suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Evet Beşiktaş'ın Uefa Şampiyonlar ligi 2. hafta mücadelesi , o müziği stadda dinlemek ayrı bir olay. Ben Cumartesi günü fenerbahçe maçının etkilerinin bu maça yansıyacağını düşünüyorum. Kaliteli ayaklarımızın sazı eline alması lazım gereken bir maç. Ligi umursamaz tavırları allahtan şamp. liginde yerini başka birşeye bırakıyor. Porto maçındaki gibi oynamak lazım zira çok hızlı top oynayan bir rakibe karşı oynayacağız. Topu onlara verip , geçiş oyununu çok iyi yapmamız lazım. Duran toplar önemli bir silahımız olacaktır. Atiba'nın sağ bek (adriano yetişmezse) ortasahada Oguzhan ve tolgay ile çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Alman basını Beşiktaş'ın avrupada 9 maçtır yenilmediğine vurgu yapıyor. Bu Leipzig'i tedirgin edecektir. Fakat hocalarının bizi rehavete düşürecek açıklamalarına aldırış edilmemeli. İnşallah 6 puanla 2. haftayı kapatırız ve bu bize baya avantaj sağlar.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Besiktas kolay yenilen bir takim degil dogru dogru. Kolay pes etmiyor. Bence yenilmedigi surece sikinti yok cunku Leipzig'e 4. torba takimi muamelesi yapmamak lazim. Zaten ekstra krediyi Porto macinda aldi Besiktas. Leipzig de digerlerinden cok rahat tirtiklayacagina gore beraberlik bile kotu olmaz, yendigi takdirde cook buyuk ihtimal Besiktas bu gruptan cikar.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Gollü beraberlik olur diye düşünüyorum
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 7 maç olmadı mı ya yenilmezlik? 2 hapoel, 2 oly, 2 lyon, 1 porto? Ben diğer konuda yazmıştım bu arada da aynı şeyler halen geçerli, özellikle Bruma'lı bir formasyonda çıkarlarsa erken gol bulup Porto maçına çevirme ihtimalimiz var. Bruma resmen baltalıyor Leipzig'i, Leipzig'de onu kazanmak için çok fedakarlık yapıyor Almanya liginde. Yine de işlerin ters gitme olasılığı çok yüksek, ufak umutlarla kötü bi realiteyi yenmeye çalışmak en güzeli olur.
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 xeske deplasman olsaydı, fbnin üzerine iç sahada 3 atıp giderlerse falan nurtopu gibi krizimiz olur
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 bruma beşiktaş'ı sever ya. üzer valla ben diyim.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Biraz daha hızlı oynamaya başlamamız lazım. Maç çok zor geçmeyecek gibi hissediyorum.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Bunlarla olan deplasmandan sonra en zor maç herhalde :P alabilirsek mucize olur.
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 bjk nin fener macina bakip leipzig in de su anki form durumuna gore dersek, leipzig alir..bildigin gencecik takim..36 yasindaki yedek kaleci coltori yi saymazsak 25 27 bile demiyor ortalamalari..gs lilarin oo sahane sattik dedikleri bruma da orada ..
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 İzleyip izlememe konusunda bile kararsızım, ciddi zor maç.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 TheGreatWall said: Maç hangi kanalda? TRT1
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Süpermiş Trt de olması. Ben Bjkden ümitliyim. Çok iyi maç bekliyorum. Başarılar Beşiktaş (tu)
enrique Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 medel yine takımı yakmazsa büyük ihtimalle kazanırız.
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 şans faktörü bizden yana olsun plx sunlardan 6 puan alırsak gg wp, yenilirsek şapkadan tavşan çıkartmamız gerekebilir, beraberlik çok kötü sonuç sayılmaz bence adamlar kara düzen top oynuo ama bireysel anlamda tosici falan yalan edicek topcuları var, medel soru işareti.. cenk yine şöle körün attığı taş dk 15 gibi asılsa bitane uzaktan, veya talisca bi duran top
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 CthuLhu said: TheGreatWall said: Maç hangi kanalda? TRT1 Deplasman maçlarını trt verse ya esas, ne gıcık şey. İçimden bi ses Talişka bu maç etkisiz eleman olmayacak, onun sayesinde kazanıcaz diyo, hadi bakalım https://twitter.com/RBLeipzig_EN/status/912284007299190785
fenn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Fener maçından dolayı moraller bozulduğundan 1-2 diyorum.
enrique Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 oh be medeni medeni maç yapacağız ya özlemişim. artniyetli hakem yok, çirkef taraftar-oyuncular yok. tam bir tedavi maçı olacak trabzon maçı öncesi. ideal kadroyla çıkarsak min 2 fark atarız diyorum.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 hakemin medeni olup olmadigini nereden biliyosun abi
fenn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Beşiktaşlılarda şu sendrom oluştu. Hangisi medeni hakemdir ? a) Ali Palabıyık b) :D
Öne çıkan mesajlar