sostizm Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 http://www.lg.com/us/tvs/lg-OLED65W7P-oled-4k-tv Renkler, özellikle siyah gerçek ötesi. Bu renklerin bi adı olmadı 4k falan demek yeterli değil. Siyah gören masum köylü oldum. Teknoloji marketlere gelse de yakından baksak. İnceliği hakkında birşey demiyeceğim. şunu bırakayım https://www.youtube.com/watch?v=JJ5WP2BKigc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Yuh ya çok iyi gerçekten. Panel dışındaki herşeyi ses ünitesi adı verdiği kutuya yerleştirmiş dayılar muhtemelen. Ama renkler vb süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 TV sesi yerine kendi avrsini kullananlar için de bişey yapsalar qeşqe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 serjuhan said: Panel dışındaki herşeyi ses ünitesi adı verdiği kutuya yerleştirmiş dayılar muhtemelen. Aynen USB, harici ses, hdmi v.b. portlar falan da o kutuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 muhteşem cidden ama bırak öküz almayı, çiftlik kurulur o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 $15k 77inch i var. benim asıl merak ettiğim bunları nasıl yapıştırdıklarıydı. şöyleymiş; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Amerikalı olmak varmış, 7000 dolar para değil şuna orada yaşayanlar için. Türkiye'ye gelse 80k lira yazarlar kesin sdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 cahilliğimden 2 şey sorucam 1. bu kadar ince olmasının ne avantajı oluyor? 2. siyahlar renkler güzel demişsiniz, şimdi bu renkleri adamın çektiği makine ile kendi monitörümüzden görüyoruz, o renkleri adamın kamerası ve bizim monitör de etkilemez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 2 (tu) oledleri yerinde görünce anlaşılıyor bence asıl fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 ben de tipik Türk gibi şu soruyu sordum: " O televizyonu bedava mı vermişler midir bu adama?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 o adama herşey beleş geliyor ama hepsini tutamıyor tabi kendi kullanımı için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Yakindan bakip gormeden renkleri nasil anliyorsun? Kendi monitorunden bakiyorsun sonucta. Boyle ne guzel renk reklamlarini hic anlamadim zaten, madem kendi ekraninda gordugun renkler cok guzel, yenisini niye aliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Doğru bence de. Twitchte 200 fps oyun oynayanları izleyerek yeni ekran kartı almaktan da yırtarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 ahahah. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 siyahlığı şurdan anlaşılıyor videoda; güneş gösterdiği anda etraftaki siyahlık tv kapalıymışcasına koyu (benim anladığım ve tahminim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 ben direk gordum bunu da alinacak para degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Nasıl peki renkler bu kadarçarpıcı mı? Çıplak gözlerin neler görür legolas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Sony’de sanki bir dönem OLED’in peşindeydi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 abi tabi ki cok guzel de amerika fiyati o para avrupada uzerine €1000 daha koy ve totali euroya dondur o paraya ev kuruyo insanlar sdfgsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 oleddeki burned pixel olayi hala muallakta kaldigi icin samsung quantum dota dondu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 hediye gelse çok sevinmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Oled biraz daha iyi görünse de quantum dot tan baya memnunum. Fiyat olarakta daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 nasa gunes videosu dandik telefon ekranindan bile sasirtti siyah baya iyi milyon dolarim olsa almam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 5-10 sene sonra ucuzlayınca alırız Ben plasmamın siyahlarından baya memnunum ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 ambilightlısı çıkarsa alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar