Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 abi al oyna 1 saat geri verirsin sarmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Daha yeni başladım, yani çok güzel değil ama kötü de değil. Oyun yokluğunda gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 omersem said: 45 TL olması beni kıllandırdı biraz . Genelde content olmayan oyunlar bu fiyata oluyor da . Normalde 30 dolar. Tr fiyatı ülkeler arasında en ucuzlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 bizden daha ucuz bir tek rusya'da sanırım. l4d'in pvp'sizi ama lvl almalısı, droplusu ve sınıflısı, bir de melee ağırlıklı bu. uzaktan sıkmak default combat değil, bazı sınıflar hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Closed betası bitmiş oyunun closed beta versiyonunu neden yükler steam anlamadım. 20 GB boşa indirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 kopyala o dosyaları işe yarıyor. hatta forumlarında kendileri yazmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 dwarf gittim lvl 15e kadar ama eglenemedim pek oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Lvl 14 oldum pyromancer. Oyun güzelmiş bam güm gidiyorsunuz ve atmosfer de güzel, karlı bir yerde mağaraya girdik tam dungeon tadı verdi. Bir ara karardı içerisi falan. Gayet basit bir oyun ama atmosfer alıp götürüyor. 500k satmış bir hafta olmadan, class eklerler umarım dlc falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 aldım ya sıkıntıdan witch hunter gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 ilkinden çok zor belki geardan çok farkediyodur ama sanmam.animasyonlar grafikler aşmış hele ölüm animasyonları vs çok güzel olmuş.yalnız ilk oyunda sesler müzikler daha iyi gibiydi bu oyunda aynı tadı alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Yoo müzikler bunda da çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 oyun baya zevkli de işte tek başına random kamiller ile oynamak bir süre sonra bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 her akşam grup topluyoruz, üçüncü, dördüncü zor buluyoruz. pati discord'da kanala katılın, ille oynayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Nasil olacak ? Steamde kanal mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 yazdığım üzere pati discord'dan grup toplanabiliyor, oynayanlar var. ben oynayanları gördükçe de soruyorum yerimiz varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Discord için invite codu verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Ben de aldım. Oynarık arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Sam said: yazdığım üzere pati discord'dan grup toplanabiliyor, oynayanlar var. ben oynayanları gördükçe de soruyorum yerimiz varken. varsa alırım bi dal discord invite'ı.. gerçi ben vardım galiba kanalda ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 attım discord inv'lerini, akşamları toplanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 tenk yu.. dürterseniz akarım açık discord =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 beni de dürtün online sam (pun not intended) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 champ oyunlara geçince keyifli olmaya başladı bu arada, leg denemedim henüz. discorddan yazıcam bi ara 4. olurum bende o zmn nob sorusu bu silahlardaki power - karakter power ilişkisini bilen varmı nedir şu şekil ki , kutulardan cıkan ve ya craft ettigim silahların powerı yavaş yavaş artıyor ben 15-20 tane kutu biriktirmiştim level 30 olunca açarım diye, bu arada ortalama üstüm başımdakiler 140-160 arasıydı, toplam 320power vardı karakterde. neyse gece açtım hepsini item power ortalama 200-210lara getirdim , karakterinde lvl30 dan base 300 powerı üstüne koyunca, 500ü geçti böylelikle. yani kutuları açarken o anki powera ve üste başa göre yavaş yavaş arttıyor oyun dorumuyum ? bu adam lvl30 diyip direk ilk kutudan 200küsür item patlatmıyor, böle kutu biriktirip endgame açmanın bi espiris yok. ps. ya bu sorduklarımı digerk levelsız karakterlerle deneyip anlayabilirdim aslında ama yazdım bunca şeyi okıycaksınız artık asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 300'lük kutu biriktirip açmanın esprisi var çünkü: kutulardan çıkan itemlar o ana kadar aldığın en yüksek itemın +-10'u power olarak. 100'e kadar recruit, 200'e kadar veteran yetiyor. 200'den itibaren champion chest lazım ki çok daha zor alması malum. 200'de açılması öneriliyor o chest'lerin o yüzden. erken açmışsın yani, geçmiş olsun. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 haa okey, ama ben zaten her 200lügü açmıştım elimdeki, zaten en yüksek rakamların üzerine 20 tane 300 açtım başka secenegim yoktu. hatta bu sienna ile recruit oynamadım bile direk veterandan levalladım hızlıca, e tabi eli kolu boş karaktere ben başladım 200lükları açmayı, meh bilemedim bu arada o ana kadar aldıgım itemın -+10 mu yoksa üstümdekilerin mi onu biliyormusun ? ama rahat bi 40 tane biriktirilir heralde 1-30lvl arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 hmm ben kutuları direk açtım ya lan hep dasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar