Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kapalı hava sevmek.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

izmirin bugünkü havası rahat 7 aydır falan özlemle beklediğimiz bir hava.

inanılmaz bir mutluluk bende de var.
hava terletmiyor, güneş yakmıyor, yağmur yok.

sonbahar'ın hastasıyız.

bir de biz okula giderken hep eylül'ün 15'i gibi izmir'de hava hep böyle olmaz mıydı?

yani yazın bitişinin resmen tescil edildiği okulun açılması aynı zamanda havanın da değiştiğinin göstergesiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

4 mevsim olacak aga.

kisin kar yagarken sicak sarap icmek, yazin buz gibi biralari gommek gibisi var mi?

ilkbaharda bisiklete binip mis gibi cicek kokularini icine cekmek ya da sonbaharda sinemaya gitmek, yagmur yagarken oyun oynamak gibisi de yok.

4 mevsim imba, katilmayan yuvarlaktir.

- simdi {di} gelecek be baltayi indirecek sdfdsf
Sosyal ağlarda paylaş

Tim said:

Yagmurlu hava sevenler yagmur altinda calissa bir hafta goruruz aslinda seviyolar mi yoksa dumduz hipsterlik mi? Saeros seviyorum dedigi an hipsterlik olduguna emin oldum ben ama yine de deneyelim bi.

Sicak havayi sevenler 40 derece sicakta calissa bir hafta goruruz aslinda sicaklar seviliyor mu yoksa hipsterlik mi ??

35 derece sicakta hareket etmeden durdugun yerde donun kıçına yapışıyor. Bu mu guzel?

Servise gidene kadar 2 kere terleyip kuruyorum bu mu guzel ?
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

4 mevsim olacak aga.

kisin kar yagarken sicak sarap icmek, yazin buz gibi biralari gommek gibisi var mi?

ilkbaharda bisiklete binip mis gibi cicek kokularini icine cekmek ya da sonbaharda sinemaya gitmek, yagmur yagarken oyun oynamak gibisi de yok.

4 mevsim imba, katilmayan yuvarlaktir.

- simdi {di} gelecek be baltayi indirecek sdfdsf

Son kısmını esefle kınasam da, olay bu... HAYATTAN ZEVK ALMAYI BİLEN BİR ARKADAŞ!
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Tim said:

Yagmurlu hava sevenler yagmur altinda calissa bir hafta goruruz aslinda seviyolar mi yoksa dumduz hipsterlik mi? Saeros seviyorum dedigi an hipsterlik olduguna emin oldum ben ama yine de deneyelim bi.

Sicak havayi sevenler 40 derece sicakta calissa bir hafta goruruz aslinda sicaklar seviliyor mu yoksa hipsterlik mi ??

35 derece sicakta hareket etmeden durdugun yerde donun kıçına yapışıyor. Bu mu guzel?

Servise gidene kadar 2 kere terleyip kuruyorum bu mu guzel ?

Ben sicakta kolay terlemiyorum
Ama sogukta cok usuyorum.
40 abarti da 30 -35 arasi problemim olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...