photographer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Udemy'den Rob Percival'in Complete web developer 2.0 kursunu bitirdim. Şimdi google'e baştan yazıcakmış gibi boş bir gaz var içimde fikir gelmiyor aklıma. Html, css, boostrap, javascript, jquery, php, mysql, python, api öğrendim biraz. Gittim DepremSonDakika diye site yaptım çok yaptığı bir şey de yok hani kandillinin sitesinden alıyor verileri daha görsel bir hale sokuyor üstüne tıklayınca haritada şiddetini falan gösteriyor vs... Bir fikir verin eksik şunu yap diyin de yapayım zengin olayım troll serbest! (mobil development'a doğru yelken açıyorum, "git şunu da öğren" önerilerinize de açığım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 o site direk gerçek harita üzerinde olsaymış filtre seçenekleriyle de tarih, saat, şiddet gibi aralıklar belirleyip sadece onları görebilseymişiz. haritada serbest gezip sadece baktığımız alandaki depremler listelense. tıklayınca da detaylarını görsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 helal olsun hos gozukuyor :) tavsiyem reklam koymakla falan ugrasma, biseyler yap tutarsa sonra reklam eklersin. yoksa attigin tas urkuttugun kurbaya degmiyor. Django ogrenirsen site gelistirme hizin 10'a falan katlanir, SQL ile zaman kaybetme, gerci belki PHP'de de ORM kullaniyorsundur ama. ORM kullan. Ionic bakabilirsin uygulama gelistirmek istiyorsan cross platform development cok cok gelisti. gerci sen teknoloji degil fikir istemissin gelirse aklima yazarim. buarada yazdigin javascripti ne kadar sayfa sonunda olsa da window load'a encapsulate etmeni oneririm. $(function(){ }); tarzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 tarih arama falan koyabilirsin hani temmuzda antalyada deprem olmus mu diye bakabilinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 helal olsun, su e-learningleri yapip ortaya bir sey koyan az adam gordum ama yapanlarin hepsi yurudu gitti. ise yarar olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 At kodlari bi public repo'ya yorum yapalim. Ona gore refactor edersin, code refactoring deneyimin de olmus olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Bu arada Laravel falan ogrenirsen ilerde is paslayabilirim denk geldikce. Her sene 1-2 kere denk geliyor, developer ariyorum ama kimseyi bulamadigimdan reddetmek zorunda kaliyorum isleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 valla acaip acemiyim github'ı da öğrenmiş oldum böylelikle :D github Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Gayet güzel olmuş, dedikleri gibi biraz görsel harita falan yüklesen, js biliyosan d3 e bak, grafik vs derken güzel olur, portfolyona ekle direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Yoğun istek üzerine harita da ekledim :D Haritalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 helal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 lovecraft0Z said: Gayet güzel olmuş, dedikleri gibi biraz görsel harita falan yüklesen, js biliyosan d3 e bak, grafik vs derken güzel olur, portfolyona ekle direk mesaj kutun dolu :) başka nasıl ulaşılır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 CSS ve JS dosyalarini ayirabilirsin. Degiskenlere ingilizce ve anlamli isimler vermeye calis deprem deprem2 vs yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 @photographer in aldığı kursun türkçesi varmı yada kurs gibi türkçe önerebileceğiniz bi kurs ? hazır boştayken vakit geçsin.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 SpiderS_DangeR said: CSS ve JS dosyalarini ayirabilirsin. Degiskenlere ingilizce ve anlamli isimler vermeye calis deprem deprem2 vs yerine. $ananzaaaaXD gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 photographer said: Yoğun istek üzerine harita da ekledim :D Haritalı listeyi lazyload yada paging gibi yapsan daha iyi olacak gibi.boyle bi deprem swarmi denk gelse senin sunucu gocup gidecek hissi var. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Valla çogzelmiş, eline sağlık. Kar amacı gütmüyosan Github'a koyabilirsin projeyi. Genelde Türkiye'de pek çıkmıyo da bi ihtimal birileri destek atabilir, feature isteği olur, bugfix olur, iyileştirme olur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 photographer said: Udemy'den Rob Percival'in Complete web developer 2.0 kursunu bitirdim. Şimdi google'e baştan yazıcakmış gibi boş bir gaz var içimde fikir gelmiyor aklıma. Html, css, boostrap, javascript, jquery, php, mysql, python, api öğrendim biraz. Gittim DepremSonDakika diye site yaptım çok yaptığı bir şey de yok hani kandillinin sitesinden alıyor verileri daha görsel bir hale sokuyor üstüne tıklayınca haritada şiddetini falan gösteriyor vs... udemy tutorialları bu kadar işe yarıyor muymuş. e iyi ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 sql in neyi zaman kaybi abi tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Udemy de Colt diye biri var. Onun kursu da çok faideli, güzel ancak ben sallamadığım için pek, öğrenemedim :( bir de bunu deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Kursun fiyatı neymiş diye girdim 24,99 tl gözüküyordu. Alayım bir kenarda bulunsun dedim login oldum 101,99'a çıktı fiyat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 cookie fln temizle yine düşer veya indirim zamanı bitmiştir, bikaç aya yine yaparlar arada gir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Çok ihtiyacım yok aslında, meslek olarak da bu işle uğraşıyorum ama farklı teknolojiler ile. Sayfaya nasıl bağlanıp verileri çekti o kısmı merak ettim. Arada bir bakmak lazım aslında uygun şeyler çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar