Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Benden baska maclara zaman buldukca gitmeye calisan, TV'den izleyen var mi bilmiyorum ama ligler basladi. Konu dursun dedim. Istanbul'da maca giden olursa beraber de gidebiliriz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Ben de oynayacak adam aranıyor sandım, yine bana hüsran :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 kadın-erkek? erkekleri izlemek hoş olmuyor, tenis maçı gibi oluyor, hızlı olduğundan takip etmek zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Kadin izliyorum ben de genelde. Carsamba Akatlar'da Besiktas-Ilbank var, vakit bulabilirsem ona gidecegim ama saati kotu yani, oglenin 14'unde. Is Arnavutkoy'de en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 dreagloth said: Ben de oynayacak adam aranıyor sandım, yine bana hüsran :(aynen bende de soyle bir heyecan oldu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 hayaller, https://media.giphy.com/media/nHD2EoKbCofsY/giphy.gif gerçekler: http://www.haberlerankara.com/d/other/2015/11/24/seyirciler.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 BabacumMostors said: olum lan hapse girsek her gün bol bol voleybol oynarız.. bence bunu bi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paticikte en az ilgi gören spor bu mu ya bizim takım finale çıktı bu akşam. 3-2 efsane maç oldu İtalya'ya karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 4. setin sonu efsaneydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Müthiş maçtı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Direkten dondurduk maci. Ilk setlerde dogru duzgun servis atamadik, Vargas i aktive edemedik, smaclari dan dun bloklara vurduk. 4. ve 5. seti gorunce ne diye kastirdiniz bizi olduk. Simdi sirada final var. Sirbistan yada Hollanda. Buyuk ihtimal Sirbistan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 kayıttan izledim 4. seti demin efsaneymiş hakkaten ebrar+vargas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Sırbistan bölüm sonu canavarı ya. Boskovic var sanırım orada hayvan baya. Bu voleybol Tsubasa animesi gibi her takımın bir yildizi var onu geçip daha güçlüsüyle karsilasiyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 ebrarla vargas dp'ler onu sıkıntı yok 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2023 Gizem Orge, Vargas, Zehra Gunes, Ebrar, Elif Sahin, Eda Erdem 6 si ile alir maci. Hande Baladin in performansi stabil degil. Ama mecbur rotasyon yapicaz, rotasyonlarda nasil performans verdigimiz onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Final 30dkya başlıyor, sırbistandan beklediğim performans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 İnanılmaz çekişmeliydi ilk set, başabaş gitti ama sonda 1-2 hata bozdu. Moral bozulmadan devam ettirebilirler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 topun %2'si çizgide fena tilt eder insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Vargas bu sezonun MCsi olmuş demek, haikyuu izler gibi ya acayip gaz. Çok iyi götürdük ikinci seti helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 S-H, 03.09.2023 21:41 tarihinde dedi ki: topun %2'si çizgide fena tilt eder insanı. şuna uyuz oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Çok iyi gidiyorlardı bu seti keşke alsalardı 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Ah be çok güzel götürdüler sonlara doğru dağıldılar, hadi iki set daha toparlayıp götürebilirler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 italya maçında döndük ama mental olarak o maç kadar sağlam gözükmüyor şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Oh ya yüreğim ağzıma geldi, efsane final maçı oluyor cidden çok heyecanlı. Haikyuu live action gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Ebrar = Luffy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar