mascio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ne o memeli kız ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 o kim lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Nerde o asfdjk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 yalnız 1-2 kişi dışında portoyu yendiğimizden sonra ses çıkamamış. Maç öncesi esen kişilerden eser yok. Delikanlı gibi tebrik eden bile az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 mascio said: ne o memeli kız ya? kizim biri bjk yenerse memeye bjk yazarim dedi yazip atti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Robert_Poche said: yalnız 1-2 kişi dışında portoyu yendiğimizden sonra ses çıkamamış. Maç öncesi esen kişilerden eser yok. Delikanlı gibi tebrik eden bile az :) Tebrikler kaarşim ekran başında çok güzel ter döktünüz yüreğinize sağlık Hshdhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Cenk şu haliyle milli takım forveti de oldu gözümde. Bu arada biz malıp olsak bizim oyuncumuz rakip soyunma odasında bu kadar sevinse etmedigim küfür kalmazdı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 zihniyeti değiştirmek lazım spor yapıyo cocuklar maç bitmiş arkadaşlarıyla takılıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 valla helal team sabah biri yazmıştı twitter'da 4 büyüklerin 2sinde efsane olan adam pek yoktur diye. şenol güneş hem ts'nin hem bjk'nin efsanesi oldu diyebiliriz heralde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 FuCKiR said: Fenerbahçe Euroleague şampiyonluğu = 1 milyon €, Beşiktaşin Porto galibiyeti = 1.5 milyon € bu dogru mu ya? ne alakası var şimdi ki al ozmn beşiktaşın bu seneki kadro değeri 130 milyon euro fenerbahçenin geçen seneki basketbol kadrosu değeri 25 milyon euro hani alakasız şeyleri karşılaştırıp salak salak triplere giren taraftara cidden uyuz oluyorum şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 casillas o golü nası yemiş anlamadım lan. casillas bitmiş anasını satiim. bildiğin kalenin ortasından giriyo top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 applev0dka said: Peregrin said: Sizinle bir de mac sonrasinda konusalim isterseniz. Euroleague'in ne kadar gereksiz oldugundan dem vururuz Evet dinliyorum Helal valla çok iyi maçtı. ŞAMPİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 sabonis said: casillas o golü nası yemiş anlamadım lan. casillas bitmiş anasını satiim. bildiğin kalenin ortasından giriyo top. adam 36 yaşında, herkes buffon gibi 40ına kadar top class olamıyor hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Red said: galibiyetin en faydalı kısmı şu koca memeli kızı gördük sdfs. şu twitter'da neler dönüyor her seferinde şaşırıyorum. anası babası yok mu bunların. bir de şu arkada kalmasın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Liebe said: Red said: galibiyetin en faydalı kısmı şu koca memeli kızı gördük sdfs. şu twitter'da neler dönüyor her seferinde şaşırıyorum. anası babası yok mu bunların. bir de şu arkada kalmasın yahu öm pls thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ne memeymiş ya galibyetten çok konuşuldu alın ya kendimi feda ediyorum https://pbs.twimg.com/media/DJovIWIX0AIjKW6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 tam m*m* olmamış o. yeniden yazıp göndersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ya bu hatun bi önceki gün ztn memem çok büüyk diye hype yapıyodu twitterda yine mi aynı muhabbeti yapmış. snap'ini takip edin sürekli postluyo bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 taşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 orasi meme sayilmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 DarKRideR said: Cenk yerine Negredo'yu alması beklenirken ŞG çıkarıp, Cenk'i yine kanat forvet kullanıp adam eksilterek Q7 yerine verimi bile arttırdı 3. gol geldi. aslinda degisiklik anindan itibaren cogu zaman negredo kanattaydi. negredo sol acik, babel sagda quaresma yerine oynadi. negredo bariz daha iyi top yaptigi icin ligde de formul bu. ucuncu gol civari degistirdiler. negredo'nun kosu ile babel'i kacirmasi harikaydi. akilli bir adam. servisi de iyi. uzerine gol atmaya baslarsa gecen seneki gibi cok iyi bir forvet ikilimiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 lan olm maç muhabbeti memeye dönmüş geçin gidin, takipçi mi kazandıracaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Fistan said: zihniyeti değiştirmek lazım spor yapıyo cocuklar maç bitmiş arkadaşlarıyla takılıyor işte video maçtan önceymiş. maçtan sorna arkadaşlarını tebrik etmesi falan normal zaten de o kadar sevinç gösterisi anormal olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mactan sonra kimse yoktu topicde. Simdi memeyi duyan gelmis sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ahah ben de saf saf maci degerlendiriyorum hala. memeler besiktas'i CL'den elemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar