dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 dana22 said: linko.. indirimi ne zaman biter bilmem de vestel inox kahve makinesi 79 tl.. ayni makine simdi 209 lira.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Lopeth said: bu cafissimo kapsül makineler için kahveyi nasıl çektirtmek lazım ? kapsül olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 http://internetcloud.s3-us-west-2.amazonaws.com/wp-content/uploads/2015/03/31132757/nicolas-cage-poisson-avril.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Refillable kapsül var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 çelik olanlar var, bi de kullanılan kapsüller tekrar kullanılabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 yes pres de dahil aliexpress'te satiliyor en iyisi celik+silikon olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 https://www.istanbulbilisim.com/jura-j90-cappuccino-ve-espresso-otomatik-kahve-makinesi-fiyati-212116.html?gclid=CjwKCAjw0JfdBRACEiwAiDTALlckUrAcy3fkXVVNsShMzsuMXY_3zRPadzM0BXzS81DQ1ShXb27TZxoCNt8QAvD_BwE isvicre mali bende bundan var cok pahalanmis simdide ictigim en guzel kahveleri yapiyor barista kahvesinin sadece show oldugunu anladim bu makina sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Oneri icin tesekkurler. Siparisi gectim. Kampanya olunca kacirmadim. 17k cok iyi fiyatmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Ben de acımadım tek çekim aldım. Hatta yazlığa da alıcam bundan bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Mantikli. Yalniz yazligim olmadigi icin ikinci siparisi gecmeden once bir de yazlik almak durumunda kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 (facepalm) Loex said: https://www.istanbulbilisim.com/jura-j90-cappuccino-ve-espresso-otomatik-kahve-makinesi-fiyati-212116.html?gclid=CjwKCAjw0JfdBRACEiwAiDTALlckUrAcy3fkXVVNsShMzsuMXY_3zRPadzM0BXzS81DQ1ShXb27TZxoCNt8QAvD_BwE isvicre mali bende bundan var cok pahalanmis simdide ictigim en guzel kahveleri yapiyor barista kahvesinin sadece show oldugunu anladim bu makina sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Loex said: https://www.istanbulbilisim.com/jura-j90-cappuccino-ve-espresso-otomatik-kahve-makinesi-fiyati-212116.html?gclid=CjwKCAjw0JfdBRACEiwAiDTALlckUrAcy3fkXVVNsShMzsuMXY_3zRPadzM0BXzS81DQ1ShXb27TZxoCNt8QAvD_BwE isvicre mali bende bundan var cok pahalanmis simdide ictigim en guzel kahveleri yapiyor barista kahvesinin sadece show oldugunu anladim bu makina sayesinde evet haklısın gerçekten içimi çok hoş kahveler yapıyor ama ben zamanla şımardım ve jura makinamın kahveleri bile beni açmamaya başladı o yüzden şunu aldım https://www.cafemarkt.com/m100-hd-2-gruplu-kahve-makinesi-siyah herkese öneririm çok GÜZEL kahve yapıyor ben bugüne kadar 3übiarada içmişim heralde dedim bi baktım aa bu tad ne aaa kahve böyle bişimiş dedim hayran oldum ÇOK GÜZEL çok güzel çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 elektriği nasıl hallettin? 3 fazlı değil mi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 o fiyata zaten cim li olmasa sasardim marka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 cimcif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 senko said: elektriği nasıl hallettin? 3 fazlı değil mi bunlar sen 80k'lık alet aldığına inandın yani? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 la marzocco aldım ben de cimbali meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 sabonis said: senko said: elektriği nasıl hallettin? 3 fazlı değil mi bunlar sen 80k'lık alet aldığına inandın yani? :P adam kanada da abi, alır alır tl kazanmıyor ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 hea pardon bilmiyorum tanımıyorum. ama yine de biraz manyaklık diil mi 10k dolar falan bir kahve makinasına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 abi gözünüzü sevim,80binlira lık kahve makinası alabilcek bi insan değilim latife yapıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 uyandıysam aeropress daha ayakta uyuyorsam french press çekirdeğimi kendim öğütüyorum taze taze gayet güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 la denemeden dalga gecmeyin vallahi cok guzel barista falan hikaye aldiktan sonra disarida kahve icmedim 1 yildir falan parasini cikardi zaten alet oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 ya bi git burdan cahil bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 pis fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 2200 kahve falan iciyor olman lazim senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar