pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 ?? https://i.hizliresim.com/2Ekov0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 0ne değilde cons lazım gelse negzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 espiriyi anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 tipi benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 biliyorum pişman olucam ama, sarhoşluğa veriyorum yarın inkar edebilirim Benim şu adamla ne alakam var allasen selam kızlar, ben 0ne. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 https://i.hizliresim.com/NOgYzQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Ahahah adam sneaky takılıyormuş :D MERHABA 0NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 abi adam yakışıklı olmuş ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 artık çok geç, forumda kız kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 said: Noone likes how they sound when they hear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 aa hiç görmediği sevgilisi olan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 QRAAAAAAAAAAAAAAAAAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Jaegerjaquez said: said: Noone likes how they sound when they hear bence bu dogru degil, haluk bilginer morgan freeman kendilerini dinleyince "iyy bu ne" diyor mudur bizim gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 O kadarını bilemem de, seneler önce wowda raid yaparken ventrilodan sesim geri yankı yapıp gelmişti, 1 hafta "millet bu sesi mi duyuyo, hssktr" modunda gezdim. Acaba harbiden kendi sesini duyduğunda beğenen varmıdır, bende merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 ulan gelmişsin başka nickle millete laf sokup duruyon ben de diyorum bu kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Şarkıcılar kötü duymuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 insan kendi sesini olduğundan baya farklı duyuyor sinüsler, burun falan derken çok titreşim var işin içinde. kayıttan duyunca farklı geliyor işte ama bu calimero gibi sesiniz olmadığı anlamına gelmez ama gelebilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 ben kendi sesimi dışarıdan duyunca kim lan bu ibne diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 ilk duyduğumda bana da garip gelmişti kendi sesim ama sonra alıştım Rasmon said: ben kendi sesimi dışarıdan duyunca kim lan bu ibne diyorum. bi gün bi videoda sarhoşken kendimden çıkan sesi duydum, o günden beri sarhoş olmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Rasmon said: ben kendi sesimi dışarıdan duyunca kim lan bu ibne diyorum. Aynen :( bi kere kayıttan duydum, arkadaşlara bana nasıl katlanıyosunuz lan bu sesle dedim.. Arkadaşlar ne için var dediler :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar