Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 tyranny falan güzel antihero ya bak steamden turn based aşırı comfy heroz3 denmiş zaten klasik ilk akla gelen falan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 eski oyun ama ben yeni oynuyorum şuan. çok beğendim. tam dediğin klasmana göre, çay kahvelik bir oyun suç polisiye fln seviyorsan öneririm: el ey nuğar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 la noire oynamak lazım ya ben de oynamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 axedice said: Civilization 5 - 6 6 ne kadar rafine oldu patchlerle bilmiyorum ama 5 hala oynatıyor. Daha eskilere gitmeye gerek yok. civ 2? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 şuan 6 oynuyorum ama her turn de 5 i özlüyorum 3 4 yıl gerek 5 seviyesine gelmesi için şu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 5 baya guzeldi de, cok kastirio benim laptopu, oynayamadim. Hersey en dusukte eu4 oynamaya calisiom bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 6 yi beceremedim ben..degisiklikleri de sevmedim sevemedim..o yuzden casimir e devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 müzikler en iyi yalnız https://www.youtube.com/watch?v=lQRANSZLwhY https://www.youtube.com/watch?v=nO2gOiLzDxQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Metin 2 dendimi? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Quel-Thul said: tyranny falan güzel antihero ya bak steamden turn based aşırı comfy heroz3 denmiş zaten klasik ilk akla gelen falan zaten Tyranny i 2 defa bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Black-ice said: eski oyun ama ben yeni oynuyorum şuan. çok beğendim. tam dediğin klasmana göre, çay kahvelik bir oyun suç polisiye fln seviyorsan öneririm: el ey nuğar ılk cıktıgında bıtırdım onu yea heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Civ6 adam oldu mu patch vs? Bir yandan Endless legend 2 goz kirpiyor, tavsiye eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Göz kırpan Endless Space 2'dir, Legend 2 yok daha. Fena değil, oynuyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 total war warhammer 1 & 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 aktiftablet said: axedice said: Civilization 5 - 6 6 ne kadar rafine oldu patchlerle bilmiyorum ama 5 hala oynatıyor. Daha eskilere gitmeye gerek yok. civ 2? :( (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 cay/kahve koyup sakince oynanacak uzun soluklu oyunlar. darkest dungeon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 diablo diyen oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 çay soğur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Syberia 1 2 3 Hele bide o hikayeyi dinleye dinleye oynamak ayri zevkli. Konusmalar hareketler yansitilan duygular uzun soluklu bulmacalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 senko said: çay soğurnooblar sogutur anca çayı diabloda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 hi2games sevgili patiler siteyi donanımhaber'den buldum açılışa özel indirim yapmışlar son 3 gün kalmış. gift ile veriyorlar oyunları sanırım. ben divinity için bi şansımı denicem. sonucundan haber veririm. ilgilenen olursa diye buraya koyuyorum. gözüme çarpanlar: pubg : 42.78-TL divinity orginal sin 2: 41.25-tl planet coaster : 48.00-tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 sonucu paylasirsan ben de patlaticam bisiler ama hic guven vermedi gift ile gonderme mevzusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 eskiden maile gönderiyorlardı giftleri o sistemi valve engelleyince şimdi profil linki üzerinden gönderiyorlar sanırım bende tam çözemedim bakalım eğer güvenebilirsem akşama bir alış-veriş yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Factorio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Rimworld her şeyin ilacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar