Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 madcow said: Bakalım Senol'a kac mac cıkıcak kamera'da acık acık cıktı soyledikleri asdf Alacağını aldı o !
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 http://www.eczacibasiprofesyonel.com/sites/1/upload/images/b/968111-premium-boutique-facial-tissue_1500x1500px-1423.png
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Yine hatırladım da kendi oyuncusu rakip ceza sahasında yatarken sut ceken efendi caner tam besiktaslık lan.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Peregrin said: Hakeme aglayan besiktaslilar var mi halen? Ecük beklesinler de belediyeden vidanjor istedim gelir simdi. Bu adam meslea yarin hakli olduğu bir konuda devletin yapptiklari sebebiyle aglayacak.. müşterisinin yaptigi sebebiyle aglayacak. Belki hakli olduğu bir davayi kaybedecek. Belki ileride çocuğunun velayet davasi olacak. Esi alip karsisina gecip ağlıyor diye dalga mi gececek Konu futbol olunca insanlarin adalet hak hukuk kavramini bırakmaları baska ulkede var mi merak ediyorum. Konu futbol diye haksızlıkla ovunur mu lan insan ?
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 madcow said: Yine hatırladım da kendi oyuncusu rakip ceza sahasında yatarken sut ceken efendi caner tam besiktaslık lan. evet kameni cenk le ilgileniyordu bir de.. abv diyecem de asena gibi bi eski karısı var, bulmuş zaten belasını dsfsfdsfd
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Sunun 2 adım otesi "afrikada ac cocuklar var".
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 applev0dka said: Peregrin said: Hakeme aglayan besiktaslilar var mi halen? Ecük beklesinler de belediyeden vidanjor istedim gelir simdi. Bu adam meslea yarin hakli olduğu bir konuda devletin yapptiklari sebebiyle aglayacak.. müşterisinin yaptigi sebebiyle aglayacak. Belki hakli olduğu bir davayi kaybedecek. Belki ileride çocuğunun velayet davasi olacak. Esi alip karsisina gecip ağlıyor diye dalga mi gececek Konu futbol olunca insanlarin adalet hak hukuk kavramini bırakmaları baska ulkede var mi merak ediyorum. Konu futbol diye haksızlıkla ovunur mu lan insan ? aahahhahahaha boyle bir goz yaşı yok
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 applev0dka said: goldbären said: ya o değil de haftalarca yazmayan zegnanın dur harala gürele bir derbi aldık diyip yorum yazmaya gelmesi ilginç. adam yedi hafta beklemiş. Fenerlilerin yilda 2 gunu var zaten icerdeki gs bjk derbileri iste zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşiktaş
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mahmut uslu bi hafta bosuna aglamamis lan demek ki
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 mahmut çıktı şovunu yapıyo gene ahhaha
enrique Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 olm şu mahmut uslu keşke bjk yöneticisi olsaydı ya tam trol adam dhufdushfuhdshugsdhugfd
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 bilmedigimden soruyorum, janssen kosarken arkadan sarılan tosicti galba, hakem avantaja bıraktı. 2. sarı karttan atılması lazım degil mi pozisyondan sonra? hem atibaya hem tosica verebilir miydi sarı? :D
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Verebilir AHAHAHA MAHMUT USLU. Baskasına olurken cok eglenceliymis asduhasf
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 gole giden adama arkadan sarılmak sarı kartsa %100, su durumda yememiş alinin totosu tosice de sarı vermeye. neyse :D
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 güzel tiyatro izledik bitti tebrik ediyorum devlet tiyatrolarının son zamanlarda yetştirdiği en büyük oyunculardan biri ali palabıyık
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 beşiktaşı tuttu hakem de işte adamlar beceriksiz napacan...
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mahmut Uslu, apple'ın fenerli yonetici versiyonu. Adam bambaska bir mac izlemis kendi kendine uahasd
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Besiktas resmen heyecanli ergen takimiydi ya. Bi iki firin ekmek yemeleri lazim su psikolojik savasi kazanabilmeleri icin
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 macın yıldızı jozef ti ya, durmadı herif.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Phyx said: Besiktas resmen heyecanli ergen takimiydi ya. Bi iki firin ekmek yemeleri lazim su psikolojik savasi kazanabilmeleri icin bizim efendi beyefndi yok kıbarız olaylarını bırakması lazım o kolej takım havası sökmüyor bu ülkede rte gibi fener gibi kirli oyunlar oynaması lazım acilen burak gibi yerden yere atan kendini cenk bazen bunu yapıyor hoş oluyor bazen böyle emre gibi bazen melo gibi futbolcuları olması gerek ki bu ortamlarda baş edebilsin.
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 pepe falan da var, çirkef potansiyeli olan çok oyuncunuz var da yapamadılar bugün dsfds.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Haftaya teleset mobilya tokatlar feneri ya sorun yok. Olan bizim gomisle olan yarisimiza oldu
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Efendilikle alakasi yok. Medeli var Pepesi var Caneri var. Caner, GG gibi adamlar Fener'de oynarken de tam tersi durum oluyordu. Olay takimin psikolojisi ile alakali ki Fener cok iyi kotariyor bu isi. Hic geri tepmiyor adamlar kaos olayi.
Öne çıkan mesajlar