senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Telefona niye kilit konuluyor ki zaten Cocuk varsa anlarim da, onun disinda anlamsiz geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 banka e-devlet yarak kurek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 telefon çalınırsa daha kolay ulaşılabilir olsun tabi galeri numaralar mesajlar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 onu diyorum bende zaten parmak izinde cebimden çıkardığım gibi basıp açılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Red said: telefon çalınırsa daha kolay ulaşılabilir olsun tabi galeri numaralar mesajlar sdfs. Eh mantiksiz degil de Benim telefonu calsa, numaraları alsa ne almasa ne Foto galeride whatsapptan atilan img ler disinda bisi yok zaten Bol bol meme bakar guler en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 abi tırsıyorsan ekstra passcode eklersin yok bütün şifreleri ordaymış bilmemne senin 2k limitli kredi kartını kim napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 5'ten bu yana ilk defa hoşuma gitti bi model, X güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 https://i.hizliresim.com/rJYl2m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 senko said: Red said: telefon çalınırsa daha kolay ulaşılabilir olsun tabi galeri numaralar mesajlar sdfs. Eh mantiksiz degil de Benim telefonu calsa, numaraları alsa ne almasa ne Foto galeride whatsapptan atilan img ler disinda bisi yok zaten Bol bol meme bakar guler en fazla ya senin sümüklü telefonun için yapmıyolar o güvenlik önlemlerini tamam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 samaella said: https://i.hizliresim.com/rJYl2m.jpg fake sanırım bu. sayfalarında yok. kaldırdılar ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 merlinin kazanındandan çaldım valla 0 kontrol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 10 numara olmuş demek isterdim ama eh işte 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 iPhone x iyi güzel, her iki kamera için de OIS koymaları daha güzel... ancak canımı sıkan bir şey var ki, o da cep telefonları firmalarında sürekli daha ince boyutta ama daha büyük ekranla model çıkartma takıntısı... buna karşın pillerde herhangi bir iyileşmeye gidilmiyor, hatta tam tersine daha düşük pil ömürleri görüyoruz. yahu bir telefonu aralıksız kullanmak istediğim zaman 4 saat anca kullanabiliyorsam ne anladım bundan? hayır bi de daha da güzeli kulaklık girişleri de kaldırılmaya başlandı. hem kulaklık hem şarj cihazına takılı olarak kullanamayacağız aletleri. buna bok gibi parmak izi ve toz çeken cam kasalar da eklenince, sanırım zerolemon kasalarla dolaşma mecburiyeti kalıyor bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Peregrin said: senko said: Red said: telefon çalınırsa daha kolay ulaşılabilir olsun tabi galeri numaralar mesajlar sdfs. Eh mantiksiz degil de Benim telefonu calsa, numaraları alsa ne almasa ne Foto galeride whatsapptan atilan img ler disinda bisi yok zaten Bol bol meme bakar guler en fazla ya senin sümüklü telefonun için yapmıyolar o güvenlik önlemlerini tamam mı Iste onu diyorum bizim sümüklü telefonlar icin yapmiyorlarsa niye yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 bunlar hep siyonistin oyunu. wireless şarj olayını elimizdeyken de yapabilcez. kablolu şeyleri birakmayacaklar. aslında bunların hepsi hazir ama siyonist oyunu zamanla vercekler bizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Calinma vs icin yapabilcekleri en buyuk upgrade bence, telefon kilidi acilmadan telefonun kapatilamamasi olayi Telefon kapanana kadar yoldan bir polis kapip find my phone'dan dusebilceksin pesine sdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 misal turk poliside kosa kosa gelcek senle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 https://i.hizliresim.com/YOjB86.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Yemisim turkiyeyi turk polisini tarlabasinda ben de Iphone caldirdim. Tecrubeyle sabit geri gelmiyor telefon. Neyse ki dunya tarlabasindan Istanbuldan ibaret degil. Suan bulundugum sehirde polise fidip telefonu caldirdim su su sokakta desem bi ekip gider oraya direk. Baska isleri guvlrri yok cunku ufak bi kavgada siren falan acip terörist saldirisi olmus gibi 1-2 ekip yolluyorlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 O tepedeki sapka cok canlar yakacak. Yuz tanima olayi ilk gunden bi cok kiside patlar sfsf Lan bari arka kisma parmak okuyucu koyaydiniz. Ha birde adam gibi vr ve gozluk lazimdi. Meh.. bu arada iphone 6 plus tr piyasasi ne kadar? Anca onu satip ustune az koyarsam alirim development amacli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 ya bu arada ben konudan o kadar uzağım ki şeyi anlamadım şimdi iphone8 de mi yeni çıktı? 2 yeni modeli aynı anda mı çıkarttılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Zep said: Yemisim turkiyeyi turk polisini tarlabasinda ben de Iphone caldirdim. Tecrubeyle sabit geri gelmiyor telefon. Neyse ki dunya tarlabasindan Istanbuldan ibaret degil. Suan bulundugum sehirde polise fidip telefonu caldirdim su su sokakta desem bi ekip gider oraya direk. Baska isleri guvlrri yok cunku ufak bi kavgada siren falan acip terörist saldirisi olmus gibi 1-2 ekip yolluyorlar hehe tarlabaşıknda ne işin vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 pazar gunleri pazar kuruluyor tarlabasinda pazara gitmistim sdsfa. Beyoğlu civarında oturan birçok kişi gidiyor o pazara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 bırak şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 senko said: ya bu arada ben konudan o kadar uzağım ki şeyi anlamadım şimdi iphone8 de mi yeni çıktı? 2 yeni modeli aynı anda mı çıkarttılar evet hem iphone 8 çıkarıp samsung falan gibi çer çöplere rakip oldular hem de çıtayı öyle bi yere koydular ki çıta diye bi şey kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar