Black-ice Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 arkadaş yoğun şekerli tatlı sevdik diye damak tadı basic zevksiz olduk ya. olm tatlı konuşuyoruz şurda iki saniye durun ya nasıl insanlarsınız anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 yanmış asfalt + fayans harcı üstüne de azıcık ceviz konmuş gibi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 en sevdiğim ikinci tatlı da höşmerimdir bu arada. hadi hepinize iyi geceler pis basicler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 neutrino said: Turk tatlilarinin serbetin otesine cok gecememis olmasi ne aci ya Ondan sonra elin trilece gibi ortalama bi sutlu tatlisi populer oluyor, millet ac bence konu kilid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Black-ice said: arkadaş yoğun şekerli tatlı sevdik diye damak tadı basic zevksiz olduk ya. olm tatlı konuşuyoruz şurda iki saniye durun ya nasıl insanlarsınız anlamıyorum. çok yanlış anlamışsın, ya da ben anlatamadım. saldırı, hakaret manası yoktu cidden :/ trileçe hypeı çıktığı zaman bir kaç üretici tarafından her türlü restorandan tut da kafeye, aklına gelen her yere dağıtılan, ya da "trileçe" diye satılanları kastediyorum. neutrino demiş ya şerbetli tatlıdan öteye geçememişiz de bi trileçe çıkınca millet delirmiş, aç diye. o cidden zevksizlikti bence. "yediğim en iyi sufle burger kingin suflesi" tier yani, şerbetli tatlıdan öteye geçemediğimiz yok, zevksizlik var. bilmem anlatabildim mi? tl dr, trileçe diye ölenlerin trileçe sevme nedeni efsane bi tatlı olmasından ziyade hypedı yani, trileçenin orjinali güzeldir belki ama 2 sene önce her yerde gördüğümüz a4 e basılı "trileçe geldi" reklamını artık görmememiz bile bi kanıt sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Abi iste o hypein olusma sebebi de tatli denilince hemen akla baklavanin, sarmanin, kadayifin gelmesi ulkede. Azicik farkli, serbetsiz bir sey hemen populer oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 serbetli tatli hypelayip serbetli tatlilarin gercek efendisi paylasilmamis :( https://i.imgur.com/DhTKdir.jpg trilecede tam koylu modasiydi, bittigi iyi oldu. sutlu ve hafif tatlilarda sampiyon belli asil soru 2. kim? https://i.imgur.com/D0o12bo.jpg kotu yorum yapmadan once unutma, sutlac olmasaydi orta dunyayi sauron yonetiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Öf yine Antakya denmiş. Şimdi Pöçte tepsi kebabı yiyip künefe ile süslemek vardı. Mezelerden hiç bahsetmiyorum zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 buzlukta 1 kilo biberli ekmek var, mikrodalgaya atıp yiyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Off sutlac. Hamsikoy'de yedim bunu, ustu tepeleme findik; https://pbs.twimg.com/media/Cyl7FBfXAAASOoe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 turk tatlilari serbetin otesine gecememis diyenler cidden ne begeniyorlar ? bayramlarda kase dolusu serbetin icinde gelen kemalpasa/ev baklavasinin sorunu kotu yapilmis olmasi, guzel yapilmis bir baklava veya kunefe her zaman birinci torbadan katilir sampiyonlar ligine. sutlu tatlilara girmedik daha. tamam disarida muazzam tatlilar var da gavurculugun da bir siniri olmali. hayirli forumlar. - sabahin korunde baklava siparisi veriyorum simdi, http://www.karakoygulluoglu.com/ , 90 lira kargo gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Sutlaci gorunce canim sicak tahin helvasi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Ahaha tatli ustunden bile elitistlik kasilmis, trilice hypemis vs diye Seviyorum patiyi Dusunsem aklima gelmezdi tatlı ustunden başkasını ezmeye caliscagim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 http://st1.myideasoft.com/idea/cm/85/myassets/products/798/kabak-tatlisi-sunum-1-aadogallezzetleri.gif?revision=1506322526 sicak tahin helvasi diyince canım cıtır kabak tatlısı cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Kabak tatlisi yiyen koyludur abi naptin sdfsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 kabak tatlısı iyi güzelde arkadaş hepimizin evinde olabilecek bir şey bu yapmayın ya ayrıca sütlaç içinde aynıları geçerli ama iyi baklava künefe kaç kişinin evinde var ? hazır aklıma gelmişken sorayım güzel jöle yapan bir yer biliyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Sunca tatlinin arasinda aklina jole mi geldi? Bir de kabak tatlisi evde yapilir da, evde yapilan baklava tier olur ancak. Iyi yapilan kabak tatlisi ayri bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Evde ninelerin yapilan kabak tatlisi degil bu ya. Antakya usulu diye mi ne geciyor ,citir citir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 biliyorum çıtır kabak olayınıda pek sevmemiştim neyse zevk renk muhabbeti sonuçta. o tatlıların hepsine anında ulaşabiliyorum da jöle benim için farklı bir kategori ne yapayım asdfmdasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 kirecte kabak tatlisi da diyorlar buna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 muz yiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 of en nefret ettiğim tatlıların herkes tarafından tapılması çok saçma ya. vurun abi topluca. sütlaç ve kabak tatlısı. ağzıma sürmem. hele fırında sütlaç. of. dışarda kalmış da üstü bayatlamış gibi sdf. meyveden tatlı yiyorsak bana kaymaklı ama karanfil eklenmiş ayva tatlısı verin lütfen. kaymaklı ekmek kadayıfına da varım. bir de kemeraltında aşırı iyi kazandibi yapan bi yer var. tek göz yer ablalar yapıyor unuttum adını. onu da sevmezdim oradan yiyince bambaşkaymış dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 bu arada trileçeyi genelde sakıpağanın şu satılan cam kaselerinden yiyorum baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 turk tatlilari serbetlilerin disina cikamamistir, baska bir sey uretememisler falan diyen kara cahildir. zir cahil diye title verilmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Black-ice said: of en nefret ettiğim tatlıların herkes tarafından tapılması çok saçma ya. vurun abi topluca. sütlaç ve kabak tatlısı. ağzıma sürmem. hele fırında sütlaç. of. dışarda kalmış da üstü bayatlamış gibi sdf. meyveden tatlı yiyorsak bana kaymaklı ama karanfil eklenmiş ayva tatlısı verin lütfen. kaymaklı ekmek kadayıfına da varım. bir de kemeraltında aşırı iyi kazandibi yapan bi yer var. tek göz yer ablalar yapıyor unuttum adını. onu da sevmezdim oradan yiyince bambaşkaymış dedim. süt çiçeği mmm ıslandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar