Aceace Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Haftaya beşiktaş kimle oynuyo lan?? OooOo Trabzon'muş.
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 forumun tadi bugun biraz..... tuzlu sanki...
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 goldbären said: ya o değil de haftalarca yazmayan zegnanın dur harala gürele bir derbi aldık diyip yorum yazmaya gelmesi ilginç. adam yedi hafta beklemiş. Fenerlilerin yilda 2 gunu var zaten icerdeki gs bjk derbileri iste
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Aceace said: Haftaya beşiktaş kimle oynuyo lan?? Trabzon
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 applev0dka said: Zegna said: oguzhan mactan sonra 2. sarıdan kırmızı yemiş ahahah, yediremedi 150m lik ergen. Neyi yediremedi hakki olan kararlarin cikmamasi mi ? Surda futboldaki haksizliktan zevk alanlar her gün akp adaletsizligi diye ağlıyor cok komiksiniz ya hakkı olan kararlar sadece bjk ye cıkmamış gibi konusmuyor musunuz bi de, daha cok guluyorum.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Ben 1 penalti 1 gol verilmedi diyorum. Fener aleyhine karar varsa soyle tartisalim. Yoksa ortada bariz hata varken bununla övünmek, haksizliga ses cikaran adama dil uzatmak tam türkiye ozeti
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Oooo Zegna abim naber, hep boyle guzel gunlerde karsilasiyoruz senle...
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Zegna sen yorum yapınca da ben gülüyorum. Şu forumda senden daha taraflı 3 kişi tanıdım. Biri elmavotka, biri veleküenta öteki de kizillelma. Gerçi kizilelmanın Aziz Yıldırım/Apple/Football Manager botu olma ihtimali var. Onu saymayalım :D
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Zegna said: applev0dka said: Zegna said: oguzhan mactan sonra 2. sarıdan kırmızı yemiş ahahah, yediremedi 150m lik ergen. Neyi yediremedi hakki olan kararlarin cikmamasi mi ? Surda futboldaki haksizliktan zevk alanlar her gün akp adaletsizligi diye ağlıyor cok komiksiniz ya hakkı olan kararlar sadece bjk ye cıkmamış gibi konusmuyor musunuz bi de, daha cok guluyorum. Öyle oldu zaten?? Yanlış aut verid hakem onu da tosic düzeltti bu centilmenliğe cevap olarak kullanmayıo vakit harcadınız. Ufak tefek pozisyoalrı saymazsan, verilmeyen kart penaltılar gol sayesinde kazandınız
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 goldbären said: ya o değil de haftalarca yazmayan zegnanın dur harala gürele bir derbi aldık diyip yorum yazmaya gelmesi ilginç. adam yedi hafta beklemiş. nerdeyse 1 senedir yazmıyorum ya, zaman yok. ama boyle şenol çirkefinin suratını gormek için izledim. iyi kide izlemişim kaymak gibi öptü Fenerbahçe, rakibin o kadar transferine ragmen hehe.
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Azmodai said: Oooo Zegna abim naber, hep boyle guzel gunlerde karsilasiyoruz senle... vay kardeşim, ne yapayım çirkef gözyaşı izlemeyi mi geldin sende :D
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Şenol naptı ki size? Ben de çok sevmem ama aldığı her takımla feneri futboluyla ezmek dışında bişey yapmadı benim bildiğim.
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Zegna said: Azmodai said: Oooo Zegna abim naber, hep boyle guzel gunlerde karsilasiyoruz senle... vay kardeşim, ne yapayım çirkef gözyaşı izlemeyi mi geldin sende :D aynen, bir suredir yoktum biliyorsun ortalikta, bi baktim her yer tuzlanmis yoklugumuzda asdfhdf
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 hakem collina olsa zaten rahat alırdı fener siz neyin tatavasını yapıyonuz
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Caner de Lens de tarih oldu. Yallah sentetikistan'a
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 aktiftablet said: Şenol naptı ki size? Ben de çok sevmem ama aldığı her takımla feneri futboluyla ezmek dışında bişey yapmadı benim bildiğim. zorlama olmuyor aktif :D su yazdıgına don de bir bak ya :D
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Hakeme aglayan besiktaslilar var mi halen? Ecük beklesinler de belediyeden vidanjor istedim gelir simdi.
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Peregrin said: Caner de Lens de tarih oldu. Yallah sentetikistan'a 3 kuruşluk adamlar bjklılık duruşuna çok yakışıyorlar işte
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 aktiftablet said: Şenol naptı ki size? Ben de çok sevmem ama aldığı her takımla feneri futboluyla ezmek dışında bişey yapmadı benim bildiğim. Aynen aynen :D
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Bakalım Senol'a kac mac cıkıcak kamera'da acık acık cıktı soyledikleri asdf
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 madcow said: Bakalım Senol'a kac mac cıkıcak kamera'da acık acık cıktı soyledikleri asdf az bile söyledi hepiniz dedi hepiniz yerine gitmiştir zaten
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 şenol işte tam bjk taraftar profiline uygun bir td, yazılanlar da kanıtlıyor :D
Öne çıkan mesajlar