Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 bu bildiğin karides lan ne pastırması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 ya geçenlerde bi arkadaş ispanya'dan kuru et getirmişti, AKKLIM ÇIKTI. yanında yarı tatlı şarap, peynir meynir. resmen çuvalla yer içersin ya of :( şarküteride kendini kaybetmiş zaten. hani ben el kadar tabağa bakıp ağlayacaktım, onu düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 rusyadan arkadaşın manitası getirmiş ben çöktüm salami https://liveclay.files.wordpress.com/2014/06/sausage.jpg temsili şöyle bişeydi bizim kuru et suçuk falan halt etmiş yanında nasıl bitti anlamadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Burda da var ondan da sevemedim ben. Kokusu ve baharati cok agir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 füme olanı dene, kured diye geçer, pişirmeden de yiyebiliyorsun alışık değilsen ağır gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 bloodwurst yesene olm sen orda zaten hmmps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 http://www.forestporkstore.com/product-images/aufschnitt-cold-cuts/tongue_bloodwurst.jpg böyle alternatiflerin war burda çemkiriyon gelir döwer dönerim bak gönder bundan kiloyla bana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 bloodwrust senin yukarda paylaştığından daha ağır abi :D ama genel olarak buraların şarküteri başarılı, denemediğim bayağı şey var hala. Fümeler özellikle başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 bloodwurst ilk yediğimde 6-7 yaşındaydım direk kusmuştum ewet :P şimdi bile ağır gelebilir ama her türlü gideri war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Auril said: rusyadan arkadaşın manitası getirmiş ben çöktüm salami https://liveclay.files.wordpress.com/2014/06/sausage.jpg temsili şöyle bişeydi bizim kuru et suçuk falan halt etmiş yanında nasıl bitti anlamadım zaten ben şunları hiç yiyemiyorum ya. sandviçin içinde bile olsa rahatsız ediyor. aşırı baharatlı, resmen domuz domuz kokuyor, tadı da çok ağır. kangal sucuk gibi bir güzellik varken üç kuruşluk domuz sucuğunun neresine yükseliyorsunuz bilemedim. marjinallik olsun diye olmadığını umut ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 suçuk pastırma ağır şeyler zaten, bizimki daha ağır alışık değilsen domuz rahatsız edebilir ben sewiyorum walla, sewerek tüketiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 şarkuteri de çok domuz sevmiyorum da güzel bacon için adam öldürürüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 baby ribs çok methettiler ya, yiyçem bi ara http://media.paleomg.com/2017/10/EN0A0690-960x640.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Abi ribs’de kemik siyiriyodun. Bi pirzola degil maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 serunding guzel. mis gibi inek la, fakir gibi domuz yemeye gerek yoksa gomun. rousung diye domuzlusu var fakirler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 baby pork ribs efsanevi ama ya. Aşırı yağlı ve eti az olsa da bir çok dana etini tokatlar. Pişirirken üstüne bi de Jack daniels bbq sauce süren yer bulursan değme keyfine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 az da kahvaltılık koyun ya, et et et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Kahvaltı dediğin benim için şöyle bişey http://www.kumrucuisocebesoy.com/site/sized/78702/2016/11/bab8fee35145e514be0d6eb0d84524b8-960x9000.jpg Mmmmm misss. Evde kendim de yapıyorum market kavurmasıyla. Mis demişken, misin dilimli kaşarını tavsiye ederim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Bide et beğenmemek ne ya karı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 haftasonuna kavurmalı sandviçle başlıyorum asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 yumurtayı şöyle ingiliz usulü hamburgerin içine koyan bir yer var mı memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 evde yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Quixef usülü tost içine yumurta var istersen https://www.youtube.com/watch?v=z8Qm8ZZSfOg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Grego said: yumurtayı şöyle ingiliz usulü hamburgerin içine koyan bir yer var mı memlekette Poached egg beceremiyorlar bizimkiler marketten aldiklari yumurtayla yaptiklari icin. Hakiki organik yumurtayla harika oluyor. Hatta normal sürenin 45saniye fazlasi ile daha sert oluyor sarisi, ısırınca patlamiyor hmmmpffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar