Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 yatak yatmak ve sevişmek içindir abi, başka şeyleri katma bence işin içine. duzgun bı koltuk al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 yatakta pc olmaz uyur kalısın dx racer harici arkaya yatan koltuk yok mu ya ? 1k para vermem ben maks 400 500 hepsiburadada turksit diye bir marka var racerın çakmasını yapmışlar sankide şikayetvarcoma göre tam çakmaymış derileri soyuluyormuş süngerler göçüyormuş falan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 just ucuz mal things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Abi geçen koltuklara bakıyodum yine bi Türk marka, modelin adını 1453 yapmışlar dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 kıçına verdiğin değer 400-500 lira mı 1400-1500 lira mı karar vermelisin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 https://www.amazon.de/gp/product/B01E5UPJ6K/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1 bel ve boyun yastığı veriyoz yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Bright said: kıçına verdiğin değer 400-500 lira mı 1400-1500 lira mı karar vermelisin bence 1500 liraya koltuk alırsam jeton ve masaj mekanizması takıp sokakta çalıştırırım >:D<:D http://www.hepsiburada.com/merkezpazar-ofis-koltugu-yonetici-koltugu-makam-koltugu-cooper-p-HBV000000SHIX şöyle birşey buldumda açıklamada göstermiş ama salıncak hereketiyle arkaya yatma nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Fin said: Artariel said: ara sıra üstüme yorgunluk çöktüğü için yatağa geçmek zorunda kalıyorum, dolayısıyla bütün odağımı dağıtıyor, motivasyon bitiyor, elimdeki işi yapasım gelmiyor. benim gibi üşengeçler için insanı mike mike pc başında tutacak konforda bir koltuk modeli arıyorum, vücudu dinlendirme bahanemi ortadan kaldırmalı yaslanıyosun koltukla düzelecek bisi degil yaşlanmayı nası düzeltiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 yataga degil de suna ihtiyacin var bence http://s3.amazonaws.com/ergodriven/newTopo2-compressor.jpg yata yata tum kaslarini eritip toptan yatalak olma sonra asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 https://urun.n11.com/oyuncu-koltuklari/extreme-oyun-koltugu-kirmizi-P160010278 bu nasıl acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 kodumun ülkesinin son kullanıcı yorumları bile sinir bozucu. hepsiburada yorumlarının 90% ı sanırım kargo nun kaç günde geldiği ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 yatmadan başlığı uplayayım, şimdi bütçem baya arttı. dxracer falan bile düşünebilirim yani. önerileriniz o yönde midir? var mı daha comfy bir koltuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Jeeztro said: kodumun ülkesinin son kullanıcı yorumları bile sinir bozucu. hepsiburada yorumlarının 90% ı sanırım kargo nun kaç günde geldiği ile ilgili. e abi getirmeyen mi istersin..kapiya birakip giden mi..apartmana cikartmam ne halin varsa gor diyen mi..belirtilen adrese elden teslim etmedikleri icin iptal ettigim kac alisverisim oldu benim..urun ulassa yorum yapilabilir belki de..urun gelemiyor ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 tv koltuğu kullanıyorum ben, tekerlekli şeyleri sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 geçen şundan aldım: https://www.hepsiburada.com/calitte-hrly-s8-siyah-profesyonel-oyuncu-koltugu-calisma-koltugu-ofis-p-HBV000009ZMZN Hepsiburada dan almadım tabi,resim iyi orda ondan o linki koydum. İndirim kuponu vardı, n11 den aldım, daha ucuza geldi. Oldukça iyi, önce Mediamarkta gördüm, denedim koltuğu, teşhir ürünü koymuşlar, hoşuma gitti. Siteden sipariş verdim. GG de de var, hatta orda bu kazananlar kulübüne indirim oluyor, iyi fiyata geliyor. Baya sağlam kaliteli koltuk. Yandan dayanaklar inip kalkıyor, koltuk sırtlığı yatıyor kalkıyor vs.vs. İyi koltuk. Model şekilleri burada, pahalı olanla, ucuz olanın arasında tek fark, pahalı olanın ayakları koltuk renginde. https://www.hepsiburada.com/calitte/yonetici-koltuklari-c-15321 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaoslord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 freedon_nadd said: https://urun.n11.com/oyuncu-koltuklari/extreme-oyun-koltugu-kirmizi-P160010278 bu nasıl acaba ? aha bu güzel gibiymiş hemde dx racerın yarı fiyat ama yatıyor mu ? minder çökme falan tarzı sıkıntılar var mıdır ? birde şöyle koltukların dxracer dahil omuz yerleri ileriye doğru gibi ya o sıkıntı veriyor mu ? oturunca insanın sırtı içeriye göçecek omuzlar ilerde duracak gibi sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 https://m.n11.com/xdrive-savas-takimi-gokturk-profesyonel-oyun-oyuncu-koltugu-P194557165?cid=604001&gclid=CjwKCAiA-9rTBRBNEiwAt0Znw3zwDoViFnOQ--d5YVIkR9nzK4agUUwYWdPcR5IbXd1od6mAYESi5xoCNhgQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Farklı renkleri de var. Amazon şu an hiç bir koltuğu buraya göndermiyor. Adore mobilyanin sattığı 900 tl lik en düşük model dxracer boy 1.75 kilo 71 destekliyor. Adamlar orta okullu için koltuk yapmış. Adam gibi olanı 1300 den başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ulan 1.75im ben orta okullu mu olduk hemen.................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Yok max değer o diye kinadim. Daha çok kilo için. 70 kilo nedir yani.... Kilo da mi 70 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 1.75 boyunda 90 kilo olmak ogre gibi bir sey anlamina geliyor, bulky degilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 işte kilo 70, boy 1.70 max destekleyince yaramıyor çogu insana. Calitteyi göze kestirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 abi sürekli yanlış okuyorum başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 senin okudugun gibi bi koltuk ariyosan papatya sert pvc sandalye alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ya kullandığınız masa boyları ne kadar? bende markus var ama masa biraz kısa galiba ortalama 70 kullanılıyormuş ama 1.83üm 75 falan mı alsam diyorum yeni masa alacağım yeni topic açmayayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Alet guzel Marksman, farkli sitelerde , farkli kampanyalar oluyor, yakaladinmi kacirma.Ben 700 e aldim. Kupon vardi n11 de, ordan aldim. Boy 177, kilo 98 bir adamım, rahat ettim ya koltukta, düşun gari. ki öncekiler hep adore müdür koltugu idi, senede bir koltuk alirim. Demirlerini kırıyorum. Nasil oturuyorsam artik. Adore dayanmiyor bana, bel ağrısı da yapıordu. Bu Calitte denen mereti aldim. Dunya varmis dedim. Bana dayaniyor valla. Yani al o koltuğu pişman olmazsin. Tam F/P 1400 tl ye satilan koltuktan hic eksiği yok. Diğerini alma, calitte yi al. Verdim gazı Marksman, top sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar