Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu: Süper Lig 6. Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 23.09.2017 - 19.30 {110}

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
goldbären said:

ya o değil de haftalarca yazmayan zegnanın dur harala gürele bir derbi aldık diyip yorum yazmaya gelmesi ilginç.

adam yedi hafta beklemiş.

Fenerlilerin yilda 2 gunu var zaten icerdeki gs bjk derbileri iste
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Zegna said:

oguzhan mactan sonra 2. sarıdan kırmızı yemiş ahahah, yediremedi 150m lik ergen.

Neyi yediremedi hakki olan kararlarin cikmamasi mi ?

Surda futboldaki haksizliktan zevk alanlar her gün akp adaletsizligi diye ağlıyor cok komiksiniz ya

hakkı olan kararlar sadece bjk ye cıkmamış gibi konusmuyor musunuz bi de, daha cok guluyorum.
Mesaj tarihi:
Zegna sen yorum yapınca da ben gülüyorum.

Şu forumda senden daha taraflı 3 kişi tanıdım. Biri elmavotka, biri veleküenta öteki de kizillelma. Gerçi kizilelmanın Aziz Yıldırım/Apple/Football Manager botu olma ihtimali var. Onu saymayalım :D
Mesaj tarihi:
Zegna said:

applev0dka said:

Zegna said:

oguzhan mactan sonra 2. sarıdan kırmızı yemiş ahahah, yediremedi 150m lik ergen.

Neyi yediremedi hakki olan kararlarin cikmamasi mi ?

Surda futboldaki haksizliktan zevk alanlar her gün akp adaletsizligi diye ağlıyor cok komiksiniz ya

hakkı olan kararlar sadece bjk ye cıkmamış gibi konusmuyor musunuz bi de, daha cok guluyorum.

Öyle oldu zaten?? Yanlış aut verid hakem onu da tosic düzeltti bu centilmenliğe cevap olarak kullanmayıo vakit harcadınız. Ufak tefek pozisyoalrı saymazsan, verilmeyen kart penaltılar gol sayesinde kazandınız
Mesaj tarihi:
goldbären said:

ya o değil de haftalarca yazmayan zegnanın dur harala gürele bir derbi aldık diyip yorum yazmaya gelmesi ilginç.

adam yedi hafta beklemiş.

nerdeyse 1 senedir yazmıyorum ya, zaman yok. ama boyle şenol çirkefinin suratını gormek için izledim. iyi kide izlemişim kaymak gibi öptü Fenerbahçe, rakibin o kadar transferine ragmen hehe.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

Oooo Zegna abim naber, hep boyle guzel gunlerde karsilasiyoruz senle...

vay kardeşim, ne yapayım çirkef gözyaşı izlemeyi mi geldin sende :D
Mesaj tarihi:
Zegna said:

Azmodai said:

Oooo Zegna abim naber, hep boyle guzel gunlerde karsilasiyoruz senle...

vay kardeşim, ne yapayım çirkef gözyaşı izlemeyi mi geldin sende :D

aynen, bir suredir yoktum biliyorsun ortalikta, bi baktim her yer tuzlanmis yoklugumuzda asdfhdf
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Şenol naptı ki size? Ben de çok sevmem ama aldığı her takımla feneri futboluyla ezmek dışında bişey yapmadı benim bildiğim.

zorlama olmuyor aktif :D su yazdıgına don de bir bak ya :D
Mesaj tarihi:
madcow said:

Bakalım Senol'a kac mac cıkıcak kamera'da acık acık cıktı soyledikleri asdf

az bile söyledi
hepiniz dedi hepiniz yerine gitmiştir zaten
  • Yeni Oluştur...