dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 doğru ama zaa hakkı kazanıldı bir kere =)
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Red said: 12-13 zaten attı lan adam 20 hafta boyunca daha atamicak mı sdfs. +5 ekle işte sen ona
fenn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Eren sendromu var şu an herkeste ama Gomis öyle olmayacak bence. Bu adam farklı. İlk 3 e girer
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 /taunt olarak anlaşılmasın da şimdi, gomis'in drogba v2 çıkması gsnin çok büyük şansı varya hani benim de geçmişini çok iyi bildiğimden değil de; ingiltere orta sıra takımında tutunamayıp fransaya geri kiralanan, sakatlık geçmişi hatta kalbinde sorun olan, yaşı kemale ermiş adamı alıyorsun sonra herif istisnasız her maç hayvanlar gibi kasıyor, hakeme dalaşan takım arkadaşını daha gol atarız süre var diye uzaklaştırıyor, ortasahada top kapıp kanatları kaçırmaya çalışıyor falan
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 adam geçen sene 31 ligue 1 maçınca 20 gol atmış biri. kariyer zirvesine erişmiş, yani zaten hayvan gibi formdaydı. premier lig'te tutunamasa bile ligue 1'de hep iyi performans çıkarıp rüştünü ispatlamış. formuna dikkat ederse daha 3 sene rahat oynar bizim ligde. drogba 34 yaşında chelsea'e cl'i aldırdıydı. ama gomis drogba'nın bize geldiği halinden çok daha hırslı. bize gelmesi şans ama drogba'dan beri forvet yüzü görmedik lan. br17, hope cloud, erenoviç gibi fiyaskolara mahkumduk senelerce, rakiplerin çok iyi forvetleri varken. özellikle bjk hangi santraforu getirse tuttu en son negredo patladı bi, onda da cenk küllerinden doğdu zaten 2 senede. fb'de en azından bi sow vardı.
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Hope cloud (facepalm) Bence umut bulut iyi adam, bazi futbolcularin yetenekleri o kadar oluyor yonetimin isbilmezligi de eklenince gunah kecisi oluyorlar. Umutun sabrinin mac sectigini, lobi yaptigini, formayi yere attigini gordunuz mu? Adamlar her mac cikti elinden geleni oynadilar, gerisi yonetimin basiretsizligi Sana demiyorum tabii ki ilk satiri guldugum icin attim sen de onu elestirmemissin, ona mecbur kalmamiz da komik bir olay
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 GS'nin bugüne kadar Fransa'dan yaptığı her transfer iyi sonuç verdi. Rigobert Song, Ribery, Carole (fiyatına oranla gayet iyi), Chedjou... Bu sene Fransa'ya yönelmek akıllıca oldu o bakımdan. Bi de Belhanda toparlasa da şu seriyi bozmasa.
enrique Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 gs zaten muhtemelen kültürel bağından dolayı genellikle fransa liginden adam alıyor ki. söylediklerine ek olarak mondragon, pino, nonda ilk aklıma gelen isimler. bu strateji yeni uygulanmış birşey değil.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Zaten yeni demiyorum, Ribery'e kadar gittim.
enrique Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 ribery deyince de direk aklıma şu efsane maç geldi https://www.youtube.com/watch?v=sepwEb1-Vc4
fenn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Emekli olmadan gelseydi Galatasaraya keşke
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 ortamda 2011 aralık günü oynanan 3-1'lik maçtaki hava var. sonucu da benzer umarım. temiz, kavgasız maç olur inş. tahmin: 3-1 mariano, gomis, badou valbuena :)
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Beraberlik iyidir berabere kalsınlar
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 souza boş geçmez fener 2-1 alır diyorum.
enrique Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 0-1 (maicon og) fb alır gomis,n'diaye,potuk,hasan ali kırmızı yer.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 fb artık şu halde de çakmasın plx. kadıköyde neyse ama evde bi zahmet dövelim
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Gomisin kariyerinde pozisyon disi kirmizi karti yoktur bence, hic sinirlenmeyecek bir adama benziyor
enrique Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 bence gomis baskıyı çok kaldırabilecek bi oyuncu değil. kariyeri de malum zaten. adam kariyerindeki en büyük yükselişi bu sene gs'ye gelerek yapmış olabilir.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 ben gomis kadar hırslısını daha önce görmemiştim.acaba önceki takımlarında damı bu kadar hırslıydı adam inanılmaz hırslı ve istekli bu maçtan birazda bu yüzden korkuyorum gomis e baya sert girebilirler direk gomis e oynayacak fb savunması.klasik aykut taktiği
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 enrique said: bence gomis baskıyı çok kaldırabilecek bi oyuncu değil. kariyeri de malum zaten. adam kariyerindeki en büyük yükselişi bu sene gs'ye gelerek yapmış olabilir. http://www.90min.com/tr/posts/5688183-galatasaray-in-fransiz-golcusu-bafetimbi-gomis-derbi-mucadelelerini-seviyor beyin bedava
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 gomis kalpten ölmesin de hat trick yapabilir malum strese karşı hastalığı var
enrique Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 st ettienne marsilya derbilerinde coşmuş gerçekten. baya tırstım bu performans karşısında dsadadadadad
Öne çıkan mesajlar