Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni yetme web developer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Udemy'den Rob Percival'in Complete web developer 2.0 kursunu bitirdim. Şimdi google'e baştan yazıcakmış gibi boş bir gaz var içimde fikir gelmiyor aklıma.

Html, css, boostrap, javascript, jquery, php, mysql, python, api öğrendim biraz. Gittim DepremSonDakika diye site yaptım çok yaptığı bir şey de yok hani kandillinin sitesinden alıyor verileri daha görsel bir hale sokuyor üstüne tıklayınca haritada şiddetini falan gösteriyor vs...

Bir fikir verin eksik şunu yap diyin de yapayım zengin olayım troll serbest!
(mobil development'a doğru yelken açıyorum, "git şunu da öğren" önerilerinize de açığım)
Mesaj tarihi:
o site direk gerçek harita üzerinde olsaymış

filtre seçenekleriyle de tarih, saat, şiddet gibi aralıklar belirleyip sadece onları görebilseymişiz.

haritada serbest gezip sadece baktığımız alandaki depremler listelense. tıklayınca da detaylarını görsek
Mesaj tarihi:
helal olsun hos gozukuyor :)

tavsiyem reklam koymakla falan ugrasma, biseyler yap tutarsa sonra reklam eklersin. yoksa attigin tas urkuttugun kurbaya degmiyor.

Django ogrenirsen site gelistirme hizin 10'a falan katlanir, SQL ile zaman kaybetme, gerci belki PHP'de de ORM kullaniyorsundur ama. ORM kullan.

Ionic bakabilirsin uygulama gelistirmek istiyorsan cross platform development cok cok gelisti.

gerci sen teknoloji degil fikir istemissin gelirse aklima yazarim.

buarada yazdigin javascripti ne kadar sayfa sonunda olsa da window load'a encapsulate etmeni oneririm.

$(function(){
});

tarzi
Mesaj tarihi:
Bu arada Laravel falan ogrenirsen ilerde is paslayabilirim denk geldikce. Her sene 1-2 kere denk geliyor, developer ariyorum ama kimseyi bulamadigimdan reddetmek zorunda kaliyorum isleri.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
lovecraft0Z said:

Gayet güzel olmuş, dedikleri gibi biraz görsel harita falan yüklesen,
js biliyosan d3 e bak, grafik vs derken güzel olur, portfolyona ekle direk

mesaj kutun dolu :)
başka nasıl ulaşılır bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Valla çogzelmiş, eline sağlık.

Kar amacı gütmüyosan Github'a koyabilirsin projeyi. Genelde Türkiye'de pek çıkmıyo da bi ihtimal birileri destek atabilir, feature isteği olur, bugfix olur, iyileştirme olur falan
Mesaj tarihi:
photographer said:

Udemy'den Rob Percival'in Complete web developer 2.0 kursunu bitirdim. Şimdi google'e baştan yazıcakmış gibi boş bir gaz var içimde fikir gelmiyor aklıma.

Html, css, boostrap, javascript, jquery, php, mysql, python, api öğrendim biraz. Gittim DepremSonDakika diye site yaptım çok yaptığı bir şey de yok hani kandillinin sitesinden alıyor verileri daha görsel bir hale sokuyor üstüne tıklayınca haritada şiddetini falan gösteriyor vs...

udemy tutorialları bu kadar işe yarıyor muymuş. e iyi ne güzel.
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Çok ihtiyacım yok aslında, meslek olarak da bu işle uğraşıyorum ama farklı teknolojiler ile. Sayfaya nasıl bağlanıp verileri çekti o kısmı merak ettim.

Arada bir bakmak lazım aslında uygun şeyler çıkabiliyor.
  • Yeni Oluştur...