşa şutlarla geçti. 1 puana kurban kesilecek bir durum yok, herifler bala gol buldu, aynı şekilde karamboldan gol attık. Şu son dakikalarda yaptığımız gazı yapabilmek için daha mı erken gol yeseydik keşke ya. Resmen gol yemeyi bekliyormuş bizimkiler :)

Hakeme iyi demeyin ya biraz tarafsız olun, herif içine etti resmen. Oynattığı , kestiği pozisyonlar, çıkardığı saçma sapan kartlar.

Bu maçın hakkı zaten beraberlikti, 2 takımda doğru dürüst oynamadı. Şu şerefsiz avcıya 7 tane adamı avrupa maçında saklamanın dersini vermeyi çok isterdimde bizimkiler bence bu sene havlu atmışlar. FFP bitmişken kadroyu gençleştirmek için bu sene fırsat olabilir. Çine satacağımız adamlarda varsa hele hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

gs'lileri sallamayın fb maçını hakem bunlara verince şu sıralar hakemsporlular tabi. fb'liler hiç yorum yapmıyor farkındaysanız.

pozisyon yokmuş, gs fb maçında pozisyon vardı işte daha maç başında golü veremedi, çift tabana kırmızı veremedi. bu maçta da kestiği ataklarla ve verdiği kartlarla işini yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

kim o toz kondurmayan merak ettim ?

burda herkes sallıyor, whatsapp gruplarında acilen tinerli hamsiyi kesmesi gerektiği konuşuluyor.

twitterda daha kasımpaşa maçında "bu beraberlik hocanın hatası" yazılmaya başlandı.

kraldan çok kralcı tayfa bile homurdanıyor, ben öyle söz söyletmeyen bir kitle göremedim, aksine herkes hocanın hatalarının farkında.

hakemden önce hocada suç aranması gerektiğinin de farkında herkes ama bu mete'nin bizim maça çıkarken "dur öyle bir maç yöneteyim ki bir daha Beşiktaşı demesinler" kafasında olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

çoğu taraftar hatalı diyorda adamın kredisi öyle bir kaç maç veya 1 senede tüketilecek gibi değil bence. Hele şu şampiyonlar ligi performansıyla. Bu sene avrupada gidebileceğimiz yere gidelim varsın lig olmasın ne yapalım :) 2. bile olabilsek yine gruplara girebiliriz sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...