Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi | Porto x Beşiktaş | 13.09.2017

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:

yalnız 1-2 kişi dışında portoyu yendiğimizden sonra ses çıkamamış. Maç öncesi esen kişilerden eser yok. Delikanlı gibi tebrik eden bile az :)

Tebrikler kaarşim ekran başında çok güzel ter döktünüz yüreğinize sağlık

Hshdhsd
Mesaj tarihi:
valla helal team

sabah biri yazmıştı twitter'da 4 büyüklerin 2sinde efsane olan adam pek yoktur diye. şenol güneş hem ts'nin hem bjk'nin efsanesi oldu diyebiliriz heralde artık.
Mesaj tarihi:
FuCKiR said:

Fenerbahçe Euroleague şampiyonluğu = 1 milyon €,
Beşiktaşin Porto galibiyeti = 1.5 milyon €

bu dogru mu ya?

ne alakası var şimdi ki

al ozmn

beşiktaşın bu seneki kadro değeri 130 milyon euro
fenerbahçenin geçen seneki basketbol kadrosu değeri 25 milyon euro

hani alakasız şeyleri karşılaştırıp salak salak triplere giren taraftara cidden uyuz oluyorum şöyle
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Peregrin said:

Sizinle bir de mac sonrasinda konusalim isterseniz. Euroleague'in ne kadar gereksiz oldugundan dem vururuz

Evet dinliyorum

Helal valla çok iyi maçtı.

ŞAMPİ
Mesaj tarihi:
sabonis said:

casillas o golü nası yemiş anlamadım lan. casillas bitmiş anasını satiim. bildiğin kalenin ortasından giriyo top.

adam 36 yaşında, herkes buffon gibi 40ına kadar top class olamıyor hacı
Mesaj tarihi:
Red said:

galibiyetin en faydalı kısmı şu koca memeli kızı gördük sdfs.

şu twitter'da neler dönüyor her seferinde şaşırıyorum. anası babası yok mu bunların.

bir de şu arkada kalmasın yahu
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Red said:

galibiyetin en faydalı kısmı şu koca memeli kızı gördük sdfs.

şu twitter'da neler dönüyor her seferinde şaşırıyorum. anası babası yok mu bunların.

bir de şu arkada kalmasın yahu

öm pls thnx
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
Cenk yerine Negredo'yu alması beklenirken ŞG çıkarıp, Cenk'i yine kanat forvet kullanıp adam eksilterek Q7 yerine verimi bile arttırdı 3. gol geldi.

aslinda degisiklik anindan itibaren cogu zaman negredo kanattaydi. negredo sol acik, babel sagda quaresma yerine oynadi. negredo bariz daha iyi top yaptigi icin ligde de formul bu. ucuncu gol civari degistirdiler.

negredo'nun kosu ile babel'i kacirmasi harikaydi. akilli bir adam. servisi de iyi. uzerine gol atmaya baslarsa gecen seneki gibi cok iyi bir forvet ikilimiz olur.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

zihniyeti değiştirmek lazım
spor yapıyo cocuklar maç bitmiş arkadaşlarıyla takılıyor işte

video maçtan önceymiş. maçtan sorna arkadaşlarını tebrik etmesi falan normal zaten de o kadar sevinç gösterisi anormal olurdu.
  • Yeni Oluştur...