Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu: Süper Lig 6. Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 23.09.2017 - 19.30 {110}

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi maçta
q7
atiba
şenolu kaybettik. : )

anca böyle durdurulurdu galiba takım neyse haftaya da kaybediriz sıkıntı yok şl ye odaklanıl bari
Mesaj tarihi:
tam olarak tahmin ettiğim gibi oldu. eyyam ve antifutbolla ite kaka. 6. haftada yarıştan koparmayacakları belliydi. leipzig maçına yorgun çıkacağız tek üzüldüğüm bu. futbol izlemek isteyenleri salı günkü maça davet ediyorum.
Mesaj tarihi:
Bize cirkef adam gerek ya.

Datbe alinca 2726284 takla atacak adam gerek.

Valbuena gibi 4 kere adama carpip kalcasiyla adama caprip kendini yere bırakan adam gerek..

1 %100000 penaltı 1 de ofsayt olmadığını düşündügum gol var. Ona ragmen 2-1 yazik oldu
Mesaj tarihi:
çirkef şenolun hakeme ana avrat kufur edip hemde kamera dibindeyken sonra 4. hakeme küfür etmedim demesi hahahahah.

Fener eskisi ile olmaz bu işler, eskici başkanınızda uyanmıştır heralde.

ozan bu takımdan gittiği an kurban kesmek lazım, ben boyle bir mal boyle bir mal futbolcu gormedim ya.
alper potuk kosamıyor sonradan girmesine ragmen.. acil ekicinin toparlanması lazım kondisyon olarak.

Fenerbahçede de oyun kurucunun NETO olduğunu gormus olduk, adam cıktı dagıldı takım.
Mesaj tarihi:
Zegna said:

oguzhan mactan sonra 2. sarıdan kırmızı yemiş ahahah, yediremedi 150m lik ergen.

Neyi yediremedi hakki olan kararlarin cikmamasi mi ?

Surda futboldaki haksizliktan zevk alanlar her gün akp adaletsizligi diye ağlıyor cok komiksiniz ya
Mesaj tarihi:
acilen genel kurul toplansın fb maçlarına bidaha çıkmayalım ya. her maç min 2 red 1 penaltı. alsınlar paşalar gibi 6 puan, nasılsa her sene 15 puan fark atıyoruz çok bişey kaybetmeyiz.
  • Yeni Oluştur...