pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 ?? https://i.hizliresim.com/2Ekov0.png
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 0ne değilde cons lazım gelse negzel olur
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 biliyorum pişman olucam ama, sarhoşluğa veriyorum yarın inkar edebilirim Benim şu adamla ne alakam var allasen selam kızlar, ben 0ne. ;)
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 https://i.hizliresim.com/NOgYzQ.jpg
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Ahahah adam sneaky takılıyormuş :D MERHABA 0NE
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 said: Noone likes how they sound when they hear
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Jaegerjaquez said: said: Noone likes how they sound when they hear bence bu dogru degil, haluk bilginer morgan freeman kendilerini dinleyince "iyy bu ne" diyor mudur bizim gibi?
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 O kadarını bilemem de, seneler önce wowda raid yaparken ventrilodan sesim geri yankı yapıp gelmişti, 1 hafta "millet bu sesi mi duyuyo, hssktr" modunda gezdim. Acaba harbiden kendi sesini duyduğunda beğenen varmıdır, bende merak ettim şimdi.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 ulan gelmişsin başka nickle millete laf sokup duruyon ben de diyorum bu kim
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 insan kendi sesini olduğundan baya farklı duyuyor sinüsler, burun falan derken çok titreşim var işin içinde. kayıttan duyunca farklı geliyor işte ama bu calimero gibi sesiniz olmadığı anlamına gelmez ama gelebilir de.
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 ben kendi sesimi dışarıdan duyunca kim lan bu ibne diyorum.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 ilk duyduğumda bana da garip gelmişti kendi sesim ama sonra alıştım Rasmon said: ben kendi sesimi dışarıdan duyunca kim lan bu ibne diyorum. bi gün bi videoda sarhoşken kendimden çıkan sesi duydum, o günden beri sarhoş olmuyorum
yumy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Rasmon said: ben kendi sesimi dışarıdan duyunca kim lan bu ibne diyorum. Aynen :( bi kere kayıttan duydum, arkadaşlara bana nasıl katlanıyosunuz lan bu sesle dedim.. Arkadaşlar ne için var dediler :(((
Öne çıkan mesajlar