Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu: Süper Lig 6. Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 23.09.2017 - 19.30 {110}

Llama

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

mokoko said:

e kırmızı olan bir pozisyon içinde sarı yiyip kurtarmıştı. ulan valla komik adamlarsınız karşı tarafa yapılan hatalar sizin için hiç gerçekten. varsa yoksa size karşı hatalar.

şu eleştiriyi yaparken senden önce josef sonra hasan ali'nin q7 baldırına arkadan attıkları tekmeleri duyamıyoruz? (faul bile çalınmadı, gerçi avantaja bırakmış olabilir ama ikisi de kırmızı kartlık hareketler)
Hep biz taraflıyız, hep siz objektifsiniz.
Q7 ilk sarıyı görmeden oldu bu pozisyonlar ki hakem kartla cezalandırsa q7 sinirlenip o aptallıgı yapmayacaktı büyk ihtimal?

ya abicim q7'nin valbuena'ya yerde tekme atması ile pozisyon sırasında topa yapılan mudahale sırasındaki rakibe teması aynı kefeye koyuyorsak zaten konuşmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

ben bi valbuena'nın elini hatırlıyorum, culyano'nun el pozisyonu hangi dk oldu ?

farkındaysanız pepe'nin dirseği ile ilgili bir şey yazmıyorum. çünkü öyle bir şey yok geçiniz

culyano indirdi sonra medel mi pepe mi tosic mi ne arkaya doğru sektirdi topu uzaklaştırayım derken o pozisyon. özete bile koymamışlar tartışmalı pozisyonlarda da yok guliano çok itiraz etti el yoktu diye, tekrarında da çok net gözüküyordu el olmadığı.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

applev0dka said:

ben bi valbuena'nın elini hatırlıyorum, culyano'nun el pozisyonu hangi dk oldu ?

farkındaysanız pepe'nin dirseği ile ilgili bir şey yazmıyorum. çünkü öyle bir şey yok geçiniz

culyano indirdi sonra medel mi pepe mi tosic mi ne arkaya doğru sektirdi topu uzaklaştırayım derken o pozisyon. özete bile koymamışlar tartışmalı pozisyonlarda da yok guliano çok itiraz etti el yoktu diye, tekrarında da çok net gözüküyordu el olmadığı.

evet çünkü o pozisyonda faul çalındı :(

önce maçı doğru izleyin sonra ağlarsınız abi offf
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

aktiftablet said:

mokoko said:

e kırmızı olan bir pozisyon içinde sarı yiyip kurtarmıştı. ulan valla komik adamlarsınız karşı tarafa yapılan hatalar sizin için hiç gerçekten. varsa yoksa size karşı hatalar.

şu eleştiriyi yaparken senden önce josef sonra hasan ali'nin q7 baldırına arkadan attıkları tekmeleri duyamıyoruz? (faul bile çalınmadı, gerçi avantaja bırakmış olabilir ama ikisi de kırmızı kartlık hareketler)
Hep biz taraflıyız, hep siz objektifsiniz.
Q7 ilk sarıyı görmeden oldu bu pozisyonlar ki hakem kartla cezalandırsa q7 sinirlenip o aptallıgı yapmayacaktı büyk ihtimal?

ya abicim q7'nin valbuena'ya yerde tekme atması ile pozisyon sırasında topa yapılan mudahale sırasındaki rakibe teması aynı kefeye koyuyorsak zaten konuşmaya gerek yok.

1.si valbuena yerde değil.

2.si pozisyonda rakibi düşürüp tehlikeyi engellemek istiyorsan (taktik faul ne dersen de) bu sana tekme atma hakkı vermiyor.

ekici'nin hareketi net kırmızı, topla alakası yok, linnes'in yaptığı da kırmızıydı, 3-4 hafta önce sanırım alper'e aynısı yapıldı sol çizgide o da kırmızıydı..

EPL'de çat çat atıyorlar bunları çünkü, rakibi indirmek istiyorsan yapış formaya indir, nasılsa sarı görücem gidip adamın dizini morartayım bacağını kopartayım diye tekmeyi geçirirsen kırmızı olmalı BENCE
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

90dk canere küfür eden taraftarın yanında 1 cümle hakeme edilmiş küfür gayet efendi kalıyor zaten.

feneri baz aldığımızda efendilik uzayda.

yöneticisi çıkar eski futbolcusunun özel hayatına sallar, spor kulubu mü yoksa magazin programı mı yönetiyor belli değil.

mahmut uslu hükümsüzdür onu biz suriyelilere vericez aziz başkan bıraktığında
Sosyal ağlarda paylaş

Peregrin said:

Llama said:

Peregrin said:

Abi zaten cirkefsiniz, sorun kendinizi efendi skalasinda en basa yazmaniz.

malesef değiliz

gördük abi maçta, küfürbaz ve çirkefsiniz.

hoca da maşallah çok efendi çok.

Su olayin uzerine cok gidilmiyor mu ya. Efendi besiktascilardan degilim ama SGnin olayi cok dogal geliyor bana. Adam ragequit atip karsi tarafa kufur kusmuyor ki? Arkasini donup kendi kendine sovuyor sanki. Ben olsam ben de soverdim lel.
Sosyal ağlarda paylaş

Peregrin said:

gördük abi maçta, küfürbaz ve çirkefsiniz.

hoca da maşallah çok efendi çok.

umutlarımız yeşeriyor
3 sene öncesine kadar futbolcularımız tek başına dayak yerdi
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/kok/2015/01/04/sneijder_3784.jpg

ama şimdi bi olay oldu mu hemen doluşuyoruz başına bu bile gelişim seneye oturur takım bu konuda
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

objektiflik akmış :D fenerliler hep pozisyon sıasında topa müdahale sırasında yanlışlıkla temas ettiler, ama bizimkiler hep tekme attı. Daha fazla özeleştiri yapmam lazım, şöyle objektif olamıyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

mokoko said:

objektiflik akmış :D fenerliler hep pozisyon sıasında topa müdahale sırasında yanlışlıkla temas ettiler, ama bizimkiler hep tekme attı. Daha fazla özeleştiri yapmam lazım, şöyle objektif olamıyorum :D

her pozisyon dememişim ki özellikle 3 pozisyonu karşılaştırmışım. neden genel olarak aldın anlamadım o yüzden.

q7'nin pozisyonunda valbuena yere düşerken ortada top falan yokken geliyor tekme atıyor. bu da mı yalan anlamadım ki?
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi adam top sürüyor, top yarım metre önde, arkasındaki adam baldırına vuruyor, topu almak gibi bi amacı yok, buna pozisyon icabı topu alırken rakibe değdi diyosun.

Demende de problem yok, taraftar olarak kendine yapılanı görmen normal ama benim takıldığım "biz objektifiz hereşyi görüyoruz, siz sadece kendinize yapılanı görüyosunuz" demen.
Sosyal ağlarda paylaş

ben biz herşeyi görüyoruz demedim ki. beşiktaşlılar hiçbir şeyi görmüyor dedim. ne kendim aşırı objektifim dedim ne de fb taraftarı için bir genelleme yaptım. ben buradaki beşiktaş taraftarından gördüğüm şeyi söyledim. kesinlikle ama kesinlikle karşı tarafa yapılanları görmüyorsunuz. sanki sadece size karşı yapılmış gibi davranıyorsunuz.

şenol hocam iyice sıvıyor. kimsede söylemiyor heralde hocam video görüntülerin var kabak gibi diye.

https://pbs.twimg.com/media/DKonQtJWAAAB2yu.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...