Seru Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 ben de oynuyorum, paslaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 mmh trailer gibi trailer (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 245₺'lık oyun trailer'ı olmuş, oyunun kendi 45₺. (tu)(tu) amd sürücü güncelleme çıkarmış bunun için, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 çıktı nihayet gogogo demeye gelmiştim ama 19gb indiriyor. ya arkadaş release gününde yapmasanız keşke şunu >_>' https://i.imgur.com/k6heD1m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 40k oyuncuyu görmüş bugün ( ͡° ͜ʖ ͡°) güzel release olmuş, game breaking bir şey yok. bazı çok salak bug'lar hala devam ediyor ama. +1 stamina shield veren skill hiçbir şey yapmıyor mesela. mal mısınız olum şunu fix'lemek ne kadar zor olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Bende aldım deneyelim bir akşama, pyromancer hoşuma gitti. Indirme boyutu ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Law said: Bende aldım deneyelim bir akşama, pyromancer hoşuma gitti. Indirme boyutu ne kadar ? 40 sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 ben de aldım. birinci iyiydi baya ama bi zaman sonra serverlar çok boşalmıştı oynayamadım doğru düzgün. bakalım bu sefer daha popüler olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 4lu paket filan alip satmayi dusunen var mi keylerden birini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Templedan sonraki görev haritası harikaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Sam said: 245₺'lık oyun trailer'ı olmuş, oyunun kendi 45₺. (tu)(tu) amd sürücü güncelleme çıkarmış bunun için, fyi. animasyonsuz hali böle tam 45lik olmuş asil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 oyun iyi de, oda fırın gibi oluyor ayarlar max'tayken. ter içinde kaldım kış günü. (gerçi kış bitti ama geçen ay da oynasam aynısı olurdu :P) bi de bazı item'larım craft menüsünde (salvage, upgrade vs) çıkmıyordu. diğer char'lar giydiği içinmiş (trinklet'lar falan ortak, sadece silahlar class'lara özel). her şeyi rare'ledim, bi tane salak kolye mi ne kaldı öyle ezik gibi. xcom'daki gibi "diğer char'lar/subclass'lar her şeyi unequip'lesin" tuşu olsa keşke. oyunda tabi ki bu kısıtlamayla ilgili herhangi bi tooltip falan bişey yok sdf. hatta yok demişken hiçbir bilgi yok oyunda, bari hp'yi crit chance'ı falan göreydik :D blizz'den 2-3 ui/ux'çi gelip 2 hafta seminer versin şunlara xeşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 hala host düşerse bütün oyunu çöpe atıyor, şunu düzeltmeleri lazımdı artık. kas, kas, hooop çöpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Cokomantis said: oyun iyi de, oda fırın gibi oluyor ayarlar max'tayken. ter içinde kaldım kış günü. (gerçi kış bitti ama geçen ay da oynasam aynısı olurdu :P) Ya odan çok küçük, ya gpu oda kadar. Nasıl oluyora oda ısıtın bir sistemin var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 gtx1070 & i7 6700k var. akşam işten gelince koyarım sıcaklıkları. kalorifer yanıyor hala, camlar da kapalı diyedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Roadmap: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Tf2R9qF-jtI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 selam bu oyunun olayı nedir kısaca anlatabilecek var mı almayı düşünüyorumda 10. dakika kapatmıyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Left 4 Dead'in orklu versiyonu. Zombi yerine orklar geliyo. Oyunun temeli bu. Araya cancanlı olsun diye aytım maytım koymuşlar. Başka bir esprisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 hocam oyunda ork yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Espriden anlamıyorsa demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 omersem said: selam bu oyunun olayı nedir kısaca anlatabilecek var mı almayı düşünüyorumda 10. dakika kapatmıyayım. left 4 dead'in 10. dakikada baymayanı diyorum ben bu oyuna. ama kişiden kişiye değişebilir tabi. hayatımda hiç bir oyundan l4d kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum bu oyunu baya sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 l4d 4v4 oynayinca guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 bende öyle düşündüm L4D bana cok bayık gelmişti. Item olayı bana cazip geldi biraz. Ama oyunda ilerleme yok mu daha önce vermintide da oynamadım ben. Kesiyosunda nereye varıyorun bütün olay sadece grind mi ? Ne biliim party kur boss kes taktik yap gibi bişeyler yok mu oyunda. 45 TL olması beni kıllandırdı biraz . Genelde content olmayan oyunlar bu fiyata oluyor da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar