Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 bu bildiğin karides lan ne pastırması
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 ya geçenlerde bi arkadaş ispanya'dan kuru et getirmişti, AKKLIM ÇIKTI. yanında yarı tatlı şarap, peynir meynir. resmen çuvalla yer içersin ya of :( şarküteride kendini kaybetmiş zaten. hani ben el kadar tabağa bakıp ağlayacaktım, onu düşünemiyorum.
Auril Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 rusyadan arkadaşın manitası getirmiş ben çöktüm salami https://liveclay.files.wordpress.com/2014/06/sausage.jpg temsili şöyle bişeydi bizim kuru et suçuk falan halt etmiş yanında nasıl bitti anlamadım zaten
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Burda da var ondan da sevemedim ben. Kokusu ve baharati cok agir.
Auril Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 füme olanı dene, kured diye geçer, pişirmeden de yiyebiliyorsun alışık değilsen ağır gelebilir
Auril Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 bloodwurst yesene olm sen orda zaten hmmps
Auril Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 http://www.forestporkstore.com/product-images/aufschnitt-cold-cuts/tongue_bloodwurst.jpg böyle alternatiflerin war burda çemkiriyon gelir döwer dönerim bak gönder bundan kiloyla bana sdf
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 bloodwrust senin yukarda paylaştığından daha ağır abi :D ama genel olarak buraların şarküteri başarılı, denemediğim bayağı şey var hala. Fümeler özellikle başarılı.
Auril Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 bloodwurst ilk yediğimde 6-7 yaşındaydım direk kusmuştum ewet :P şimdi bile ağır gelebilir ama her türlü gideri war
_Rave Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Auril said: rusyadan arkadaşın manitası getirmiş ben çöktüm salami https://liveclay.files.wordpress.com/2014/06/sausage.jpg temsili şöyle bişeydi bizim kuru et suçuk falan halt etmiş yanında nasıl bitti anlamadım zaten ben şunları hiç yiyemiyorum ya. sandviçin içinde bile olsa rahatsız ediyor. aşırı baharatlı, resmen domuz domuz kokuyor, tadı da çok ağır. kangal sucuk gibi bir güzellik varken üç kuruşluk domuz sucuğunun neresine yükseliyorsunuz bilemedim. marjinallik olsun diye olmadığını umut ediyorum.
Auril Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 suçuk pastırma ağır şeyler zaten, bizimki daha ağır alışık değilsen domuz rahatsız edebilir ben sewiyorum walla, sewerek tüketiyorum :P
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 şarkuteri de çok domuz sevmiyorum da güzel bacon için adam öldürürüm sdf
Auril Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 baby ribs çok methettiler ya, yiyçem bi ara http://media.paleomg.com/2017/10/EN0A0690-960x640.jpg
Tim Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Abi ribs’de kemik siyiriyodun. Bi pirzola degil maalesef.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 serunding guzel. mis gibi inek la, fakir gibi domuz yemeye gerek yoksa gomun. rousung diye domuzlusu var fakirler icin.
Holy Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 baby pork ribs efsanevi ama ya. Aşırı yağlı ve eti az olsa da bir çok dana etini tokatlar. Pişirirken üstüne bi de Jack daniels bbq sauce süren yer bulursan değme keyfine.
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Kahvaltı dediğin benim için şöyle bişey http://www.kumrucuisocebesoy.com/site/sized/78702/2016/11/bab8fee35145e514be0d6eb0d84524b8-960x9000.jpg Mmmmm misss. Evde kendim de yapıyorum market kavurmasıyla. Mis demişken, misin dilimli kaşarını tavsiye ederim (tu)
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 haftasonuna kavurmalı sandviçle başlıyorum asds
Grego Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 yumurtayı şöyle ingiliz usulü hamburgerin içine koyan bir yer var mı memlekette
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Quixef usülü tost içine yumurta var istersen https://www.youtube.com/watch?v=z8Qm8ZZSfOg
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Grego said: yumurtayı şöyle ingiliz usulü hamburgerin içine koyan bir yer var mı memlekette Poached egg beceremiyorlar bizimkiler marketten aldiklari yumurtayla yaptiklari icin. Hakiki organik yumurtayla harika oluyor. Hatta normal sürenin 45saniye fazlasi ile daha sert oluyor sarisi, ısırınca patlamiyor hmmmpffs
Öne çıkan mesajlar